Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Igyekszem ott lenni!!
Hazajöttem kakálni, nem szebin vagyok, mint jómódu kerékpárostársam!!Feltöltött kép

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Délbét!

6230-Nekem véletlen pont van 1 eladó:-)

Kokkk-most akkor jössz vagy bealszol?

Film elõtt f.borozás?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ma valami havas esõ esett.
Az egyik munkatársam meg tegnap este ellopatta a telefonját a Holsten-ben (Nagy Jenõ u.). Tipikus asztalon kinnhagyott telefon esete... Szar ügy, mert a 6230-at könnyen el lehet adni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát én szívesen mennék futni, de valószínû úgy járnék vele, mint a bringával. Azt egy idõ után tolom. A futást meg kúszásra cserélném ;)
Bár párszor már megfordult a fejemben, hogy autóval felmegyek TV-toronyig (vagy Lapisig), aztán a Rotaryn nyomok 1-2 kört futva. Csak kéne venni valami futócipõt.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Hella üvegen bénázó, bealvó, kinyíró, kamerát kérõ, vírusos társaim!

Este akkor mocci! Király lesz!

Zsolo! Üres DVD-t vigyek magammal:D?!!?!?!!!
Csak vicceltem.

Már csak pár óra meló, és megkezdem a szabimat! Juhéééé! Fahely addig is aludj szexelj helyettem! A felnit meg értékesítsd ügyesen!

Szép esõs napot nektek!

Tegnap gecijót futottunk a csepegésben! Jöhetne más is, és akkor összeállna egy jó kis szenior futóklub!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nem kell eljönnöd, csak vegyél jegyet, és mi majd elmeséljük ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hánykor lesz holnap a film?! Veszélyben a megjelenésem... :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Na ez jól esett--leugrottam kutyával "csak ide a sarokra" aztán lett belõle 1 hatalmas körséta be a Szécsitérig meg vissza. Tök mulatságos vizesen a székesegyháznál az üveggel borított/lefedett sírkamrák--úgy csúsznak vizesen mint a picsa--szerencsétlen kányesz bénázott rajta én meg röhögtem 1000-el. Próbáljátok ki!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ha valaki kap tõlem kéretlen ímélt,vagy msnen küldök bármit,ne nyissátok meg mert valszeg vírusos!!

Holnap vetités elõtt találka valahol?Vagy utána tea/fbor?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hmhmhm
csütörötök?

Ákos,megvan itt volt az irodában!
Holnap vetitésre elhozom!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hejj, de jó is lenne egy normális sisakkamera...
Mondjuk 35. szülinapomra igazán összedobhatnátok egy Viosport cuccra ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Akár 8Mbit :D

Csütörtökön party lesz, klipp, karaoke, tombola, zene, tánc, mulatság! Jipijájééé!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, most értem haza és most akartam menni felnit lesni. :D De elfelejtettem!!! És most már levetkõztem, meg éhes vagyok. PEdig kinyírhatnád a családom. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
...ja, lófaszt a seggedbe! :-)

Most ledöglöttem pihizni 1 45 percre , aki zaklatni mer azt családostúl kinyírom :-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hehehe! Ma megérte bejönni dolgozni.
Megoldottam egy több hete húzódó problémát. Volt benne egy hülye rekurzió, amit iszonyat könnyen át lehetett írni while ciklusosra. Hát ennyi. Most akkor kapok jutalmat?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
HEHEHEHE

Márió: akkor viszema vinyót

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Benéztem a privi.hu-ra--ez keggyetlen szánalmas, ez ááá, ez ááá!!!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
...ezért vagyok én szabin...

AW: csak nem privi.hu? --feltétlenul meg kell néznem--ez a szinvonal tényleg súlyos és elszomorító

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ezt most mér kellett???

Én bejöttem ide az irodába, és megy itten a hülyeség. Ahelyett, hogy mindenki dolgozna.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
"Nem sokára jön a Jézuska!! Örülsz?? Nem lesz hó, és anélkül nem karácsony a karácsony... Ciky nektek!! heh...

Pusszka

Szánalmas nézo. Na nem baj. Olwasd el, csinálj amit akarsz a képekkel.

Wiszont szeretem aaaa...:
Teknoocööket, Barátaimat :-), Msn-ezni láááw, Röhögni a nagy semmin, Mp3, Zenééém, Sziwárwány (nem emo mijatt), wásárolgatni, moziiii, Bariiik, Esooo, xxrozsomak_tundixx .... satöbbii asszem

Éss utálom aaaaa....:
Tanárokat, Bogarak néhány kiwétellel, Pókok, Barmok, Nyáwogó Csitrik, Tanulás, Iskola, Perwerzek, Osztályom kiwétellel.... több nincs asszem

És nincs semmi bajom az emokkal, de a diwat faszokat utálom, már bocsi ha az wagy... Wagy nincs bocsi, sajnálom.

Én wagyok...:
Xenia
tizen akármennyi
Idióta, Hülye, Barom, satöbbi
Magyarban lakom
Na wajon mi a sex-em?? Kislány!! Ügyes Wagy!!! Naaa neeem... Ciky
NEM WAGYOK EMO DE NEM IS AKAROK AZ LENNI!!!!!!!!"

Bazmeg. privi.hu

meg egy ilyen...:

"õõhh likes:rajzfílmeek^^,nutella,esõõõt^^,megáznííí,villámlás&mennydörgés,nagy viharok^^csupa teej,mogyoró,nutella,finomíz csudajó nutellaxDD,barátocskáim,nutella,õõh pizsamában rohangálni a lépcsõházban,nutella,vihogni ész nélkül^^ ,nutella,extrém sportokat pl:alvás,lustálkodásxDDmeg sóók más dolgóót^^nutella

dislikes:állatkínzásx'(,háát sok plááza bitch,th x.x,blogfos x.x(szerencsére feloszlottak^^)nekimenni a sóók nagy melák embõõrnek a búszón,amikor a körforgalomnál kanyarodunkxDhihhixDD

akit nem bírok,azzal utálatosvagyok,kötsög,megbunkóó^^

nyihahaha^^ am meg cukeewóólk^^ denemmindig:P

msn:zsany59@freemail.hu de mielõtt fölvennél dobjmeg1ûzíveel^^kõõõx

nah estét püsc és bódóg húsvétót^^(rááákxDD)"

És ez a mai fiatalság?!