Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
CSütijóreggelit!!!

Tommy-terhes a kocsid-elment a vize! Fog szülni 1 kis LUPO-t eeeheheheee
Milosnak csináltam valami fényrekapcsolós idõzítéses biszembaszt.

Zsolóék: v.mikor szívesen mennék Sikondára, csak tegnap nagyon belejöttem a fentebb írt dologba, és akkor nem lehet abbahagyni. Kitartás!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

És meló...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Milyen kapcsolás? Rózsa Gyuri kapcsoltam kapcsolás?

Bibis a kocsim. Valahol megy el a víz. Lámpánál állva láttam, hogy valami füstöl, vagy gõzölög. Nem volt olajszag, de aztán egyszer csak kijelzett az olajnyomásbibi lámpa is halványan. Jujujj. De csak azért jelzett, mert vizet kapott. Na mindegy. Sok víz nem ment el, és majd holnap Atust zaklatom vele...

Pedig olyan jól csúszik ez a vizes út a nyári gumival...

Viszont szabin vagyok csütörtökön és pénteken :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
...és mûködik a kapcsolás!!!! ...ki hitte volna:-)))

Na jóéjjt!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mkkp.hu új képei ismét röhögögörcsöt okoztak. Ezek mekkora állatok....

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Éhenkórász, mi?! :D Túszdrámát nem rég néztem meg. Nem volt rossz, de azért annyira nem nyûgözött le. Viszont a Ryan közlegény megmentése még mindig üt!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Éppen túlvagyunk egy ilyen videjó session-ön. Szülõkkel nyomattuk, így nem hívtunk éhenkórász bringás haverokat:D. Túszdráma. És nekem tetszett. Still don't give a fuckz:D! És most pedig megeszek háromlittyó tejbepapit, utána bebújok a takaró alá és fingózok egész este, mint eddig.

Holnap sok dolgom lesz.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kéne este videózni. Van Tûzben edzett férfi-m. Vagy Szörny RT-m. Vagy trainspotting-om, amik rendes DVD-k. Bár ahhoz ki kéne itthorlól mozdulni...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ezt én sem értem most. ez ilyen kozármislenyi szokás.
Tomi: jó a Dark Messiah, aminek a trailerét mutattad ;) Nemrég kaptam a "demo"ját.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
röhög rajtunk. már megint...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Azt hiszem nem bírom, amikor ezt mondod. Most éppen mi van?!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Pécsiekz...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Márinnyo-azt nem montad, hogy olyan elvetemültek is akadnak, akik 00:30-kor hívnak mobilon a hírdetés miatt BAZZZ!!!!

HEHEHEHE, ez komoly?!?

Márinyó, holnap tudok írnni egy DVDt megint?

Aktuális civil

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Ezennel khírdetném a mai nap végeredményét; Naagy büdös picsa mindenkinek!!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Hello,tok!

Mennék én mindenhova, csak most végre van 1 kis idõm bütykölni--amit keggyetlen mód imádok(elektrónika forrasztgatás tervezgetés)közben sörözgetés zenehallgatás

Kokkk-te megv írd be, hogy i=2006-tól 2007-ig Villányban vagy hhehehe-NEXT i, GOTO 10 hehehe

Márinnyo-azt nem montad, hogy olyan elvetemültek is akadnak, akik 00:30-kor hívnak mobilon a hírdetés miatt BAZZZ!!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kutyát be lehet vinni?! Azt bevállalnám... ;)

Nekem Sikondára nagyon nincs kedvem elindulni. Ledõlök picit, talán utána megjön...

Márió: nincs mit, jössz te még velünk... :) Kössz az sms-t!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Szabadságos meglepõen jó!

Dalira van családi jegy. Viki+Shoshi a szülõk, Márió meg én leszünk gyerekek, Ildinek van diákja. :D

Aktuális civil

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Mennyünk már Sikondára punnyadtak! Inkább otthon ültök és néztek ki a fejetekbõl??!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na... És ki az?! :)

Oks, ha esik, nekem is törölve a korizás. De azért ha alkalmas lesz rá az idõ, igazán ökörködhetnénk majd egyet!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na hella!

Tomy:
Tudom, és nem baj, ha legalább csak egy kis valami van meg, mert sokat segítesz. A vicc az egészben, hogy már két szagember próbálkozott vele, és mindegyik aszonta, hogy felejtsük el, és kapjuk be... Te legalább tudsz kezdeni valamit, szal maximális respect:clap:!

Korizás meg balhés, én sem tudok, de ez benne a jó. Bár annyira én sem rajongok érte:D.

Lothárdon Kokka lakik egy Neked való ismerõsöm!

Dali-t is meg kellene nézni valamikor... Meg ezt a Szabadságosat is!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.