Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Márió, most aztán kisegítettél--bekula???

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mennyire?! Van nekik pár...

Hehehehe... A szitu nem egészen stimmel, de ez is lehetett volna! :D Mellesleg mindenben. ;)

Nincs telihold. 4 napja volt.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
most ovlasom az álomzajokat...durva végülis telihold van!! ;)

Attust miben lehet lealázni?!?!Csak nem 4esben csináltátok és petyhüdt fasszal nem ment már?!!? :D :D

F.Klauéknak meniyre jó színû autó? juk van...
pff

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sorry az esõ miatt, de leszarta a madár a kocsit és tegnap muszáj volt lemosni...

Álombandefektetkapnirulez! Nagyon durva... ;)

Holnap ilyen idõben én nem tekerek, és a új Kozármislenysportcsarnok avatója lesz, ahol Domimaki játszik pár meccset és megígértem, hogy legalább egyre kinézek, de az egyik pont délben lesz, a többi meg utána és ez keresztbe vágja a terveket és amúgy is fáradt és másnapos leszek, a bringamosási útálatról meg ne is beszéljünk!

Super8music!!! :D Shoshi: píxxx!!!

Napkint tegnap eléggé lealáztam. Mindenben király vagyok! Sinka lassan lecsúszik a trónról...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
wow...bekula

próbálok magamhoz térni,de kevés valami intravénás cucc kel...

nagyon észre lehet venni hogy mi van az audió végén!nekem legalábbis rengeteg uj hang fõleg a magas tartományban jelent meg mikor a gyári sonyt egy kossra cseréltem!nekem ennek http://images.google...ial&hs=d5R&sa=N
egy régebbi változata van 3éves lessz télen és remekül szól még mindig!!

zsolo,akkor adok majd még mielõtt elmész!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jóreggelt, Pécsen is esik az esõ?! Ettõl függetlenül ki jön hnap egy jót tekerni?! Tessék jelentkezni, engem csak az orkánszerû szél + jégesõ tud visszatartani, minden más idõben megyek..

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Márió: ne tedd, wowot ne, beszippant és ottragadsz!

Hajnali 3--kor durrdefektet kapott a bringám, álló helyében. Alig volt para erre ébredni. Biztos felütést kaptam álmomban. :D

Mia wow?

Egyszer én meg 1,5L-es ásványvizes palack "eldurranására"--hallom, hogy v.mi csobog a szobámban--mondom nem vagyok a fürdõben , mi csobog??Posted Image

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Hajnali 3--kor durrdefektet kapott a bringám, álló helyében. Alig volt para erre ébredni. Biztos felütést kaptam álmomban. :D

Hehe, ez is a globális felmelegedés miatt van ám. Meneküljetek!

Amúgy ezt a fejhallgató mizériát én se értem. Minek kell a géphez 10e feletti fejhallgató? Kényelmes legyen aztán jólvan. Úgyis ráülsz a székkel a madzagra, aztán vehetsz újat...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
zsolo: ok, köszi

Márió: ne tedd, wowot ne, beszippant és ottragadsz!

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hehhehe! Márió! Mi történt veled? Megváltoztál...

Király ez a norccsór idõ. Tegnap még pulcsiban is megsültem.

VVRita és Kismocsok... Hihi.

Szép napot mindnekinek!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

digi tv-t mennyire ismeritek? mer megrendltük egy hónapja és basznak bekötni...

Nekünk az van, alvállalkozók kötik, abból kell normálisat találni (nekünk sikerült).

fülhallgató koss,sennheiser...

AKG esetleg,vagy B&O

Hány milliós high end hifi cuccra is lesz ez rádugva?

ja zsolo,jöhet még ram!!!

Elméletileg kedden járok Pesten, de kell elõre a pénz.

Ja, LL _kedden járok Pesten_!!!
A gumik bent vannak Dalmánál lehet értük menni, ez vonatkozik Zapra is, õ a 4. pécsi nyertes.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Akkor (esõs)hétvége regggelt!
tegnap tök jót szkacccsoltam-izomlázam is lett.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
most készülök beszállni wowba,ha még reggel itt vagyok,akkor nagyon bejött!

ja zsolo,jöhet még ram!!! :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Jó videók, jó képek, hülyék vagytok és az a hajó, vazzzeee!!!

