Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Ez mikor volt,mert este volt nagy villogás?

este 3/4 8 körül mentem Szederkénybe, akkor már ott voltak a rendõrök is meg egy halottaskocsi. aztán 1 óráig lezárták az egész utat. egy Fabia ütötte el, elég csúnyán látvány volt. a Fabia is nagyon össze volt törve, még hûtõvize is elfolyt ha jól láttam.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

tök durva volt tegnap voltam Szederkénybe és már odafele láttam, hogy a kozármislenyi kersztezõdésnél, a buszmegállónál elcsptak egy gyalogost. visszafele meg levolt zárva az egész út. fél órát kellett várnom. de a kemény az volt, hogy a rendõrautó a domb tetjén állt én meg a völgyben álltam meg, már állt mögöttem is 3-4 kocsi amikor egy transporter késõn látta hol a sor vége és beledurrantott a sorba...õ ugye a másik domb tetjérõl nem látott le völgybe, amikor látott akkor meg késõ volt. érdekes helyzet, még jó, hogy nem én voltam az uccsó

Ez mikor volt,mert este volt nagy villogás?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
vazzzzz

én is mennék tekerni, de tegnap nekem is sikerült benyesnem meg telehánynom a wc-t. most meg erõs fejfájás. talán fölmegyek Mazsolával. talán fekszem.

tök durva volt tegnap voltam Szederkénybe és már odafele láttam, hogy a kozármislenyi kersztezõdésnél, a buszmegállónál elcsptak egy gyalogost. visszafele meg levolt zárva az egész út. fél órát kellett várnom. de a kemény az volt, hogy a rendõrautó a domb tetjén állt én meg a völgyben álltam meg, már állt mögöttem is 3-4 kocsi amikor egy transporter késõn látta hol a sor vége és beledurrantott a sorba...õ ugye a másik domb tetjérõl nem látott le völgybe, amikor látott akkor meg késõ volt. érdekes helyzet, még jó, hogy nem én voltam az uccsó

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Vazz, januári tekerés 20fokban, hát persze hogy megyek!
Azért valami elõnye is van ennek a globalitásos felhevítésnek vagy mi!:)na megyek eszek, azt karbantartok!
Hányós lányok rulz!!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ejj vazze, ezt a tegnap estét annyira nem értettem, cserébe rottyon van a szervezetem. Majd felfelé igyekszek kipréselni belõle valami energiát, aztán lefelé bevártok...
Kokka gyere mán, ezer éve nem tekertünk. Én ma bevállalom, hogy kullogni fogunk.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nagy gép le van harcolva. És azt csak tolnám fölfelé. De nem akarom visszatartani a társaságot. Leeht, hogy inkább kutyázom...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
bármennyire meglepõ, ismét kajáltam-sõt zabáltam 1 iszony finom reggelit
tekerés-felhívom a Mozsafsikot

felhívtam és 12:30 lófarka-táv:bármi, azaz kicsivel messzebb tv toronynál és elkerülve azt a túristaparaziták miatt(nagybicivel jön mindenki)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hogy lesz ez a mai tekerés? Uticél? Idõpont? Bár még lehet, hogy annyira nem erõltetném... Valakinek kutyázni nincs kedve?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Éltek még?! :D:D:D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
megint kajáltam,mert éhes voltam megint....(most akkor az jön le a mai napombõl, hogy csak kajáltam, pedig nem:-)))))
most meg megnézem a képeket
megnéztem, és faszásak--teljesen érdekesek ezek a hdr-ek-olyan mintha 1 erös hold világítana be mindent.
trafik, valahogy bejutottunk, de nem tudom hogy:-)
na jóéjjt

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nnna:
Ez ilyen forgalmas
Ez ilyen Bázirlika panorámás
Ez ilyen Bázirlika hdres
Ez ilyen nem is tudtam, hogy ennyit mozognak a csillagok 3 perc alattos
Ez meg ilyen vazze, ez meg csak jó, na.

Asszem, lefekszek. Vagy várjam meg a napfelkeltét? Ehhh, inkább bringázok holnap. Elszállt belõlem az alkohol, csak enyhe cigiszag emlékeztet az estére. Vazze, köccsög köccsög, aki becsukta a Trafikot.

MSN-en se Kokka. Kilépett, mire beléptem. Hehh, ez egy ilyen nap. :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Józanságrulez... :D

MSN-en se Zap, se LL... ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
LOL, Te álllllaaaat! Orsós Sírkamra nagyon ott van! :D:D:D

Na én beraktam a hányóst a taxiba, felraktam a majdnem hányóst a buszra, mert Trafikban azt mondták,hogy aktivizálódott a szelep és csak kifelé lehet menni. Nade nembaj, legalább még kicsit basztatom a képeket.

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Pl:
Index
hwsw

:chomik::chomik::chomik:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Zsolo, Dalma, finom volt a kóbászotok! Köszi mindent!

Zsolonak külön köszönet a gyorsszervízért;)!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ne is mond! Nagyon szépek lettek a HDR-es képek. Itt már volt egy kicsi dinamika tartomány, amit ki lehetett használni. De el kéne menni az erdõbe, ott még jobban ki lehetne használni ezt a technikát...

nos, gyors voltam na:
Itten vannak képek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Bázir Tomi, ezek nagyon jók lettek!!
Menjünk méééég fotózni. :D
Most rohanok italozni egyet.