Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

én egy medvetalpas wellgo pedállal, és egy félmagas etnies cipőben tekerek. Ez egy olyan párosítás, hogy még nem tudtam annyira bebaszni, hogy ne találjam meg a pedálokat és érjek haza Teca mamától, vagy a Művészből B)

cgpartytime_large.jpg

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

Pavlikba vett kolléga villát. Asszem Csaszi is elfgoadja (csak nála nem volt villa)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Szerintem a cipő+pedál vásárlásából úgyis neon zöld fékbowden vezeték lesz és egy új pingpong ütő :D...

Jóóvanmá :D Kinőttem már ezt..

Csak ha veszek valami olyat nézni amit nem kell félévente szerelgetni, meg különböző zsír-olaj koktélokkal kenni hogy hajlandó legyen a NORMÁLIS működésre.

Szóval most legalább van keresgélni idő :D Szépkátyával látom lehet bringaboltokban fizetni, valaki próbálta már? 

• Shoshi kedveli ezt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Szerintem a cipő+pedál vásárlásából úgyis neon zöld fékbowden vezeték lesz és egy új pingpong ütő :D...

• albertfish és toronte kedveli ezt

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

De kibaszott komolyan vette mindenki :D

Egyébként ott a pont. Azt veszi, ami tetszi kneki. Tehát fekete Crossmax-t. Szerintem egy decathlonos alap spd cipőben is ellennék a szintemen.

Ha akarsz spórolni 10 dekát, akkor xtr az m530 helyett.

• Shoshi és mof kedveli ezt

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Khm.

1390114685045-g5jrecgk7moe-700-80.jpg

large_Scott-NinoSchurter.jpg?0

Mondom én!

Ha Schurternek megy, akkor mindenkinek menni fog!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Khm.

én mindig is look pedállal szerettem volna tekerni. szerintem jól is fog kinézni a nomádon, továbbá 320%-kal lesz hatékonyabb az erőátvitel.

azé' gondolkodjunk mán.. az ikszcés cipők is eléggé merevek és nem kicsit kellemetlen gyalogolni a speci cipőmben is. egy országúti fölhasználásra tervezett cipőben meg egyenesen lehetetlen lenne. oké, nyilván olyan is van, hogy egy ilyen top atléta a versenyét végig becsatolva letolja, de mi minden tekintetben messze vagyunk ettől.

de Márió úgyis azt vesz, ami épp megtetszik neki, dacára minden tanácsnak, iránymutatásnak, észérvnek. (amúgy én is)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Khm.

Akartam egy ilyen érvelésbe belemenni én is, de gyanítom hogy ők horvátországos nyaralós műanyagszandálban sem mennének néhány tizednél szarabb időt :D

Karbontalpas cipő elengedve..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

Khm.

• albertfish és Shoshi kedveli ezt

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Igen, nagyszerű választás montizni egy karbon talpú országúti cipő! Nem fogod megbánni!

Pedálból csak XTR!

És sokan mennek szingós kerékkel erdőben, azt is tudom javasolni ;) !

:P

• Shoshi kedveli ezt

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Igen, nagyszerű választás montizni egy karbon talpú országúti cipő! Nem fogod megbánni!

Pedálból csak XTR!

És sokan mennek szingós kerékkel erdőben, azt is tudom javasolni ;) !

• albertfish, rocsipeti és mozsafsik kedveli ezt

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

azért a saint-et tartsd meg a biztonság kedvéért. amúgy meg az slx, teljesen jó, és nem fájdalmas belőle kiszállni , ha mégis inkább visszakerül az a saint :)

a premium cb stopli már nem kopik annyira, csak cb-t meg nehéz eladni ha fenti eset ugye:) . a candy alap verziók meg elég fosadék minőségek . a jobbak meg irreálisan drágák.

CB-ről letettem... slx vs xtr maradt hátra..ja cipő..hát az nem egyszerű.. utcaiból is nem véletlen van vagy 60 pár cipőm...

Vagy van a "balfaszcipő" formájú félméteres masnival befűzött kb. zokniszandál szinoníma, vagy ezek a hiper modern karbonos cuccok..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

azért a saint-et tartsd meg a biztonság kedvéért. amúgy meg az slx, teljesen jó, és nem fájdalmas belőle kiszállni , ha mégis inkább visszakerül az a saint :)

a premium cb stopli már nem kopik annyira, csak cb-t meg nehéz eladni ha fenti eset ugye:) . a candy alap verziók meg elég fosadék minőségek . a jobbak meg irreálisan drágák.

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

CrankBrotherst akkor, ha akarsz 3 havonta stoplit venni.

Aktuális civil

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

keretes slx. és netovább. 

ja, a cipőnek milyen a talpa? ha nem stoplis, akkor nem lesz kényelmes. meg jellemzően az országútis cipők mocsokmerevek, de a Shoshi többet tudna mondani erről. vegyél speci bg cipőt, legjobb.

mof módosította - 2015. április 20. - 20:10

• bucibeka kedveli ezt

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Végülis hagytam magam meggyőzni, hogy a saint pedálnak nincs helye tekerős gépen. 

Helyette a jelöltek:

PD-M530 keretes, slx pedál -erről azt modnják hogy most trail felhasználásra nem nagyon találni jobbat

Klasszikus keretes DX (fém vagy műanyag)

Szetthez való M970-es xtr

CrankB. Candy itt a betűk mit befolyásolnak? 

Ha az befolyásol valamit Nike cipővel használnám, ami állítólag outis, de könnyű karbon és tetszik :D

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.220 hozzászólás

KELL

2hx9a9x.jpg

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

amint Bab vásárol, rendelek.

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

Tisztelt rendelős bagázs,

Lesz valami, vagy mivan? Kéne a szajré!

Bike-discount/bike-components (előbbi sztem olcsóbb, ha van ami kell mindenkinek), superstar.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
Ennyi.
http://mashkulture.n...04/20150419.jpg
  • bucibeka kedveli ezt