Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2007. April 12. - 15:10

Ma egy kicsit tunningoltam a képtáramon. Kis javascriptes cuccal, meg html kóddal évenkénti bontást csináltam rá. Már csak valami eseménytípus szerinti csoportosítást kéne beleraknom.
Posted 2007. April 12. - 13:34

Zap, Tom, többiek-mit mennjünk? kb 17:00-tól
Én megnézném azt a zöldháromszöget ott elfelé. Nekem most bejön az a nyugati rész.
Aktuális civil
Posted 2007. April 12. - 13:31

Posted 2007. April 12. - 13:14

Én meg minden reggel tiszta gatyát húzok.
...és most jobb?
...amúgy hívhatsz bármikor, meg én is, de még várjunk a pontos hely és idõpontra, okk?
Zap, Tom, többiek-mit mennjünk? kb 17:00-tól
Posted 2007. April 12. - 13:10

Posted 2007. April 12. - 12:51

Posted 2007. April 12. - 12:30

Kokka:
És nem, eddig semmilyen pénzt nem kaptam sajnos!
És állítólag Besh-O-Drom ma van, nem a jövõ héten! Jááájjj!
Márinnyó:
És találkoztam régi edzõtársammal, aki országos bajnok lett. És tájékoztatott az edzésekrõl. Van reggel fél nyolckor is, meg délután öt-hat körül is. Másfél órás simogatós turnusok. 4,5 rugany havonta, és annyit mész, amennyit akarsz.
És nagyon tavasz van a városban.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. April 12. - 10:59

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. April 12. - 10:54

Posted 2007. April 12. - 10:41

Ilyen idõben nem túl jó csinálni a kötelességeket. Bár tejbetök vagyok és ilyenkor autózni is jobb, meg mindent csinálni jobb, csak tiszta bogár lesz a szélvédõ, meg az egész autó eleje, de sebaj, mert még mindig jobb, annál, hogy a macskák megjelölik...
...csak NE MOSD LE

Tommy--konntakt
Posted 2007. April 12. - 10:34

Shoshi: üdv itthon és akkor gyúrjál rá!

Az érintetteknek mégegyszer nagyon kössz, tegnap kicserélõdött az olaj a kocsiban!

Nincs pite.

Mi van még?! Áhhh... Semmi. Dógozzatok, vagy sörözzetek!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. April 12. - 10:30

Én is mennék, ha valami normális idõben sikerül elszabadulnom innen (egyenlõre esélyes a dolog), és olyan irányba indultok, ahol könnyen tudok csatlakozni.Tehát ma kb. 5 negyed hat körül indulás tekerni valahonnan valahová.
Az öregebbik kutyám a végét járja. 15 és fél éves, aztán kinnt elfeküdt az udvaron, és hiába állítom fel, nem bír megmaradni. Bezzeg fénykorában felugrott 2 méterre is...
Posted 2007. April 12. - 10:27

Kokkenet:Kecskére a káposztát?!Vigyáztam rá,ne aggódj!Van róla kép meg valami Fanniról...
De szerdán egész tûrhetõ,kb azok a zenék mint trafikba,csak más emberek...
De hogy cigány vajdák csókolgassanak hogy csináltam a kislányokról képet,az meglepett.
De -ezt is de vel kezdem?-móká volt kipróbáltam hogy hha nem megyek külön senkihez oda hogy foto mi lessz,hát 122kép lett

DE ami a legdurvább hogy a szilveszteri csajjal is találkoztam,egyeseknek be is számoltam róla

na 12tettye akinek nem jó a délután -pl nekem

BTK témára megyek,de szigorúan dolgozni

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. April 12. - 09:07

Zap-okkés, csörgök, hogy mi legyen a pontos idõpont, uticél.
A többi program meglátás alapokon fekszik. Ma sör nem jó.
Tehát ma kb. 5 negyed hat körül indulás tekerni valahonnan valahová.
Posted 2007. April 12. - 08:20

Jó volt ez a pár napocska. Pilledés, durrva kajálás, fotózgatás, kirándulás, madárles, fácánok mindenhol.
Tibi:
NSoós balatoni edzõtáborban volt. Gyûjtöttem sok kilométert, és szívesen adok bárkinek, akinek nincs, csak el kell menni érte messzire.
Kokka:
Szép álmok, majd valóra váltsuk õket, minél hamarabb...
Ma valami lájtot kellene csak menni, nem hiszem, hogy elmegyek a deles brigáddal... Hétvégét meg nem tudom, de asszem pihengetek egy sort.
Tenkes nagyon nagyon szép hely. Tuttira odaköltöznék egy régi pincébe, ha közelebb lenne Pécshez. Olyan elhanyagolt pecókra leltünk Vikivel, hogy csak csorgott a nyálunk... Ráadásul van TV Deko-nk újabban, és hát nagyon felújítanék valamit. Durva, ahogy a párok lepattannak Angliából, vesznek egy házat Olaszországban, és Spanyolországban és két kezükkel felújítják. Kurrrvajóó...
HDRes fotók nekem sem tetszenek. Zapé szép, bár nekem az is kicsit mesterkélt, ha túl sokat korrigálok egy képen... Persze, tudom, ez így szokás, és ez a jelen/jövõ.
Én is álmodtam. Egyszer lóhalálában összeraktam az össztelóst, mert kellett valami nagyon nagyon kalandos túrához. Meg mást is, csak az nem jut eszembe:D.
Na megyek, ráugrok egy kefírre az esti sonka után...
Jah, és lesznek jó koncertek, Besh-O-Drom, meg miegymás, és szerencsére nem a Szántóban, hanem itt a közelben.
Szép napot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. April 11. - 23:16

Holnap nekem sovány. Reggel Villány, délután egyetem, este csaj.

Pénteken sütögetõs se lenne rossz, de ez a 4. hét, hogy nem voltam trafikba és pont ma ígértették meg velem, hogy pénteken elnézünk. Aztán szombat M.szék, szombat este light.
Hétfõ-kedd-szerda meg egyetemi napok sörsátorral, agysejtpusztítás felsõfokon. Kicsit tartok a dologtól...

Posted 2007. April 11. - 23:05

Posted 2007. April 11. - 22:28

PÉNTEKEN 5-tõl Gabesz felvetette, hogy menjünk egyet sütögetni Kis-Tubesre, naplementés, sörözõs kajálós, sötétben lebotorkálóst. Nekem szimpatikus az ötlet. Más?
Aktuális civil
Posted 2007. April 11. - 22:26

ha enyire nem bírsz magaddal,gyere el velem bázírba,max 2óra..
persze azt megint kompromitáló fotók készülnek rólam

amúgy micsinász te ott?!
nekem holnap suli 6 után kelek.böe
Posted 2007. April 11. - 22:03

õõ ha van rajta infra akor van!
honlap sörételés téren?
péntek-szombat valami?nekem kb 1tõl meló
holnap Gabesz,Moszkító,Ufó+Riska talán megyünk valamerre,de még 11-12körül,szal ha akor van kedv,szójátok!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!