Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Komoly! :D Kispöcs volt mindenki... ;)

Bolondokháza van Villányba. Elintézem a dolgaim, aztán menekülök. Ejjj... És ahelyett, hogy mennénk Szellembe, megint mások ügyeit kell intéznem. Na majd holnap!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jah, és mennyi bozót volt még a Tettye kijáratnál...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Ez meg izé. Emlék 1999-bõl :D Az év végi ranglistát 1999-bõl inkább nem rakom ide, az már nagyon poén :)

Soós familía, meg Füller ezredes milyen kritikusan szakértõ szemmel figyelik a pályát a felsõ képen. :D Meg még a KisVörös is kicsi. :D

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt!

Jah, jó kis este volt, meg az éccaka is jó volt! Külön hatmenetes meccs volt ez a felkelés...

Megyünk ma is, muszáj kicsit erõltetni, fõleg ha imággya az ember! És isteni a talaj. Igaz tele volt vele a gatyám, mire hazaértem!

Sör+sajtburger is jó, bár annyira ájultam el tõlük, mint vártam...

Fúú, meg térdvédõmet is meg kell varrnom!

Na szép napot!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De csipás ez a reggel, vazz...

Egyebet elmondani nem tudok.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
éjszakásokal találkoztam...

Attus,megvan a szemü,gondolom a kis fejedre az S jelû jó lesz :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Izé. Jó estét!

512x384-ös felbontású, divx4szerû kodekes, 160M-s, 9:55 idejû, mplayer-rel, vagy vlc-vel lejátszható dolog.

Ez meg izé. Emlék 1999-bõl :D Az év végi ranglistát 1999-bõl inkább nem rakom ide, az már nagyon poén :)

Ja, és mostanáig 240-en nézték meg a youtube-on a videot. Ez jó.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én meg kaptam finom vacsit, néztünk idióta motorosokat, meg okos amerikai katpnákat, aztán irigykedtem kicsit az éjszakaisok miatt, de nyaltam egy fagyit Kisbével. Kb ennyi. Ja meg Csikóval a Király utcában lógtunk a hotel falán, hogy kicseréljük a hírdetõ égõit. És még vasaló gépet is cipeltem a második emeletre, ami kibeb@szott nehéz és akkora, mint egy teve. Na jó éjt!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Bah, ma Kistubestõl lefelé tele volt apró fekete bogárral. Olyan volt menni, mintha szakadva az esõ, csak nem folyt le, hanem bentmaradt a számban egy rakat. A többi jó volt. :D

Aktuális civil

ulmerakos

ulmerakos

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
na csá
havalaki csinált azon kivül képeket mánfáról amiket belinkeltetek és ráértek egy kicsit, küldenétek a 42 rajtszámos ról képet akár mailen ulmerakos@citromail.hu vagy msn köszi ha van valakinek vagy szóljrám forumon akármilyen megoldás érdekel
iron horse sunday

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jó volt ez a zûd3szög

kuuva sokat számít a jó gumi és a merevebb kerék...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

Na itten van a videó kicseszett youtube minõségben.

Udv,

kiraly lett kulon jok a zenek! Zap's kepek is nagyon jok, azokhoz is gratula!

ha jol lattam lesz meg Pecsen juliusban is dh azt mar szemelyesen tudom nezni :)
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
a hülyéje:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
akokr az 5ösre benevezek,lónál?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
videlyó gerely, szegény srácnak jól leakadt a feje...

ez se gyenge:

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
nekem úgy 5-tõl.
a fél3at csak most olvastam, ahhoz kapkodnom kellett volna eléggé...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na akor ma késõbb valami kerékpár?

neke most sajna nem jó

bár lehet hogy az egész ugrott,mert kint amradtak a cuccaim az esõben és homeless szaga van mindennnek... :(

vivi jó :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Meg sörfüggõ! :D

Ez naggggyon komoly... ;)

2:30-nál is laza a srác...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tudom mi kell neked! Egy kamera formájú fényképezõgép! ;)

Végülis kb. az van...
A felbontás már majdnem jó (640x480, a youtube-ra meg 320x240-es filmeket kell feltölteni szerintük), a képformátum szintén jó (mjpeg, tehát jól szerkeszthetõ), egyedül a hang gáz (mono 16kHz), de úgyis rakok alá zenét szóval ez van.
A kezem meg remeg, mivel öregember vagyok :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Dettó. Ügyes vagy Tomy! Ezt azért kellett basztatni, amíg így összeállt.

Zap:
14:30-kor megyünk egyet PGvel. Valami csapatósat kellene.