Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2007. March 08. - 09:42
Mi ez a Tettyei körpálya? És miért pont este? És ki? És lámpát is kell csináljak!
És miért nics hó? És Ulme miért nem hozta a lóvém? És Milos mibe áztathatta be a telóját? És Szombaton miért NEM lesz kedvem dolgozni?
Posted 2007. March 08. - 09:38
Igazán nincs mit...
Vazz, több, mint egy hétig mocskos volt az autó. Tényleg le kéne szoknom a mosásáról!!! Picsába.
Az, ami téged véd, az hogy lehet különösen veszélyes?! Kurvára nem értem ezeket a faszokat... Zapat, a bukós példa nagyon tetszett! De hegy után gerincvédõben sem mehetünk Szecskára, mert az is véd az ütésektõl és a központban gyûlünk, és ha még meg is van beszélve, akkor tervezett, tehát bûnt követünk el. Apjuk faszát!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. March 08. - 08:10
Kokka:
Ügyes vagy! Köcce!
Mink is voltunk egy gyorsat, és március elején rövidgatyóban tekerés, többszöri patakbalépés, derékig vízfelverés rulez! Gyönyörû Vágottpuszta:D! És Lóri is!
Ma meg óriási rohanások lesznek asszem. És sajnos esik is.
Szép napot mindnekinek!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. March 08. - 02:24
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. March 08. - 01:24
Boldog napot a nevednek! Ha találkozol vele átadod?
ááááááááááááááááááááááááááááááááá
átcsúszva, (de 8 napon belül mint tudjuk érvényes) de és sok boldogot kívántatok.
Kokk: csöpög az esõ..
a fenéért mosol ilyen gyarkan gépjármû.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. March 08. - 01:01
Lol, érdekes lesz így a Critical Mass.. Még szerencse, hogy baseball satyóban szoktam menni.
.
Aktuális civil
Posted 2007. March 08. - 00:18
"Magellan PolarX 16" pár cucc
Csáó
Cere érdekel?
Adnék érte egy Mali Mamba vázat + 1 Bike+ kormányt + 1 Sram 3.0 váltót + 1 Shimano Deore váltót + 1 Asses tárcsaféket (csak féktest) + 1 Alcatel 535 telefont
wagy ha úgy érdekelne, akkor fel tudok még ajánlani 1 SonyEricsson F500i telefont + mindent a felsoroltakból, kivéve a vázat
Csak a vázért adom ezeket a cuccokat, más nem kell."
Eszemmegáll,meg is fájdult a hasam!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2007. March 07. - 23:22
Posted 2007. March 07. - 23:19
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. March 07. - 22:40
Azétrt most nem szeretnél ebben a lakásban lenni, fogadjunk?Nálam valahogy sokkal könnyebben lesz kupi, mint másnál és sokkal-sokkal nehezebben lesz rend! Bööö...
;D
Posted 2007. March 07. - 19:59
Posted 2007. March 07. - 19:13
Kéne valami jó krém, mert eszméletlen száraz a szám. Meg a kezem is.
És kéne jó nagy felni a kocsira. Bár másik autó is kéne. Meg bringa. Sok.
Megnéztem a szivacsgödröt. Durva lesz. Meg nem sokára lesz negyedcsõ is. Mármint a kis extrémparkban. És már táblája is van.
És nem akarom, hogy essen, mert lemostam a kocsit. Na jó, mosattam...
Nálam valahogy sokkal könnyebben lesz kupi, mint másnál és sokkal-sokkal nehezebben lesz rend! Bööö...
Posted 2007. March 07. - 17:01
Posted 2007. March 07. - 16:15
Ez a hülye 15 perc. Ez szar. De ebbe is szarok bele.
Posted 2007. March 07. - 15:56
Na, itten szopatják az embereket. El akartak menni szabadságra, aztán jött némi munka, erre most megy a nagy huzavona...
Utálom az ilyesmit. Persze megint egy programozóval van a baj. Valahogy a szervezõk akármikor lemhetnek. Ebbõl is látszik, kinek a munkájára van szükség...
Posted 2007. March 07. - 15:28
Posted 2007. March 07. - 15:01
Köszi mindenkinek. Majd megfelelõen megünnepeljük egyszer Tecánál
Asszem most el kéne mennem üres DVD-t vennem
Elfogyott mind. De pénz az nincs rá. Áh, kénytelen leszek csak 25db-t venni....
Posted 2007. March 07. - 13:52
Bassuzs ennyi tamás nap közül fejben tartani h kinek mikor van...
Posted 2007. March 07. - 12:48
Posted 2007. March 07. - 12:29
Ide is benyomom:
http://apro.bikemag....ct=57751&cat=15
Tomynak boldogat! És örülök, hogy nem vagy postai dolgozó! Nekem is eszemben volt, de én már kimerítettem az összes köszöntési lehetõséget ami máskor áll rendelkezésre a naptárban, és eddig nem mertem megtenni!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Sign In
Create Account

Back to top