Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2007. February 09. - 12:37

Posted 2007. February 09. - 12:27

Hehehehe... A szitu nem egészen stimmel, de ez is lehetett volna!

Nincs telihold. 4 napja volt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. February 09. - 12:13

Attust miben lehet lealázni?!?!Csak nem 4esben csináltátok és petyhüdt fasszal nem ment már?!!?

F.Klauéknak meniyre jó színû autó? juk van...
pff
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. February 09. - 11:56

Álombandefektetkapnirulez! Nagyon durva...

Holnap ilyen idõben én nem tekerek, és a új Kozármislenysportcsarnok avatója lesz, ahol Domimaki játszik pár meccset és megígértem, hogy legalább egyre kinézek, de az egyik pont délben lesz, a többi meg utána és ez keresztbe vágja a terveket és amúgy is fáradt és másnapos leszek, a bringamosási útálatról meg ne is beszéljünk!
Super8music!!!

Napkint tegnap eléggé lealáztam. Mindenben király vagyok! Sinka lassan lecsúszik a trónról...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. February 09. - 11:49

próbálok magamhoz térni,de kevés valami intravénás cucc kel...
nagyon észre lehet venni hogy mi van az audió végén!nekem legalábbis rengeteg uj hang fõleg a magas tartományban jelent meg mikor a gyári sonyt egy kossra cseréltem!nekem ennek http://images.google...ial&hs=d5R&sa=N
egy régebbi változata van 3éves lessz télen és remekül szól még mindig!!
zsolo,akkor adok majd még mielõtt elmész!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2007. February 09. - 10:26

Posted 2007. February 09. - 10:22

Márió: ne tedd, wowot ne, beszippant és ottragadsz!
Hajnali 3--kor durrdefektet kapott a bringám, álló helyében. Alig volt para erre ébredni. Biztos felütést kaptam álmomban.
Mia wow?
Egyszer én meg 1,5L-es ásványvizes palack "eldurranására"--hallom, hogy v.mi csobog a szobámban--mondom nem vagyok a fürdõben , mi csobog??

Posted 2007. February 09. - 10:18

Hehe, ez is a globális felmelegedés miatt van ám. Meneküljetek!Hajnali 3--kor durrdefektet kapott a bringám, álló helyében. Alig volt para erre ébredni. Biztos felütést kaptam álmomban.
Amúgy ezt a fejhallgató mizériát én se értem. Minek kell a géphez 10e feletti fejhallgató? Kényelmes legyen aztán jólvan. Úgyis ráülsz a székkel a madzagra, aztán vehetsz újat...
Posted 2007. February 09. - 09:56

Márió: ne tedd, wowot ne, beszippant és ottragadsz!
Hajnali 3--kor durrdefektet kapott a bringám, álló helyében. Alig volt para erre ébredni. Biztos felütést kaptam álmomban.

Aktuális civil
Posted 2007. February 09. - 09:50

Király ez a norccsór idõ. Tegnap még pulcsiban is megsültem.
VVRita és Kismocsok... Hihi.
Szép napot mindnekinek!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. February 09. - 09:44

Nekünk az van, alvállalkozók kötik, abból kell normálisat találni (nekünk sikerült).digi tv-t mennyire ismeritek? mer megrendltük egy hónapja és basznak bekötni...
fülhallgató koss,sennheiser...
Hány milliós high end hifi cuccra is lesz ez rádugva?AKG esetleg,vagy B&O
Elméletileg kedden járok Pesten, de kell elõre a pénz.ja zsolo,jöhet még ram!!!
Ja, LL _kedden járok Pesten_!!!
A gumik bent vannak Dalmánál lehet értük menni, ez vonatkozik Zapra is, õ a 4. pécsi nyertes.
Posted 2007. February 09. - 09:41

Posted 2007. February 09. - 00:39

ja zsolo,jöhet még ram!!!

