Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60705 hozzászólás a témában

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Én és a nejem már gyártjuk a szendvicseket hogy holnap nehogy éhenhaljunk a forestben este.

Azé remélem lesz aki hoz elemlámpát
is
Nagypapám másodikvilágháborús lámpályát elhozhatnám csak abba olyan elem kell amit már nem gyártanak
na meg háát ha világítanék vele sötétebb lenn emint valólyában.

Szal görögdinnye.
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Télen nincs dinnye, te! Az a csöcse lehetett. Barackja nem volt? És NEKÜNK SZÓLNI?

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Hö! Vótam úszni és naggyon fasa volt! Pont mikor kijöttem a vízbõl, jött be egy óórjás dinnyékkel rendelkezõ hölgy! Hát azt már nem vártam meg, mikor beugrott a vízbe:) Tavaszra nagy leszek mint álllat, pláne, ha többször is elmegyekFeltöltött kép

Na pix

Márinyó: Kipihented? Szombat egy repeta?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Dalma:Köszi!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hohó ez valami anonim alkoholista klubb lehet...

hát úgy sehogy nem ment,de bementem este még,aztán töltöttem no cdt hozzá! :)

Holnapmenjünk hegyre,de keveset fogok beszélni séta közben!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.955 hozzászólás
Hehe, Zapék lebuktak.
Érdekes módon egy olyan csaj képei között volt, aki az iwiw szerint nem ismeri õket...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.955 hozzászólás
Dehát az edrõben nem szabad kerékpározni!
Tönkre teszitek az avart! Micsoda dolog ez??? Tessék a 6os mellett a járdán a csúcsforgalom idején kerépárzódni. Az legalább annyira egészséges, mint a Munkás cigi. Felháborító, hogy egyesek a sok szabaidejükkel mennyire nem tudnak mit kezdeni!!! Hogy ezekenek ki tanította ezt a sok hülyeséget? Mások meg dolgoznak és fizetik az adót, hogy a szegénysorsú roma családoknak legyen segélyük, amibõl Malmöbe ki tudnak repülni.

A fene egye meg!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
NA mi van niggerek!

Most jöttünk meg a mecsekrõõ.
Nõstényniggerrel tekrtünk egyet de fogalmam sincs hol voltunk:D

Kidöglöttünk mint teszkóba a ponty.
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Már csak váz, meg teló, meg kerekek kellenek! :D

Dehát nemrég szerelve volt....Feltöltött kép

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.955 hozzászólás
Érdekes módon rá lehet ám találni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Lesz D.I.M. koncert este IH-ban. De az milyen zene?! (Daloló Infantilis Memberkék?! :D) Nem ismeri valaki?

Rohadt nagy kajaaaaa...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Váááá... Hát ez a csapatás nagyon OLYAN volt! ;) Kössz mégegyszer! És remélem jó sorsa lesz a kis gépednek...

Holnap este fél 8-kor van ugye busz?! Nekem fasza! Mehetünk egy kutyásat-túrásat...

És tiszták a kocsik! Mind a kettõ. Szal sorry, ha ezért lesz esõ, de most tetszenek itt az ablakom elött.

Láncterelõ mûkszik. Már csak váz, meg teló, meg kerekek kellenek! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Elindult végre? Mi volt a baj?

Este 7 körül egy rövid forraltborozás?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nekem is

ma nem érek rá semmire megy normálra a neverwinter :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ha nem megyünk bringázni, akkor nekem jó!

Aktuális civil

dalma

dalma

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Marcival akkorát bicikliztünk így kora reggel...
A vizes avar érzést mindenki ismeri, úgyhogy vágjátok milyen lehetett :) nagyon frenetikus volt, csak úgy vigyorogtunk Kokkkal.

Gyalogtúrázni támadt kedvem. Mit szólnátok holnap (csütörtök) 19:30-20:00 találkához?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Reggelt!! Én is LOL csak tudnám ti mire? NA LOL!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.955 hozzászólás
És mindezt ahelyett, hogy üres sörösdobozokat szedtél volna a bokrok aljából! Felháborítóóóóó!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jelentem a hétvégi gurulásom olyan nagy mértékben javította a kedélyállapotomat, amire már rég volt példa!

Felmásztam egészen a NagyTubesre, nagyon jó idõ volt fenn, kicsit ködös, kicsit hideg, pont ideális, aztán micsoda jót mentem egészen a toronyig, kicsit köves, kicsit sodródós, pont az ilyen hétvégi harcosoknak való. Aztán meg még micsodább jobbat mentem egészen a Dömörkapuig, ésutána meg a Tettyéig. Semmi extra, pont ezért volt jóóó. Úgyhogy most nagyon örülök.

Remélem hamarosan megint hazaesz a fene, aztán lehet döngetni. És új fékpofák vannak, és légtelen fékek, és újolajos teló. Szupiii

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Morning!

Csúszós nyálkás? De hisz süt a nap és már most nyolc fok van!

Kokka:
Megjavítódott a láncterelõd?
Van esély a hegyre!

Szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.