Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2007. április 18. - 14:59
Írta 2007. április 18. - 14:40
Ami feljebb van, az már Skandinávia......az feljebb van
Mi Orebiæ-re megyünk ami Peljasac-felszigeten található.
Írta 2007. április 18. - 14:09
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. április 18. - 14:07
Írta 2007. április 18. - 13:48
Írta 2007. április 18. - 13:38
Öööö, nézegetem a Google Maps-on azt a helyet, ahova megyünk nyaralni, aztán pár kilométerre tõle, találtam egy ilyet:
mintha egy szempár lenne
Kibaszott jó környéknek néz ki.
...szóval Görögbe menntek:-)
Írta 2007. április 18. - 13:16
mintha egy szempár lenne
Kibaszott jó környéknek néz ki.
Írta 2007. április 18. - 13:09
HEHEHEHEHEHEHEHE, sírok a röhögéstõl.....
Aktuális civil
Írta 2007. április 18. - 12:59
De kihagytad azt, ha már minden jó, akkor sör+zsíroskenyér kell Tecánál!
Írta 2007. április 18. - 12:37
Mindenki jön a bajaival és eddig mindent pikk-pakk megcsináltam. Félek tõle, hogy elhasználtam a megoldókreditjeimet ...
Szerintem az nem kredit-rendszerû, hanem kedv-rendszerû. Egy Socom váznak valószinû elég nagy az értéke. De vigyázz, mert létezik az overflow-effektus is, ha össze lesz rakva a gép, nem igazán fog érdekelni senki nyavalyája.
BaB troubleshooting táblázat:
Ha általában az út elsõ 2/3-ában mozog és sose koppan - puhább rugó kell
Ha általában az út vége felé mozog és gyakran koppan - keményebb rugó kell
Ha szépen mozog, de ugratásnál összekoppan - nagyobb olajszint kell
Ha soha nem tudod lekoppantani - kisebb olajszint kell
Ha lassú és hiába tekered az állítót - hígabb olaj kell
Ha gyors és hiába tekered az állítót - sûrûbb olaj kell
Aktuális civil
Írta 2007. április 18. - 11:22
Ma nagyon durván nyomom. Mindenki jön a bajaival és eddig mindent pikk-pakk megcsináltam. Félek tõle, hogy elhasználtam a megoldókreditjeimet és délután a mászófalnál nem veszik majd sok hasznomat! Hehehe...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. április 18. - 10:44
Glory? Inkább Intense 6.6 SS!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. április 18. - 10:41
nemsokára olajcserét csináltatok a csasziéknál(imperátorban) és olyat mondott,h 5wt-sre cserélné az olajat a telómban(manitou stance kingpin05)
pedig gyárilag is az van benne....azért cseréltetek benne olajat,mert lomha a teló......meg 65kg vok....bikemag újságban olvastam,h 2,5wt-s ajánlott a 65kg körülieknek....csaszi erre mondta,h akkor nagyon összefog kocogni....
nah most akkor mi?
Hi! Csaszi hülyeséget mondott, gondolom azért nem akar hígabb olajat, mert nincs nekik. Az "összekocogás" (godolom lekoppanás)nem az olaj sûrüségétõl függ(legfõképp) hanem a mennyiségétõl.Vegyél bótban olajat és add oda nekik rakják csak bele.
Nekem GLORY KELL!!! ...könnyû cuccokkal
Az én felnim meg 575 szal én nyertem:-)
Írta 2007. április 18. - 10:28
Annyira nincs kedvem semmihez. Csajommal a nyaralást tervezzük/szervezzük, és ez teljesen összezavar. Még 3 hónap addig, de már menni akarok. Áááááá!
Írta 2007. április 18. - 08:28
MegSOCOM!!!
I3aI3: én csak bringázok, ezekhez nem értek olyan nagyon. Ha most kemény, akkor cseréltesd hígabbra, attól puhább lesz. Vagy puhább rugó. Elõre is, hátra is. Aztán kész...
Na, még itt meló, aztán igyekszem és fölváltom a népeket a falnál!
Nem úgy volt, hogy ma esõ lesz?
Írta 2007. április 17. - 21:48
A Socom meg 3,8 kiló. Bahh.
Aktuális civil
Írta 2007. április 17. - 21:36
nemsokára olajcserét csináltatok a csasziéknál(imperátorban) és olyat mondott,h 5wt-sre cserélné az olajat a telómban(manitou stance kingpin05)
pedig gyárilag is az van benne....azért cseréltetek benne olajat,mert lomha a teló......meg 65kg vok....bikemag újságban olvastam,h 2,5wt-s ajánlott a 65kg körülieknek....csaszi erre mondta,h akkor nagyon összefog kocogni....
nah most akkor mi?
tudtok vmi tanácsot,mivel tehetem fürgébbé?erõsebb rugó,hígabb olaj,puhább rugó,ugyan ez az olaj,stb?
rugóstaghoz ugyanez a kérdés,milyen olaj ajánlott beléje paraméterek:rockshox pro deluxe 230mm szemtáv fox 600x2.55 ruganyó(ami eladó/serélhetõ
thxxx
Írta 2007. április 17. - 18:22
Én is tesztelnék már...[/quote]
Én is én is! De egyenlõre marad az alapozó tesztelése:(
Írta 2007. április 17. - 15:58
erre vártam.
Pénteken meg csúnyán beb*sztunk. De ez egy másik történet. 7végén viszont criticalmassa. jó lesz megint birtokba venni a várost.
végre van otthon net, gyors is, jó is.
vettem két tuját az erkélyre, azok is szépek. meg van mellette két orchidea is, illetve pár ismeretlen zöldség. egész jól bírják.
még nem épül a kormánynegyed, de hamarosan. addig legalább van kilátásom.
kaptam magas villanyszámlát, de kiderült, hogy nem kell nekem 80 fokos melegvíz a bojlerból, így lejjebb csavartam, most várom a hatást
ja, tomi, képek jók voltak.
Írta 2007. április 17. - 15:45

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére