Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Télen nincs dinnye, te! Az a csöcse lehetett. Barackja nem volt? És NEKÜNK SZÓLNI?

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Hö! Vótam úszni és naggyon fasa volt! Pont mikor kijöttem a vízbõl, jött be egy óórjás dinnyékkel rendelkezõ hölgy! Hát azt már nem vártam meg, mikor beugrott a vízbe:) Tavaszra nagy leszek mint álllat, pláne, ha többször is elmegyekFeltöltött kép

Na pix

Márinyó: Kipihented? Szombat egy repeta?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Dalma:Köszi!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hohó ez valami anonim alkoholista klubb lehet...

hát úgy sehogy nem ment,de bementem este még,aztán töltöttem no cdt hozzá! :)

Holnapmenjünk hegyre,de keveset fogok beszélni séta közben!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hehe, Zapék lebuktak.
Érdekes módon egy olyan csaj képei között volt, aki az iwiw szerint nem ismeri õket...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Dehát az edrõben nem szabad kerékpározni!
Tönkre teszitek az avart! Micsoda dolog ez??? Tessék a 6os mellett a járdán a csúcsforgalom idején kerépárzódni. Az legalább annyira egészséges, mint a Munkás cigi. Felháborító, hogy egyesek a sok szabaidejükkel mennyire nem tudnak mit kezdeni!!! Hogy ezekenek ki tanította ezt a sok hülyeséget? Mások meg dolgoznak és fizetik az adót, hogy a szegénysorsú roma családoknak legyen segélyük, amibõl Malmöbe ki tudnak repülni.

A fene egye meg!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
NA mi van niggerek!

Most jöttünk meg a mecsekrõõ.
Nõstényniggerrel tekrtünk egyet de fogalmam sincs hol voltunk:D

Kidöglöttünk mint teszkóba a ponty.
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Már csak váz, meg teló, meg kerekek kellenek! :D

Dehát nemrég szerelve volt....Feltöltött kép

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Érdekes módon rá lehet ám találni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Lesz D.I.M. koncert este IH-ban. De az milyen zene?! (Daloló Infantilis Memberkék?! :D) Nem ismeri valaki?

Rohadt nagy kajaaaaa...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Váááá... Hát ez a csapatás nagyon OLYAN volt! ;) Kössz mégegyszer! És remélem jó sorsa lesz a kis gépednek...

Holnap este fél 8-kor van ugye busz?! Nekem fasza! Mehetünk egy kutyásat-túrásat...

És tiszták a kocsik! Mind a kettõ. Szal sorry, ha ezért lesz esõ, de most tetszenek itt az ablakom elött.

Láncterelõ mûkszik. Már csak váz, meg teló, meg kerekek kellenek! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Elindult végre? Mi volt a baj?

Este 7 körül egy rövid forraltborozás?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nekem is

ma nem érek rá semmire megy normálra a neverwinter :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ha nem megyünk bringázni, akkor nekem jó!

Aktuális civil

dalma

dalma

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Marcival akkorát bicikliztünk így kora reggel...
A vizes avar érzést mindenki ismeri, úgyhogy vágjátok milyen lehetett :) nagyon frenetikus volt, csak úgy vigyorogtunk Kokkkal.

Gyalogtúrázni támadt kedvem. Mit szólnátok holnap (csütörtök) 19:30-20:00 találkához?

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Reggelt!! Én is LOL csak tudnám ti mire? NA LOL!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
És mindezt ahelyett, hogy üres sörösdobozokat szedtél volna a bokrok aljából! Felháborítóóóóó!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jelentem a hétvégi gurulásom olyan nagy mértékben javította a kedélyállapotomat, amire már rég volt példa!

Felmásztam egészen a NagyTubesre, nagyon jó idõ volt fenn, kicsit ködös, kicsit hideg, pont ideális, aztán micsoda jót mentem egészen a toronyig, kicsit köves, kicsit sodródós, pont az ilyen hétvégi harcosoknak való. Aztán meg még micsodább jobbat mentem egészen a Dömörkapuig, ésutána meg a Tettyéig. Semmi extra, pont ezért volt jóóó. Úgyhogy most nagyon örülök.

Remélem hamarosan megint hazaesz a fene, aztán lehet döngetni. És új fékpofák vannak, és légtelen fékek, és újolajos teló. Szupiii

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Morning!

Csúszós nyálkás? De hisz süt a nap és már most nyolc fok van!

Kokka:
Megjavítódott a láncterelõd?
Van esély a hegyre!

Szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Ééééés hegy! :D