Posted 2007. February 08. - 23:59

Jó videók, jó képek, hülyék vagytok és az a hajó, vazzzeee!!!
Na, hullaság, alvás!
hûha...
holnap estét nics inerencia szolidan!! eltölteni?!
herótom van a p*nciszótól meg a piától meg a buliktól...
szal valami chill programra benveznék,vagy mehetünk egyet a hegyen vagy mindegy de valami deurbanizáltat...
igen ez álom...
nézd meg a hátulján mit tud,de tény hogy ebben a két márkában szart nehéz lessz venni.AKG esetleg,vagy B&O ha valahol akcsióban dobálják,de akkor szólj!

Posted 2007. February 08. - 23:59

nem azt kérdeztem mit, hanem hol?

netán olyan hely ahol ki is lehet probálni? (vagy ez álom?)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. February 08. - 23:53

Na, hullaság, alvás!
Posted 2007. February 08. - 23:52

a konzum/árkád 38 stb megállóban van egy sportbolt,ott néha akad,illetve a teszkó belseében ha még megvan
Posted 2007. February 08. - 23:34

a régio játéknyaker melletti buszmegállóban van egy sport bolt ( ahol 38,40,43stb áll meg), ott szoktak lenni. és ki van írva a kirakatra, hogy :Mustang akció 9990Ft. arról jól meglehet ismerni. de vajon ez gatyára vonatkozik vagy Ford Mustangra? (muhahaha) ja, van egy bolt Kõszegen is ahol tutira van
nekm volt már 3120 cipõm, de annyira nem jött be. mondjuk viszonylag strapabíró. vans sokkal jobb és kényelmnesebb is.
viszont Dockyard-ban 1et fizet 2õt kap buli van, és van egy kurvajó quick silver cipõ 17ér. választasz mellé vmi gatyát aztán király gyerek vagy
17et valahogy nem szánnék a bulira bár egy farmer sose jön rosszul... (merre is van ez a dockyard?)
szal volt egy (van egy) 3120 cipõm, ami idén kezdi meg a 4ik (5ik?) évét. és még mindig egyben van, de hát már na.. csak játszós-melós.
így 3120-at kerestem szintén, de nem találtam méretben/árban/tetszés tekintetében megfelelõt
hagytam magam rábeszélni az eladó álltal valami BK (alias British Knights) cipõre, ami élt 2 hónapot, most vittem vissza gari, miegymás.
szóval most van a zsebemben 10e +max 2-3 így elsõ körben. ami még változhat, de nem szeretném túlzottan..
benéztem ma a plázába, szembesültem avval hogy a boltocska megszünt, körbesétáltam asszondja Vans cipõ 20ruppó. hát na...
jól néz ki, vállalnám, de nem ennyiér..
Ám ha van valami ötleted azt szívesen hallanám

(amúgy múltkor te basztál le, hogy MMbe vettem fülhallgatót ugye? azt merre érdemes? mer sikeresen elszakadt.)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. February 08. - 22:45

help me !
bizo/3120/thirtyonetwenty vagy ki hogy nevezi cipõket, merre tudok mustrálni a városban?
tesco "külterületén" lévõ alpha sportba voltam már, plázában meg megszünt.
?
a régio játéknyaker melletti buszmegállóban van egy sport bolt ( ahol 38,40,43stb áll meg), ott szoktak lenni. és ki van írva a kirakatra, hogy :Mustang akció 9990Ft. arról jól meglehet ismerni. de vajon ez gatyára vonatkozik vagy Ford Mustangra? (muhahaha) ja, van egy bolt Kõszegen is ahol tutira van

nekm volt már 3120 cipõm, de annyira nem jött be. mondjuk viszonylag strapabíró. vans sokkal jobb és kényelmnesebb is.
viszont Dockyard-ban 1et fizet 2õt kap buli van, és van egy kurvajó quick silver cipõ 17ér. választasz mellé vmi gatyát aztán király gyerek vagy

digi tv-t mennyire ismeritek? mer megrendltük egy hónapja és basznak bekötni...
asszem megyek aludni, egyre fáradtabb vagyok mostanában. ez a suli + munka kezd sok lenni. és csak hétvégenként van idõm bringázni.
hogy lehet vki ennyire gyík?!?!?! áááááááááá
na biff
Posted 2007. February 08. - 22:41