Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Totálcár kommentek:

Mintha az elején a srác normál tempóval menne, aztán amikor elmegy mellette a másik, akkor kezd el gyorsítani. Lehet együtt voltak, de lehet, hogy csak dacból, kivagyiságból kezdte húzni neki.

:D

nem tudom,de már zavaró..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
...csak nem 1 jó nõ ment el az ablakod alatt:-)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
azám,foto+tanú!

normális hogy a 143/102 a vérnyomásom?rendesen lehet érezni hogy ver a szivem,pulzus még a normálhoz nem is vészes,72,bár a nyugalmim bõven 60felé szokott lenni...

reggel óta ez van,lehet látni ahogy ver...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hali

itt van még egy hülye, amúgy már meghalt õ is:

Kokk így mi is jártunk és aszonták, hogy vagy rendõrt kell hívni, vagy lefotózol mindent a helyszínen. esetleg menj vissza állj be úfgy ahogy voltál és fényképezz és vidd a közútkezelõkhöz, hogy nyalják meg a zacsit

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Kokka,válasz asz szún asz pásziböl!!!
Egyik csaj a vizsga elõtt is ugan így járt...
Közútkezelõ khthoz lehet fordulni,ha ügyvéd kell szólj! ;)

3lónál kerékpár

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jajj. Az ilyen gödrös témák miatt nem mernék szép 15"-os alufelnit felrakni.
Amúgy ha gyorsabban még, akkor észre se veszed a gödröt ;)

Ma én itt kicsit kiakadtam. Van egy doksi, ami alapján fejleszteni kéne (hivatalosan), de miután kb. úgy csináltam ahogy le van abban írva, azt mondták, hogy nem jó, mert az csak "elvi" megvalósítást ír le. ANYÁTOK PICSÁJÁT!

Na. Az iszapfelhordás meg általában annak a következménye, hogy a baromarcúak eldobálják a szemetet mindenhol, és az szépen összegyûjti a többi hulladékot. A másik baromarcúak meg a fák, akik idõnként ledobják az ágaikat. És különben is be kéne tiltani a nagy esõket. Mert csak a gond van velük.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Tibur, ma megyek estefelé Pestre, szal késõdélután-koraeste beugrom Zsolo vinyójáért! Légyszi csináld úgy, hogy át tudjam venni! Thx!
Ja és a magyar kibaszott szar utak retkes picsáját!!! Tegnap nem vettem észre egy gödröt, és kitörte a bal hátsó lengéscsillapítómat. Jelzem, 40-nel mentem... :( Most nincs autó, de Atus orvosolja, csak épp rohadtul nem hiányzott a dolog...

1)valaki csak otthon lesz
2)melyik autó?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tibur, ma megyek estefelé Pestre, szal késõdélután-koraeste beugrom Zsolo vinyójáért! Légyszi csináld úgy, hogy át tudjam venni! Thx!

Márinnyó: privát!

Holnap este játszhat.

Ja és a magyar kibaszott szar utak retkes picsáját!!! Tegnap nem vettem észre egy gödröt, és kitörte a bal hátsó lengéscsillapítómat. Jelzem, 40-nel mentem... :( Most nincs autó, de Atus orvosolja, csak épp rohadtul nem hiányzott a dolog...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Tudom, hogy senkit sem érdekel, de kibaszott jót futottam:D.

A víz meg elég jó kis duplaugratót hordott össze Ágoston téren.

1).nem faszságból de laikusként kérdem: ez miben merül ki? Jó a pulzusod vagy a közérzeted?

2).A Szt.István téren is felhordta rendesen az iszapréteget--szép munkára, gondos tervezésre vall ez is:-(

Csütörtökön Lófarka--koncert, Zapékkal ott leszünk

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt!

Jah, felmegyünk eccer, talán hlnap össze is jön végre!

Ma valaki megy tekerni? Vagy tervez valaki valamit? Mennék én is eccer...

Szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na levizsgáztam,papírom van róla :)

téren elég jó programok mennek,érdemes kinézni néha

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
A metnet szerint:

A déli és középsõ országrészben ún. mezoléptékû konvektív rendszer (jól szervezõdött zivatarcsoport) is létrejöhet, sokfelé okozva kiadós csapadékot. A zivatarokat felhõszakadás, jégesõ és viharos szél is kísérheti. Néhol zivatarokat követõ tartósabb esõ is kialakulhat. A légmozgás gyenge marad, de zivatarok környezetében viharossá fokozódhat, helyenként a 100 km/h-át is elérheti.

Állok elébe:rocketman

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tudom, hogy senkit sem érdekel, de kibaszott jót futottam:D.

A víz meg elég jó kis duplaugratót hordott össze Ágoston téren.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
csak nem lett megin semmi vihar...

bringázni kéne holnap délelõtt egy lájtosabbat

japán tetris nagyon állat!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Japán tetris. Nagyon komoly... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De durva. Itt sincs semmi. Kíránál tanulok, mert hogy otthon neteznék, de sokszor kimegy és akkor csalok. De itt sincs semmi a BlueDognál. Morog, de semmi.

Nem mentek bringázni! :D Mellesleg tiszta a kocsi, mert múlt héten lemostam és hétvégén Kisbénél volt, garázsban, tegnap este meg visszakaptam, úgyhogy vehetjük úgy, hogy most mostam le... ;)

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Dekódolva:
Igen, szívesen megyek kerékpározni 17:00 - 18:00 kezdéssel.
Ezen kijelentés azonban esõfüggõ, azaz ha esik, akkor érvénytelen, ha nem esik, akkor érvényes.

Most esik, remélem elég lesz neki lassan és akkor csúszkálunk egy fülledtet.

Meg mernék esküdni arra, hogy nem az volt odaírva! Ezt te módosítottad te g..ci állat:-)
Amúgy mi történt odakint? Van még Pécs?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Az Ágoston térnél jó lehetett megint :D

de durva! nálunk meg alig volt vmi. Kuszi is mondtam, hogy elázott rendesen a városban.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Épp ebédelni mentünk amikor elkezdett esni, és hát el kellett húzni az ebédet, mert nem akart elállni. De azért vicces volt amikor páran kimentek a Flekkenbõl és a busz telenyomta õket esõvízzel.

Azért elég faszán kialakult ez a zivatarzóna itt felettünk.

Az Ágoston térnél jó lehetett megint :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
itt elkezdett esni a jég szárazon aztán jött mellé esõ és most változó intenzitással esik néha kis jég is van benne. belehúzhatna mert ez még túró
:piorun: