Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. január 02. - 20:39

Olvassatok vazze:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. január 02. - 20:32

Hehehe. Asszem van nálam még pár rész. A legutolsó a 11-es volt. Ha kell szóljatok
nekem kell! úgy néz ki még egész héten feküdnöm kell, úgy hogy bármilyen film jól jönne ami nem feliratos.
holnap megyek idegsebészetre. bö.
Írta 2007. január 02. - 18:54

Írta 2007. január 02. - 18:34

Írta 2007. január 02. - 18:11

Attus,basszus...ezt valóban nem vagyok benne biztos hogy tudni akartam...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. január 02. - 18:10

Letaszítva: naggyon király
Írta 2007. január 02. - 18:06

Mit mûveltél te velünk, ezzel a Heroes-zal? Tegnap hajnal kettõig néztük, ma a fél délután ment rá!!! De már csak két rész maradt...
Soha többet nem kell sorozat.

Aktuális civil
Írta 2007. január 02. - 17:40

bszb leht hogy mégsem vagyok rá kíváncsi?!

szingli-klubb for life

"ez egy bizalmas és ekszkluzív klubb,nem igazán van tagfelvétel,de az arra érdemesek felvétlet nyerhetnek"
ez komoly:
http://www.felvi.hu/...d=8&hir_id=7167
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. január 02. - 17:26

Ha hasonló állapotba kerülsz, mint amikor írtad, akkor majd megmutatom! Oks?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. január 02. - 17:22

de azért kicsit kiváncsi vagyok

Mozira meg menyünk má!!Nekem sincs sok életenergiám,de jó lenne!
Írta 2007. január 02. - 17:11

Este mozihoz lenne kedv, de eszem ágában sincs kimozdulni innen. Odavagyok rendesen...

Én a verdákat néztem meg és nagyon bejött.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. január 02. - 16:13

kokka nekd biztos írtam,mert a jelentés még megvolt tegnap
este Almodovaros mozi?Volver 9kor uránia Penelope kisasszonyal
Írta 2007. január 02. - 16:05

A Duna TV-n volt egy dokumentum film coboly vadászról a tajgán! Ahhoz képest, hogy cobolyról volt benne szó végig, még mindig nem tudom, hogy mekkora állat és hogy néz ki! Ettõl eltekintve érdekes volt! Most megnézem a Letaszítvát! Csak nehogy én is letaszódjak!
Márió; popeszod megvan?

Írta 2007. január 02. - 15:49

és érdekes én is eg vagyok fázni,folyik az orrom,meg a torkom rettenet fáj....
Írta 2007. január 02. - 14:51

Írta 2007. január 02. - 14:45

Kokkka; jobbuljál bszjb! Hol fáztál meg, Zitáéktól Kájránó felé?

Írta 2007. január 02. - 13:51

Vann itt 1 ürge tök úgy néz ki mint AW, majdnem rá(d)köszöntem
Írta 2007. január 02. - 13:40

Gyenge próbálkozások után már dolgoztam is! Valami érdemrendet ide, azonnal:D!
Na tolok egy kis lencsét, vagy prököltet!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. január 02. - 13:23

nekem van pár kép ami hiányzik a filmbõl,de asszem jó volt...
aw:próbáld a karbont,szerintem az jobb és simán jól megy a kölcsi 9200es kártyával!!
õõ izé kissé odavagyok és soha többet nem iszom!!
üdv
Írta 2007. január 02. - 11:51