Ezek is gecik ám a javából...
Nem is tudom miért nézegetem ezeket a rohadt telókat. Mintha tudnék most venni. Kibaszott idegesítõ...
az a baj, hogy én ugyanezt csinálom, csak vázzal. picsába
Ezek is gecik ám a javából...
Nem is tudom miért nézegetem ezeket a rohadt telókat. Mintha tudnék most venni. Kibaszott idegesítõ...
Aktuális civil
Hát de csak ATA2 és R van az 55bõl itthon. Nekem egyik se kéne. Vagy a fullos ATA-t, vagy az ETA-t néztem.
Álmomban 3 is kijön belõle.annyiból nem jön ki egy 36?
Hát de csak ATA2 és R van az 55bõl itthon. Nekem egyik se kéne. Vagy a fullos ATA-t, vagy az ETA-t néztem.Tommmy 55 azért jóval merevebb és újabb konstrukció, bár tudom, hogy vonzó az a köztisztasági sárga
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
he
+murdált egy halam e.
159ér nem rossz ez a váz (A-Rh), bikkmakkban elég jókat írtak róla:
http://www.author-hu...frame&csoport=2
nyáron akarok majd vmi fullyt ha összejön és ez megteszett, másik rugóstaggal kéne dhx 3.-al mondjuk.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!