Na, hullaság, alvás!

hûha...

holnap estét nics inerencia szolidan!! eltölteni?!
herótom van a p*nciszótól meg a piától meg a buliktól...

szal valami chill programra benveznék,vagy mehetünk egyet a hegyen vagy mindegy de valami deurbanizáltat...

igen ez álom...
nézd meg a hátulján mit tud,de tény hogy ebben a két márkában szart nehéz lessz venni.AKG esetleg,vagy B&O ha valahol akcsióban dobálják,de akkor szólj! :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

nem azt kérdeztem mit, hanem hol? :)
netán olyan hely ahol ki is lehet probálni? (vagy ez álom?)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jó videók, jó képek, hülyék vagytok és az a hajó, vazzzeee!!!

Na, hullaság, alvás!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
LL 3120jó biznisz,bár nekem segítettek eléggé rendesen,tizenpárezerért vettem 3cipõt amik azóta is remekül bírják,de valóban hivatalosan pécsen már nincs...

a konzum/árkád 38 stb megállóban van egy sportbolt,ott néha akad,illetve a teszkó belseében ha még megvan

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

a régio játéknyaker melletti buszmegállóban van egy sport bolt ( ahol 38,40,43stb áll meg), ott szoktak lenni. és ki van írva a kirakatra, hogy :Mustang akció 9990Ft. arról jól meglehet ismerni. de vajon ez gatyára vonatkozik vagy Ford Mustangra? (muhahaha) ja, van egy bolt Kõszegen is ahol tutira van :D

nekm volt már 3120 cipõm, de annyira nem jött be. mondjuk viszonylag strapabíró. vans sokkal jobb és kényelmnesebb is.

viszont Dockyard-ban 1et fizet 2õt kap buli van, és van egy kurvajó quick silver cipõ 17ér. választasz mellé vmi gatyát aztán király gyerek vagy ;)

17et valahogy nem szánnék a bulira bár egy farmer sose jön rosszul... (merre is van ez a dockyard?)
szal volt egy (van egy) 3120 cipõm, ami idén kezdi meg a 4ik (5ik?) évét. és még mindig egyben van, de hát már na.. csak játszós-melós.
így 3120-at kerestem szintén, de nem találtam méretben/árban/tetszés tekintetében megfelelõt
hagytam magam rábeszélni az eladó álltal valami BK (alias British Knights) cipõre, ami élt 2 hónapot, most vittem vissza gari, miegymás.
szóval most van a zsebemben 10e +max 2-3 így elsõ körben. ami még változhat, de nem szeretném túlzottan..

benéztem ma a plázába, szembesültem avval hogy a boltocska megszünt, körbesétáltam asszondja Vans cipõ 20ruppó. hát na...
jól néz ki, vállalnám, de nem ennyiér..

Ám ha van valami ötleted azt szívesen hallanám :)

(amúgy múltkor te basztál le, hogy MMbe vettem fülhallgatót ugye? azt merre érdemes? mer sikeresen elszakadt.)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

help me !

bizo/3120/thirtyonetwenty vagy ki hogy nevezi cipõket, merre tudok mustrálni a városban?

tesco "külterületén" lévõ alpha sportba voltam már, plázában meg megszünt.

?

a régio játéknyaker melletti buszmegállóban van egy sport bolt ( ahol 38,40,43stb áll meg), ott szoktak lenni. és ki van írva a kirakatra, hogy :Mustang akció 9990Ft. arról jól meglehet ismerni. de vajon ez gatyára vonatkozik vagy Ford Mustangra? (muhahaha) ja, van egy bolt Kõszegen is ahol tutira van :D

nekm volt már 3120 cipõm, de annyira nem jött be. mondjuk viszonylag strapabíró. vans sokkal jobb és kényelmnesebb is.

viszont Dockyard-ban 1et fizet 2õt kap buli van, és van egy kurvajó quick silver cipõ 17ér. választasz mellé vmi gatyát aztán király gyerek vagy ;)

digi tv-t mennyire ismeritek? mer megrendltük egy hónapja és basznak bekötni...

asszem megyek aludni, egyre fáradtabb vagyok mostanában. ez a suli + munka kezd sok lenni. és csak hétvégenként van idõm bringázni.

hábazze:
http://auto.videobom...nem_hiszem_el_2

hogy lehet vki ennyire gyík?!?!?! áááááááááá
na biff

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
hábazze:
http://auto.videobom...nem_hiszem_el_2

Aktuális civil