Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
:D:D:D
nice nice

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Jó reggelt mindenkinek,

Jajaj jön a meleg megint. Szerintem a hegyen is meleg van még négykor. Én ma nem megyek bringázni, mert megyek Újhegyre kertipartira.
Kinn éjszakáztam tegnap-ma és brutál jó idõ van, lehet tényleg akkor kellene menni tekerni, de nincsen lámpám, meg felfelé nem vagyok egy nagy sprinter. :)
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
csáo

már megint kezd túl meleg lenni ehh...pedig már nagyon mehetnékem van.

Kuszi+Tomy ma jönnek haza.dél körül indulnak, kb éjfélre itt is lesznek, talán még rávehetjük Tomy-t egy laza éccakaira :D

nálam jó a link, nem értem és msn-en is áttutam linkelni.

hamarosan annyira telemoslékolom magam aranygaluskával, h mozdulni se bírok majd. him be jó lesz :)

Márió no comment:D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
me nme akrja..
gafasstom!û
holnp asszem betámadju,k orfût buszaqzl!de legalább viz melle leszek a izé
n a jóéjkt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Valamiért nem nyitja meg a képet... :S

Nem lehet linkelni az oldalt, azért...

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

ahhh..nagyon dögös, kész vagyok:

http://www.dvsbabes....d-busty-007.jpg

Valamiért nem nyitja meg a képet... :S

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
ahhh..nagyon dögös, kész vagyok:

http://www.dvsbabes....d-busty-007.jpg

ez meg jól megy e:

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

érdekes: Abból kiindulva, hogy a földön naponta körülbelül 100 millió ember szexel, akkor a földön a férfiak naponta kb. 300.000 liter ejakulátumot termelnek. Ez körülbelül akkora mennyiség, amekkorát 3750 magyar állampolgár fogyaszt üdítobol egy évben. LENYELED!!!

bááze 300.000liter?!?! azt beletenni egy naaagy medencébe, bezavarni a nyuszis lányokat aztán gecispólós szépségverseny :D

Magoo, és jó nõ az áram?:-) Én is voltam már vele többször is intim kapcsolatban--50 HZ-es rángatózó orgazmusom volt:_)

hehehe, az ám az igazi :peace2: gyárthatnának 50 HZ-s guminõt is és még a porszívót sem kéne szétszednem egy jó baszásért :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
8körül van a colorstar ma

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Vki holnap? 4körül Mecsek? Kis Dh...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
érdekes: Abból kiindulva, hogy a földön naponta körülbelül 100 millió ember szexel, akkor a földön a férfiak naponta kb. 300.000 liter ejakulátumot termelnek. Ez körülbelül akkora mennyiség, amekkorát 3750 magyar állampolgár fogyaszt üdítobol egy évben. LENYELED!!!

Magoo, és jó nõ az áram?:-) Én is voltam már vele többször is intim kapcsolatban--50 HZ-es rángatózó orgazmusom volt:_)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
akko tekerni senki?

csak +baszott a 220...még mindig a porszívót szerelem. elfelejtettem kihúzni, de legalább az ujjaim külsõ felét rázta meg, így eltudtam engedni.
érdekes volt :D

becsúszó szerelõ :D

http://pic.lol.hu/lolhu_c051e958.jpg

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
remélem melózni megyek :)

a széchenyi gimivel szembe,az elektro boltban szerintem

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
üdv

tekerni kéne ma olyan 5-6 fele

mûgyantát meg hangszigetelõ szivacsot hol lehet kapni? mélyládát akarom +tuningolni. talán moróba van.

metro dh meg messze van sajnos

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Jól nyomja a Karel Gott REGGELT!
NA tegnap itt is fel tudtam húzni a rövidnadrágot.Eddig nem nagyon kellett:-)
Metró DH? MEntek nézni?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
http://kozel.origo.hu/

azért a 4. pálya necces

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
hi

na vettem casco viper-t. egy darabig jó lesz.

médiaM meg kurva drága.

vettem potmétert a porszívóba, szép mûsor lesz berakni, mert külsõleg nem teljesen olyan mint a régi de mûszakilag igen, de +tudom farigcsálni azt kész :)

na megyek szarni.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szar mindegyik:D!

Hát ez kurrva jó volt...

Kemény, amikor egy fiatal párocska Orfûrõl indul, Vágottpuszta után Magyarszék irányába halad térképpel a kezében, és megkérnek, hogy mutassam meg nekik az utat Zsongot-kõre:D!

Vazze, akkora sas szállt fel az útról, mint egy kondorkeselyû. Amikor odaértem, akkor már csak egy hatalmas vérfoltot találtam a helyén, kb. mint a felsõtestem!

Na jó doppingot!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

médiM is árul már apple cuccokat,és részletre is :)

Mikor utoljára néztem, az 1. generációs MacBook 10EFtal volt drágább mint amennyiért én vettem rendes Apple kiskereskedésben a 2. generációsat...

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Mi a véleményetek a 06-os Drop Off III-ról? Mennyivel különbözik a 07-es krómbecsószos Drop Off IV-tõl?