Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2008. January 16. - 17:09

fáj a fejem.
ez az új laguna tesztjébõl van, elég gáz egy 9 millás autóban:
Nagyítóval körbekúszva is csupán két aggasztó jelét találtuk a francia márkáknál azért khm, olykor elõ-elõforduló tervezési trehányságnak. A motortérben van egy szép, ragyogó pléhcsõ, amiben, ha jól láttam, a turbó és az intercooler között áramlik a levegõ. Ezt a csövet felülrõl egy kicsit meg kellett kalapálni, hogy elférjen a motorháztetõ alatt. A csomagtérajtó pedig kissé rányílik a tetõantennára, elegáns, mondhatom. Reméljük, a sok lovat nem ilyen átgondolatlan megoldásokkal csalogatták ki a kétliteres dízelbõl.
Posted 2008. January 16. - 16:05

fish: a vista 2 Gb ram-ra van optimalizálva, ha ennél kevesebb van, akkor vedd le a vizuál effekteket, meg ilyesmi..
Vista + minden szervíz cucc + 100% vizuális effekt + eMule + ilyen jelentéktelen dolgok, mint pl Crysis DX9 módban együttesen eszik 1,7-et.
Vista + minden szervíz cucc + 100% vizuális effekt = ~600Mb kell.
Tény, hogy szereti az erõmûvet, szóval akinek van rá kerete az vegyen sokminden jó dolgot (pl. 8 giga memóriát

Mac rulez!! A legjobb gép, csak arra pont nem jó, amire kéne...marad a házituning. Azért ha valaki nagyon pro, akkor szörfözzön egy kicsit a TI Military vízein, van sok jó dolog, sok jó dollárért..
The life is short, ride more!
Posted 2008. January 16. - 10:37

Shoshi: kis pír van arcomon, mert multkor sekélyes volt a pizza minõsége.. de persze ha rendelsz, szívesen szállítok.. board meg otthon van ugyhogy fotót küldök majd..
Nem problem, komolyan írtam, hogy ha gondolod, és erre jérsz és elhozod, szívesen megnézem. persze máshogy is szívesen segítek.
Remélem jó lesz a péntek este.
Ma asszem tekerek egy betnosat koradélután. Valaki?
Szép napot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2008. January 16. - 00:11

amíg közelebbrõl meg nem néztem a képet rákenról!!

összekoszoltad már a nagybicót?
leslie: tuneup olyan windows tuningolós
Posted 2008. January 15. - 23:44

Még pár dolog "májnusz", de ebbe itt ne menjünk bele.Mac-et meg szerintem akkor vegyél ha pénz nem számít.)
inkább egy jó pc, jól beállítva, fele annyiból... viszont májnusz style, májnusz cool-faktor
Posted 2008. January 15. - 23:19

mac technika tényleg durva, ahogy elnézem a boltban a gépeket, nagyon szívesen kidobnám a mostani házamat!

készülhetek megint a csütörtökre, de most sztem google lesz a tanárom

Posted 2008. January 15. - 23:07

Az mi az?
A TuneUp Utilities 2007 rendszerkarbantartó eszköz, aminek segíségével egy modern, grafikus felületen keresztül változtathatjuk operációs rendszerünk tulajdonságait.
hát nekem még így se mond sok mindent pedig barátom a google

Posted 2008. January 15. - 21:46

a faszé' kérdeztek akko itt bármit is..

Én kértem bocsánat.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. January 15. - 21:35

Tegyük fel, hogy hallottál már a google-rõl.Az mi az?
Na, akkor ez már nem is kérdés.
Kipakoltuk az egyik, majd a másik irodát. Aztán bepakoltunk a másik irodába. És most óriási a káosz. A hálózat még nincs teljesen kiépítve, és holnap délig még nem biztos, hogy ki is lesz, szóval délelõtt talán lemosom a kocsit, a bringát, és bucira alszom a fejem.
És micsoda jó játék az asztalok olyan elrendezésének kitalálása, hogy mindenkinek elnyerje a tesztését...
Posted 2008. January 15. - 21:13

Géplassulósoknak ajánlom a TuneUp Utilities-t (torrenten fent van)
Az mi az?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. January 15. - 20:27

Ezennel szeretnék minden Katonás,meg bogaras embert meghívni a pénteken este 6-kor rendezendõ 2008-as taggyülre!!!!!:scared:
Témák:weblap,új tagok,pályázat,versenynaptár,mez,egyebek!!!:clap:
(weblap,mez,matrica ötleteket mindenkitõl várok írásos formában!!!!!!!)
Csajok is jöhetnek,utána és közben szeszes ital fogyasztása kötelezõ!!!
A taggyülés a szokásos iszony konyhapartival folytatódhat!!!!:cheers:
Várok mindenkit szeretettel!!!:bananadan
Jöhetnek új arcok is elõre bejelentkezéssel!!!!:chin:
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Posted 2008. January 15. - 16:33

egyébként a vistát a hozzá kiadott sp1 lassítja nem kicsit.
Mac-et meg szerintem akkor vegyél ha pénz nem számít.)
inkább egy jó pc, jól beállítva, fele annyiból... viszont májnusz style, májnusz cool-faktor
Posted 2008. January 15. - 14:12

Ha komolyan érdekel eladó a miénk is...újak megfizethetetlenek nekem,de amik a maces fórumon van hírdetések,azok a másik fizetés után már érdekesek lehetnek..
Posted 2008. January 15. - 13:38

Posted 2008. January 15. - 13:13

újak megfizethetetlenek nekem,de amik a maces fórumon van hírdetések,azok a másik fizetés után már érdekesek lehetnek..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. January 15. - 12:16

A proci azonos, most már csak olyan alkalmazást kell találni amibõl azonos verzió létezik mind2 platformra.macbõl máshogy kell érteni a proci sebességet,vagy ez csak régen volt,azóta intel ez is??
Posted 2008. January 15. - 11:36

mac lesz,ha kapok megint fizut..
persze minden "szükséges"progi fent van,de vlahogy gigante lelassul a vista...mindegy,ha lesz idõm megoldom..
linuxot nem ismerem,csak asszony kapott a laptophoz,de neki xp kellet mégis,aztán igy maradt egy otthon..
macbõl máshogy kell érteni a proci sebességet,vagy ez csak régen volt,azóta intel ez is??
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2008. January 15. - 11:20

, valamint hogy legyen fent valami használható antispy/antivir/anti-minden progi. (nod32,spyware doc, kerio, stb), szintén torrenten fent van full-ban.
buszos téma: én nem engedném a fotózást, ha még ott van a halott. egyszer majdnem megcsapkodtam egy majomujságírót egy ilyen miatt..
Shoshi: kis pír van arcomon, mert multkor sekélyes volt a pizza minõsége.. de persze ha rendelsz, szívesen szállítok.. board meg otthon van ugyhogy fotót küldök majd..
ma támadok hegyre, nem érdekel hogy ki kell tekernem a kertvárosi Jet-re mosatni utána:)) (shell-en rossza a nyomi)
Posted 2008. January 15. - 11:19

háát linux helyett inkább Mac. Meg ha XPt használtál elõtte kizárólag akkor furcsa lesz. Nekem bevált az XP, nem kell a vista sem.

Posted 2008. January 15. - 10:56

Linux?milyen?