Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mindenkinek jó reggelt!

Jó volt a tegnap este, sajnáltam hogy el kellett jönnöm...

Zsolo, egész tehetséges a szomszédotok! Jöhet máskor is... ;)

És nem akarunk korábban menni a hegyre?! Van egy 18:05-ös busz. Jó lenne azzal elmenni. Hulla leszek és nem akarok éjjel haza érni. Beklefér nektek?!

Na, elhúztam országot járni.

Szép nap, boldogság!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nah, be vagytok má rúgva?
10kor kezdõdik ez az izé koncert, és még mindig csak toporgok egyhelyben ahelyett, hogy söröznék...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dalma

dalma

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

Dalma,ari voltál ;) !!

Nagy ritkán nézek ám arra, most is inkább csak megéreztem szíriuszi hullámaidat :)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
milyen fél kilenc?.--nem inkább fél nyóóc?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ja akokr ha megyünk és birnát nálunk hagyjátok akkor fél 9nálunk,de együtt gyertek aki bringát akar hagyni!

üdv

Ja tele a város a szemétszedõs plakátokkal kb 2hete!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem még sok dolgom van Villányban, de utána úgyis Apolloban szeretnék mozizni, aztán úgyis ott lesztek... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
perfekt
DeepPécsre kiváncsi

Aktuális civil

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Okka bszjb!!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
aKKOR 20:00 lÓFARKA? áLLITÓLAG MA NINCS TELE, DE CSEKK...

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
+ Pántya és esetleg Puccer! Trafik fekszik nekem is, csak ne legyen tele?!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
A többen az Napkin, Shosh, Marinnyó,talánKoooK, én, stb. A program : ide oda beülünk, duma iszogatás, esetleg eszegetés(én a MélyPécs Traffikra gondoltam.

Össztelós rulez. A természetes WAY of biking.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Mert még nem ficcent. MAjd ha egyszer ficcen és ráadásul jól ficcenõ ficcen, akkor majd utána mindig ficcenésre vágysz. Majdnem mindig. ;)
tok!

:chin: ebben lehet valami

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mert még nem ficcent. MAjd ha egyszer ficcen és ráadásul jól ficcenõ ficcen, akkor majd utána mindig ficcenésre vágysz. Majdnem mindig. ;)

Mozi elött-után vagyok. Majd ha van konkrét, írjátok!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
napot

holnap akkor megyünk egy éccakait? mer akkor lemerítem fater akksiait és feltöltöm.

én meg még soha nem mentem össztelóssal lefele, de az tény, hogy a merev hátulját sokszor arrébtaszajtja vmi... De nekem nem hiéányzik, h hátul is ficcenjen.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

NA ma este 20:00-kor megyünk többen városba (gyalog) csajozni meg szlopálni---ki tart velünk?

Ki az a többen és mit takar a program?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Koncertet lemondtam. Ha már fizetek érte (nem is keveset), akkor ne kelljen már ülnöm! :D Én elvileg (azt hiszem) 20:30-tól megnézem a Taxidermiát. Azt mondják nagyon durva. Csajom meg nincs. Csajozni meg nem lehet ebben a mai világban... :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mink az Urániába megyünk ülõskoncertre.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
NA ma este 20:00-kor megyünk többen városba (gyalog) csajozni meg szlopálni---ki tart velünk?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem vagy öreg! Lagalábbis nem annyira... :D

Én viszont most fáradt vagyok és elegem van mára. És ma mindenkinek el kell lépnie, úgyhogy itt kell maradnom irodát zárni. Pfff...

És para van! Még messze a karácsony, de elfogyott a marketing célra szánt idei borkészlet. Világvége...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Nem Te, Dalma... ;)

Nyugi, bár öreg vagyok még el tudtam olvasni ;)