Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zs: ma úgy tûnik, hogy éjszakait mennek, úgyhogy azt tehetjük jövõ hét hétköznapra is... ;)

T: 13 év internet?! Az nem kevés... És fog még durvábbat is mûvelni! Hehehehe... A sört viszont szereti.

F: az úgy jó is lenne, de csak akkor tudtok a kokkkékhoz csatlakozni, ha kokkkak megy valaki...

All: a rétesfóbia kezelhetõ. De jövõ héten ha megoldható, süttetek egy tepsivel, aztán bedobom a közösbe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Magoo--nics az késõn 1 kicsit? Csináljuk úgy, hogy ha leérünk csatlakozunk a Kokkkékkkhoz, induljunk 8--kór. HE?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tomi, te mindig olyan okos vagy. ;) Egyszer majd én is ilyen leszek! Bár nem tudom honnan szedsz össze ennyi infót...

plusz 13 év internetezés ;)

Ja amúgy tényleg itt dolgozik a Tálas. Idõnként elkapja az idegbaj. Múlkor leverte a riasztót...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Egy döglött akksival bármit csinálhatsz, az nem lesz már sose az igazi. Ha csökkent a kapacitása, akkor hamarabb lemerül, mint a többi -> a többi ellenkezõ polaritással ad a fejének még egy kicsit....
Veszel valami ilyesmi kis játékmûszert és kiméred
Feltöltött állapotban olyan 1.38-1.4V körül kell lennie a feszültségnek, ha jól emlékszem (Alkáli elemeknél ez 1.6V). 1.3V alatt már halványan fog világítani a lámpád. na mindegy.

akkor berakok másik akksit neki, apámnak úgy is van pár db

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

És este szívesen bringáznék, de inkább városban ökörködõset, fényképezõset, forraltborozósat... :D

Majd egyszer hátha itthon leszünk ilyenkor...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tegnap még gerjedtem Márió féle rákra, ma már nagyon nem. És este szívesen bringáznék, de inkább városban ökörködõset, fényképezõset, forraltborozósat... :D

Tomi, te mindig olyan okos vagy. ;) Egyszer majd én is ilyen leszek! Bár nem tudom honnan szedsz össze ennyi infót...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

remélem jó lesz az akksim addigra

Egy döglött akksival bármit csinálhatsz, az nem lesz már sose az igazi. Ha csökkent a kapacitása, akkor hamarabb lemerül, mint a többi -> a többi ellenkezõ polaritással ad a fejének még egy kicsit....
Veszel valami ilyesmi kis játékmûszert és kiméred
Feltöltött állapotban olyan 1.38-1.4V körül kell lennie a feszültségnek, ha jól emlékszem (Alkáli elemeknél ez 1.6V). 1.3V alatt már halványan fog világítani a lámpád. na mindegy.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Tibi akkor fél9 lófara jó?

Tomy gyere, meg többiek is!

remélem jó lesz az akksim addigra

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Normál... Nem kérek érte semmit sem, csak rengeteg rétest:D!

Jaaa, ilyet is lehet? ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokka:
Normál... Nem kérek érte semmit sem, csak rengeteg rétest:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Ja és nem most keltem ám!

Fa...szt, nem! ...és már mész is ugrálni... de ne izgulj kell a ZELCOBA IT-s mindigFeltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt! :D

Shoshi, Zsolo: köszönöm mégegyszer a segítséget!

Tomi: nebassz, hogy ott melózik a Tálas!!! :) Üdvözlöm... Jó gyerek, csak nem néha nem kicsit fura. Hehehe...

Felváltás nem fog menni. Sajnos az ugrálás sem megy annyira, ahogy szeretném, de még minidg jobban, mint ahogy programozok. Elkotekkk meg még véletlenül se szippantson be! Mettyút már elveszítettük miatta, legyen ennyi elég...

Szépnap!

Ja és nem most keltem ám!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tomi,hedszetem érdeklõdik hogy mi ujság vele? :D

pihen. Majd ha nem kell betonozni, meg Oracle connection string-et hack-kelni akkor megcsinálom. Már 3x ránéztem, hogy: "Ja, azt is meg kéne egyszer csinálni..."
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jó volt tegnap mélypécs!

Ma rákba?lessz amit linkeltem!
nekem 10töl jó,mert elõtte spinning

ma terveztem kimenni ugrasztani,de elfúly a szél,meg le is aludtam..

Tomi,hedszetem érdeklõdik hogy mi ujság vele? :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kiráj! Akarom mondani: kign!
Akkor lesz egy tárolt eljárás, kis .NET rutinok C#-ban, meg némi dokumentáció. Lehet találkozni a Tálos Jánossal is. Bár ez nem tudom kinek okoz örömöt...
Na, akkor mikor vált le a kokkk?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Többieknek is rá kéne kattanni, mert vannak picik is és nagy élmény, mikor eltervezed, gyakorolsz és ráérzel!

Hello reggeli!!

Hallod Tommy! A Kokka bejön kettõnk helyett dolgozni, mi meg mehetünk ugrálni!!!

Na szedd össze magad Kokkk!!Feltöltött kép

Magoo--kész az új prototípus lámpám, mehetünk tesztelni!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó regg!

Akár mehetünk is! Bár jó lenne egyet pihengetni! Meglátás!

Városi streetet is terveztünk, pihenni is kellene, meg ugrálni is, meg Orfûre menni is:D!

Na majd lesz valahogy! CsókXcsók

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
holnap ki gyün egy éccakaira, he?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Többieknek is rá kéne kattanni, mert vannak picik is és nagy élmény, mikor eltervezed, gyakorolsz és ráérzel!

majdnem 4 éve voltam ott utoljára, meg egyáltalán ugrálni is... aztán mindig tervezem, hogy kim1ek, mer nagyon megkéne tanulnom ugrálni, de aztán vmiért mindig h1re megyek.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Köcce, faxa volt tényleg ma mindkettõnknek. Pedig én már gödör elõtt elégedett voltam. Azért ennyire ne fényezz, mert gyanúsak leszünk:D!

Holnap is kell nyomni valamit. Nyomunk is. Reggel, délben, este, de lehet, hogy napi négyszer is:afro:.

Strip your ass butt naked
Let's see if you can take it
Vááá....vááááá...vááááá....