Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2007. February 13. - 10:52

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. February 13. - 10:17

Picsába. Többet ne mossak kocsit?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. February 13. - 09:28

Shosh--csak mire hazaérek minden bezár:-( meg nem szeretem bringaboltba vinni , és most úgyis szar az idõ mert a Kokka megint kocsit mosott, ahelyett hogy idõjárásjelentést nézett volna:-)))
És XT hajtókarom van!!! (használt, de igazi-azért nem akartam elkiabálni, mert garis, és ha nem mükszik akkor visszaküldöm és akkor nincs XT)
Posted 2007. February 13. - 09:19

Hát még ez sem téli idõ, de alakul! Végre nem pólóban rohangálok...
Asszem ma benti program. Tegnap jól esett a running. Bringázni is mentem volna, ha lett volna még 3 órám a világosban!
Csoki király:D!
Tibi:
Ne nyüszögj, hanem vidd be egy szakszervízbe, oszt ott berakod és akkor mindenki csodájára járhat, hogy "hûûû, ez igazi XT?"!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. February 13. - 08:55

Hehehe, azért ennyire nem fos a kicsike...

Hogy baszódna meg!!! Tegnap 2 és fél órát pucoltam a kocsit. Erre ma mi van?! és megyek Villányba. Kurva élet... Ez 2 hét alatt a második ilyen eset. Kezdem unni.
csupakabra van a nésonál géográfikon...
Azért néha még minidg nem értem, hogy mit akarsz írni, Márinnyó!

Kérdés: MAnitou 6way, vagy FoxDHX? Fox, ugye?!
Posted 2007. February 13. - 03:10

Ecce cserélünk ha öszekapod magad!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. February 13. - 02:58

Voltam fönt kkisgéppel. Öcsém, olyan, mint ha megnõtt volna a Mecsek. Nagyobbak a kövek, nagyobbak a gyökerek, nagyobbat üt minden és olyan, mint ha gyorsabban mennék. Legalábbis jobban feltûnik a tempó. A kezemet is jobban kinyírta és kanyarodni alig tudok vele, úgyhogy többet fogom használni, aztán ha ezzel is lealázlak titeket, na akkor a naggyal végetek!!!
Szerinted én mér kisgéppel nyomom??

The life is short, ride more!
Posted 2007. February 13. - 02:49

/Tubus: World of Warcraft nevû internetes szerepjáték/
jóóó nagyon,bár most már 3x csinálok uj karit..
és jó hogy simán el megy alap géppel is nem kell hozzá semmi extra..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2007. February 13. - 00:53

Magoo van egy eladó Magom

csupakabra van a nésonál géográfikon...
Posted 2007. February 13. - 00:37

Posted 2007. February 13. - 00:13

Király csoki vagyok! ehehhehe

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. February 13. - 00:08

Posted 2007. February 12. - 23:29

1. Sokat fékezel, és ez nem tesz jót semminekmostanában az elsõ tárcsám jobban beleért a fékbetétbe, és most feltûnt, hogy a jobb oldali betét szinte alig megy vmit vissza fékezés után. ez mitõl van? mi a szart csináljak vele? még sosem szereltem hidros féket.
2. Nincs középen a tárcsa, vagy a jobb oldali munkahenger szorul. Csavarhúzóval nyomd vissza, vagy állítsd be középre a tárcsát (pontosabban a tárcsához a féktestet).
3. Elbasztad.
4. Hallgass a Tibire. Róla még csokit is elneveztek, olyan híres!
Posted 2007. February 12. - 23:23

mostanában az elsõ t...mi a szart csináljak vele? még sosem szereltem hidros féket.
Ne tégy semmi hirtelen mozdulatot!!! Bármelyik pillanatban felrobbanhat:-)
Na, tartsd behúzva a féket és a behuzott fék mellett nyomogasd a tárcsát(tiszta kézzel) abba az irányba amelyik oldalon beleér. És ezzel (is)eljátszadozhatsz...
Posted 2007. February 12. - 23:18

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. February 12. - 22:50

Posted 2007. February 12. - 21:49

Én meg fogtam csajt... Ha már kígyót nem is.
Szereplési mánia, mi?! Kabbe, miért nem jöttél? Basztál fölvenni a telefont és nem vittünk magunkkal...

Shoshi, de tényleg fasza lenne elnyújtani. Akár kis borozás, zsíroskenyerezés, rétesezés, miután nagyot másztunk... Össze kell hozni a jóidõvel és hajrá! Tõlem most hétvége is jó!
Posted 2007. February 12. - 21:33

Akkor felhívom a Zapot-tot..fel is hívtam
Ja én is bezabáltam--és most nem döglök, mert nem és kész.
kapocs-Nagycsöcs Zsóka a TV2-õn hmmm
Nem is tudom hogy hol kezdjem...
Zsolo:megbeszéltük
Tubus:ha megvan mennék veled tesztelni!!
Többiek:klépek jók,bár nem is tudom mikor volt ez,aztá látszik hogy megint kinek volt szereplési mániája

Kapocs Zs hmh trafikban nem volt egy nagy eresztés/bár az Iván sem..
Kokka,nem sokkal kerültük el egymást,nem hallotam a telót...
Meg össsssszefutottam egy zöld /Elõször azt hittem Misi az/,meg egy narancs vega/umf es sráccal,szabták rendesen és nem is volt nagy arcuk!
Jó volt síháznál észrevenni hogy hátul elkopott a betét,be tett neki hogy az elsõböl egyik alkalommal távozott az olaj,így kicsit sok lett a 160as tárcsának a terhelés.
Mostmeg jöhettem végig elsõfékkel,hát eléggé meghatározó élmány volt!
Posted 2007. February 12. - 20:47

Posted 2007. February 12. - 20:21

Ja én is bezabáltam--és most nem döglök, mert nem és kész.
kapocs-Nagycsöcs Zsóka a TV2-õn hmmm