Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. november 13. - 15:10

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. november 13. - 14:06

na m1ek suliba.
éccakait mikó m1ünk? he?
Írta 2007. november 13. - 13:35

Írta 2007. november 13. - 12:16

Amúgy ha pl. busszal mész, akkor az utolsó elõtti megállónál (az autóbontónál) kell leszálni, és visszafele az elsõ utca.
Kocsival meg ha az ipari park felõl jössz a Nagykozári úton, akkor az elsõ domb után a völgyben az elsõ utca jobbra.
Írta 2007. november 13. - 12:04

Újhegyiek,Pipitér utca merre van?
este valamikor sztrítelés?????!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. november 13. - 11:09

Írta 2007. november 13. - 10:50

jó, hogy keddenként kialhatom magam, csak most meg nemtom mit kezdjek magammal 1ig. anyámnak kéne csinálnom dobozt a varrógépéhez de ahhoz nincs most nagyon kedvem. autómosáshoz meg hideg van.
Pestes action meg már 2és fél éve volt, nem gondoltm volna. jókat biringáztunk.
papám meg nemtom mi a szarnak jön ki ilyenkor patacsról újhegyre a kertbe
Írta 2007. november 13. - 10:04

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. november 13. - 09:34

Van egy kis izomlázam...
És miért nem tudnak bizonyos fejben szereplõ tervek csak úgy megvalósulni?!

Szép nap, boldogság!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. november 13. - 08:44

Írta 2007. november 13. - 08:23

tegnap jósároslettem:\:\
utánna meg jól öszevesztem anyámmal mert van 2 karóm fizikából...
Írta 2007. november 13. - 00:19

Ma -2fok lett estére

Már csak negyvenakárhány nap karácsonyig, hehe itt már mindenki meg van õrülve a bevásárlás miatt. Bugrisok.

kaják meg.ehhh.
Írta 2007. november 12. - 23:23

LL nem fogja ledarálni az elsõ kereked azt a fékvezetéket? mer a mintha nem lenne sehova rögzítve, vagy csak nem látom.
a hídnál rõgzítve vagyon.
és nem, eddig nem volt gond, még a " 3colos" külsõvel sem a'la Sikonda.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. november 12. - 23:15

Írta 2007. november 12. - 23:12

Írta 2007. november 12. - 23:11

tekertem ma másfél órát, de csak itt újhegyen betonoztunk mozgás igény kielégítésére. meg szokni kell a hideget is
elég kényes a sárra ez a 2 tányérhoz való terelõ amit csináltam, úgyhogy ki kell találnom rá vmit ami védi. mondjuk így se vészes, csak tegnap légakna fölött szokásos esõ utáni sártengerben tekertünk föl, lefele meg beszórta a görgõhöz.
LL nem fogja ledarálni az elsõ kereked azt a fékvezetéket? mer a mintha nem lenne sehova rögzítve, vagy csak nem látom.
Írta 2007. november 12. - 23:00

Írta 2007. november 12. - 21:30

Jó mozogni!!! Tavaszra nagyon király leszek...
És most van/lesz SuperNem koncert Szenesben! El kéne menni!!!

Napkinnak köszönöm, hogy csúnya felniket tett a kocsimra!
Shoshi orágútija meg elég mokány.
Csikós pedig azt üzeni, hogy dec. 8-án Mikulás túra lesz Tecától Zs. kõig. Mindenkit szeretettelk
vár!
Írta 2007. november 12. - 18:28

LL, van egy rossz hírem, Atus meglepetésbõl szétkapta a gépet és nem tudott róla, hogy eõbb megnyomnád. Kiszedve is meg szeretnéd nyomni?
ejj bazz.. ezek a mai fiatalok....

persze. így is szeretném meglesni. Hol mikor van rá mód?
4ig melózok, utána fölugranék mondjuk valamerre a városba, vagy.... ?!
hidegben mozog egyáltalán?

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. november 12. - 15:55

akik az m-force-hoz járnak tanulni azokat is kiviszik a hungaroringre.
de nemtom annyira nem is érdekel.
én olyan sehogyse állok a motorosokhoz.
eggy az hogy falun élek mióta az eszemet tudom bringzáni ritkán vagyok a városban akkoris csak átmegyek rajta. tolna megyében szerintem egy bringásnak a leggázabb közlekeni a 65-ösön....de nagyon