Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. március 17. - 12:19
meló után ~4felé tudnék...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. március 17. - 09:17
fahely : mecsek kapunál..
tomy : lassítottam, lépésbe mentem, gyerekek nem voltak. ellenben parasztok igen. adtam nekik kultúrát. a tolerancia kétoldalúan az igazi.
Ezzel csak az a gond, hogy õk legálisan túráznak és parasztok az erdõben, mi meg nem legálisan bringázunk az erdõben. Ezért elõzékenynek kellene lennünk. De majd egy másik életben...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2008. március 17. - 07:42
még ebben a színben is...
http://index.hu/gal/...=766&pic=fs.jpg
az elsõ aknafedõnél leszakítanád a fél alját:-)))) REGGELT!
Írta 2008. március 17. - 00:16
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2008. március 16. - 23:47
és nagyon kéne új szimering, Sala meg nem reagál, úgyhogy asszem veszek gyárit, az is jó volt közel 2 évig.
hívd fel.. küldök priviben szám.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. március 16. - 22:30
tomy : lassítottam, lépésbe mentem, gyerekek nem voltak. ellenben parasztok igen. adtam nekik kultúrát. a tolerancia kétoldalúan az igazi.
Írta 2008. március 16. - 22:21
mi meg azt hittük, hogy Zap csak +állt a non-stopba...
és nagyon kéne új szimering, Sala meg nem reagál, úgyhogy asszem veszek gyárit, az is jó volt közel 2 évig.
kis geciláda:
http://www.indavideo...Kelj_fel_macska
Írta 2008. március 16. - 22:20
Már 1 sort megírtam a fél oldalas szakmai bemutatkozásból.
Nem tudom eldönteni, hogy még sört igyak, vagy inkább teát, hogy jobban menjen...
Írta 2008. március 16. - 20:31
Nekünk mindenki félreállt a kutyát is lefektették, és mi jófejek is voltunk, mert lassítottunk a kisgyereknél is. Pedig lehetett volna kavicsot szórni a szeme közé. De kúltúremberek vagyunk vagy mi a fasz.
Zap-nak meg WD40 kell a térdére, mert a fedélzeti kompjutere hibát jelzett nála, ezért vissza kellett állnia a garázsba.
Bazz, végig tekertem lefele is. És mégis úgy éreztem nem vagyok elég gyors. Picsába.
De megittam 3 sört, és utána most jó vagyok.
vagy jól. Tökmindegy.
És Teca lánya fúziós hastáncot nyom. Jelenleg 12 MW-nál jár némi hidrogén elfogyasztása után.
És húzzon mindeki Tox Riders pólót!
Írta 2008. március 16. - 19:29
Én meg vettem új pórázt, mentünk is Zorkabazmeggel egy jó nagy kört és egy szakaszon egy nagyon öreg nénike csatlakozott, mert pont kinézte a kutyámat az õ kis Szultánjának, de mondtam, hogy nem pálya. Aztért mesélt vagy negyed órát.
Nah, most pakolás, aztán el, holnap meg Pest, de szerintem jövök is haza. Bár ez csak délelõtt derül ki.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. március 16. - 19:20
eszámítva egy-két agresszív turhacsoportot.( "Erzsinénivigyázzon õrült biziglista... ne engedjétek el" stb..én azért csak elmentem, volt ugrálás jobbra balra)
...és az merre volt?
Írta 2008. március 16. - 18:49
Írta 2008. március 16. - 12:38
De még se a pontos idõ, se az irány nincs meghatározva. Én szívesen mennék Jakab-hegy felé felderítõ útra.
izé na, msn-t hogy kell telepíteni? anyámnak akartam csináln de nem jön össze.
m1ünk délután hegyet. ha jönne vki szóljon
Hát az msn telepítés az kb. 2 lépcsõbõl áll:
1. msn passport vagy windows live id regisztrálás
2. a program már fennt van a gépeteken (te is azt használod), tehát csak el kell indítani, beállítani bele az elõbbi email cím jelszó kombót, és kb. kész
Utána lehet felvenni embereket email cím alapján.
Aztarohadt! Tényleg az! Hát akkor legyen akkor.Tomi, a 24.e Húsvét hétfõ, szóval legyen 25!
Írta 2008. március 16. - 12:29
Tomi, a 24.e Húsvét hétfõ, szóval legyen 25!
Tegnap csatangoltunk a városban,gondoltam meglepem magam egy gyrosszal az oázisban és meglepetésemre NAGGYONSZARVÓLT! A hagymán is volt valami fûszer és sós volt mint a pics@!
Na eszek egy delicét,mert megérdemlem!
Írta 2008. március 16. - 11:48
m1ünk délután hegyet. ha jönne vki szóljon
Írta 2008. március 15. - 23:45
Írta 2008. március 15. - 22:59
Aktuális civil
Írta 2008. március 15. - 22:09
A Klip és a Track, Az Embertõl, aki tud Zenét készíteni.
prodigy se rossz , de már ismétlik önmagukat,, Jilted volt a csúcs náluk ..
Írta 2008. március 15. - 21:48
spitfire klippjét most látom elõször..nagyon durva!!
ez meg az új csak egy mások prodigytól
de ez a kedvenc..nagyon beteg http://www.youtube.com/watch?v=sMqT7-rVWzg&feature=related

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére