Az egyik nem zárja ki a másikatholnap tekerés 4-5-6fele. Tomy? menjél ccszaftba biringával azt hazakísérünk..
úúú vagy menjünk éccakait!!

Az egyik nem zárja ki a másikatholnap tekerés 4-5-6fele. Tomy? menjél ccszaftba biringával azt hazakísérünk..
úúú vagy menjünk éccakait!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Nacsoos és kicsóósnak: http://fighter.blogt...?post_id=182467
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Most vehetek egy újat. Csak azt se tudom honnan vegyek...
Az a baj, hogy jó lenne kártyával fizetõs helyrõl venni. Mondjuk nem tudom legyek-e bátor és vegyek a Tescoból
Onnan még gyalog (busszal) is haza tudom cipelni. Mondjuk egy 74Ah-s azért nem gyenge súly...
Brékin nyúz
PG hírei szerint tegnap megint fennt voltak az erdészek, rendõrök és természetvédelmisek. Állítólag most végleg fel akarják számolni a "bûnözést". Úgyhogy aki Tettye vagy Jakabhegy délkeleti részén akar bringázni vigyen magával 500 eFt-ot, vagy egy tûzoltó palackot, hogy mindet le tudja fújni.
The life is short, ride more!
Hát az már önmagában elég LOL, hogy elforgatott fényképezõgéppel filmet veszel fel...
Hát az mégnagyobb LOL, hogy tolod...
Ha eltört a váz, akkor ok, de ez egy defekt! kb. 10 perc alatt megvan a javítás.
Hát az már önmagában elég LOL, hogy elforgatott fényképezõgéppel filmet veszel fel......ja készült ma két lúzer dhvideo, ha rájövök hogy lehet 90 fokot elforgatni anélkül hogy feltelepitenék vmi 500megás studioszoftvert, akkor felrakom yutubre, lehet majd röhögni. ))
Hát az mégnagyobb LOL, hogy tolod...háttttezzzz az ultramegagigaatombrutál lol.......fûvel kitömni:D:D:D:D
Nem kell azt tolni.
1. legyen nálad pumpa+ folt.
2. legyen nálad pumpa, ha folt nincs, csomót a belsõre a lyukhoz...
3. ha se pumpa, se folt, jól teletömni fûvel, betonon le lehet gurulni símán, ösztelóssal még terepen is.
És akkor ducttape és kötegelõ még nem is kellett.
Tolni nemszabad soha.
Aktuális civil
na ez a biglol:
http://subba.blog.hu...ya_a_21_szazad_:D
jakobhegyen merre érdemes menni? még régen szó volt hogy lesz ott vmi dh épített pálya. van-e? égervölgyet pedig traktoros marton jóska uralja (azt hiszi). vigyázni vele. fegyvere van , agya meg nincs.
remete-orfû (kék csík) pálya fasza, akár rövid versenyszakasz is lehetne (ha má nem az, lehet hogy csak én nem tudom)
sípályából fasza slopepályát lehetne építeni, és semminek nem ártanánk, mer ugye fa nincs. vagy csak a szélén.. vagy valami.. és egy ari felvonót mellé...ööö és ingyen lenne .. ööö és.. és na jó most fejeztem be.