Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jah az jó is lehet!

olajatcserélek épp,aztán szerintem ja!
többiek?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én azért még mennék. Márió? Kicsit késõbb? Mondjuk 5 körül...

Fahély: sima! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokka:
Nálam ugrott a mai. Nem érzem a csít, és rengeteg dolgot kell még elintéznem! Sorry.
Remélem át tudjuk tenni holnapra, persze ha nem vagyok Komlón!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

A vinyót meg hétvégén viszem, csak most otthon is kell lenned, hogy odaadd, Tibur!

Erre megint csak azttatat tudom mondani, hogy valaki mindig van otthon, és ki lesz készítve a cucc, mint mindig.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az oldal tényleg fasza! ;)

Zsolo grat!

A vinyót meg hétvégén viszem, csak most otthon is kell lenned, hogy odaadd, Tibur!

A 4 necces, de igyekszem összehozni! 5 jobb lenne, meg akkor nincs már olyan meleg.

Majdnem megvertek. :) Hehehe... Egy köcsög Pajeros az út közepén ment, én meg nem tudtam megelõzni, mert nem fértem el mellette, dudáltam, nagy nehezen félrement, elhúztam. Jött a lakott település, norpál tempóra lassítottam, erre 120-szal megelõz, mert csak ott tudott utolérni és integetett, hogy álljak félre. 4 srác ült benne, nem forszíroztam a dolgot. Falu végén újra leelõztem... Erre ebédelek és jönnek, hogy itt áll a pince elõtt egy fehér opel, kié? Mondom az enyém és jön a 4-bõl 2 nem kis darab fasz, hogy böböbööööö... Aztán végülis elmentek. De necces volt, csak szerencsére ott voltak a konyhásnénik. Akik meg nagyon durvák ám! Tuti tõlük ilyedtek be! LOL!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jaja jó az
azt mondja hogy késõbb kicsit

hûha hot story!!
felvehettek személy és vagyon õrnek ;)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jó reggelt már!

Szép oldal! Gratula!

Szép vizsga! Gratula!

Kokka! Négy körül jó lenne nekem! Ha jó, akkor értesíts valahogy! Valaki még?

Szép napot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Hát akkor innen is GRATULA Zsolónak. Vinyód még mindig nálam....

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
GRATULA!!!

Csütin valaki pestre?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Köszi zsolo mindenfajta segítséget.

Szivesen, remélem nem voltam túl kemény :)

(Sikerült a vizsgám...)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Safarival sincs gond. Nice work!!!

Az jó. Explorerrel szenvedtem.
Köszi zsolo mindenfajta segítséget.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hábazzeg:
Adjá pénzt!!!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jó oldal lett,tetszetõs!

mostanában mérem minden helyzetbe a pulzusom/vérnyomást és érdekes eredmények lettek

fekve nyugiba olvasás közbe átlagolva 45a pulzusom
gép elõtt ülve,valamit gépelve átlag 61
bringa,spinningen meg 80%on pörgetve 178,nyélen hogy levegõt se tudod venni rendesen akkor volt ha jól számolok 196
legalacsonyabb mért pulzus 41,legmagasabb mért 211
na most jó tudományosan kiszámolom a dogokat és grafikonokat elemzek

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja, és változatlanul szarul vagyok. Lenyeltem egy drótkefét, és az basztatja a torkom, meg most az orromba is beköltöztek Turháék.
A legnagyobb melegben megfáztam. Fasza.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Milyen furcsa dolog totál merev géprõl visszaülni az össztelósra. Amikor kiállva nekiálltam nyomni az eleje össze-vissza benyomódott :D
Meg nem éreztem az úthibákat...

De a hátsó fékbõl megint engedhetek ki egy kis olajat. Eh.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

4:50-re kivittem Kírát az állomásra, de az a korán kelés és fél óra föntlevés mosott szarrá tett. Most rendberakom a gépet és zúzok ki Villányba, aztán majd ide írkáljátok, hogy mi lesz. Nekem minél késöbb, annál jobb a dolog, de mindenképp kell tekernem! ;)

Szép nap!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Elvileg firefox-szal és Iexplorerrel is kell menjen.

Safarival sincs gond. Nice work!!!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Széép-széép! Látom a patkányt is "behelyszíneltétek"- REGGELT!

Na avtó beadva kalapálásra.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
volt jó koncert a budbudas elõadásában. jóság nagyon.

Meg mindenki vett új bringát. Én meg ennek örömére összehoztem egy galériát magamnak, úgyhogy ezentúl a képek itt lesznek elérhetõek:
www.zaperture.net
Észrevételeket, jobbító szándékú kritikát szívesen fogadok. Elvileg firefox-szal és Iexplorerrel is kell menjen.

A szombati boszorkányégetés részletei már fel is kerültek. Kommentelni lehet. :)

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
déjavut néztem az elõbb és jó,tetszett!

holnapi kerékpárt megfontolnám,de állásinterjúra is kell mennem,aztán nem tudom hogy alkul még a napom

milyen ösznépi uniwpartyvolt