Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Sztem a Kokka a Márióval smárolt éjfélkor, azért takonygombóc mindkettõ. Lehet, hogy ipari buzulás is volt, még jó, hogy nem járok ilyen buzi helyre, mint a Cyrano:D!

Olvassatok vazze:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Hehehe. Asszem van nálam még pár rész. A legutolsó a 11-es volt. Ha kell szóljatok ;)

nekem kell! úgy néz ki még egész héten feküdnöm kell, úgy hogy bármilyen film jól jönne ami nem feliratos.

holnap megyek idegsebészetre. bö.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hehehe. Asszem van nálam még pár rész. A legutolsó a 11-es volt. Ha kell szóljatok ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Heroes.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Milyen sorozat?

Attus,basszus...ezt valóban nem vagyok benne biztos hogy tudni akartam...
:D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Márinyó, leszek olyan kegyes és elküldöm! Legalább röhögsz egy jót, hogy mekkora állat voltál/vagy:)
Letaszítva: naggyon király

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tomi vazze!

Mit mûveltél te velünk, ezzel a Heroes-zal? Tegnap hajnal kettõig néztük, ma a fél délután ment rá!!! De már csak két rész maradt...

Soha többet nem kell sorozat. :D

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát mindenesetre jobbulást,de ne a gép elõtt újé vazze!!

bszb leht hogy mégsem vagyok rá kíváncsi?! :D

szingli-klubb for life :D
"ez egy bizalmas és ekszkluzív klubb,nem igazán van tagfelvétel,de az arra érdemesek felvétlet nyerhetnek"

ez komoly:
http://www.felvi.hu/...d=8&hir_id=7167

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nálam már nem életenergiahiányról, hanem 38+ -os lázról van szó... :( Meg egy gyenge torokgyulladásról. Elképzelni sem tudom, hogy hogy tud ennyi takonygombóc csinálódni oda, amit ma kiköpködtem...

Ha hasonló állapotba kerülsz, mint amikor írtad, akkor majd megmutatom! Oks?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát lehet hogy jobb ha nem tudom mit írtam....
de azért kicsit kiváncsi vagyok :D

Mozira meg menyünk má!!Nekem sincs sok életenergiám,de jó lenne!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem írtál, de szerintem nem akarod tudni, hogy mit! :D

Este mozihoz lenne kedv, de eszem ágában sincs kimozdulni innen. Odavagyok rendesen... :(

Én a verdákat néztem meg és nagyon bejött. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
popesz?nem igazán sejtem hogy mi van,utolag nézve írtam pár smst,meg talán hívtalak is...

kokka nekd biztos írtam,mert a jelentés még megvolt tegnap

este Almodovaros mozi?Volver 9kor uránia Penelope kisasszonyal

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Én nem vagyok megfázva! Gyönge az immunrendszeretek,talán nem isztok eleget:)?
A Duna TV-n volt egy dokumentum film coboly vadászról a tajgán! Ahhoz képest, hogy cobolyról volt benne szó végig, még mindig nem tudom, hogy mekkora állat és hogy néz ki! Ettõl eltekintve érdekes volt! Most megnézem a Letaszítvát! Csak nehogy én is letaszódjak!
Márió; popeszod megvan?:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát Attus szimpátia nemalvók lettünk,mert tegnap még 3kor a diszkoverit néztem,volt ilyen szellemjárásos mûsor,meg vudú aztán utána mikor vége lett már nem tudtam alduni,aztán elkezdtem a Bournt ujra olvasni,de aztán elaludtam...

és érdekes én is eg vagyok fázni,folyik az orrom,meg a torkom rettenet fáj....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem tudom, de elég jól sikerült... És én nem mondok olyat, hogy nem iszom. Mert fogok. De az is lehet, hogy ti elöbb fogtok... ;)

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Remélem holnapra kipihenem magamFeltöltött kép! Mivel teganp egész nap aludtam,ezért éjjel nem nagyon ment, fáj a derekam a sok fekvéstõl! Jó idõt akarok, meg alkohol nélküli létet! Ki volt az az állat, aki kitalálta ezt a szart! Csatlakozom az elõttem szólóhoz; többet nem iszom!
Kokkka; jobbuljál bszjb! Hol fáztál meg, Zitáéktól Kájránó felé?Feltöltött kép

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Mennyünk föl a ködbe, várost nézni--minden megfordúlt!

Vann itt 1 ürge tök úgy néz ki mint AW, majdnem rá(d)köszöntem

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Mindenkinek jobbulást!

Gyenge próbálkozások után már dolgoztam is! Valami érdemrendet ide, azonnal:D!

Na tolok egy kis lencsét, vagy prököltet!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát boldgod mindenkinek
nekem van pár kép ami hiányzik a filmbõl,de asszem jó volt...

aw:próbáld a karbont,szerintem az jobb és simán jól megy a kölcsi 9200es kártyával!!

õõ izé kissé odavagyok és soha többet nem iszom!!

üdv

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Remekül indul ez az év... Láz, köhögés, torokgyulladás... :(