Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. március 31. - 14:44
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2008. március 31. - 14:31
Ennyire azért nem lehet komoly a probléma veled sem. Országútit ilyen idõben???túl komoly vagy:-)
én lehet hogy megyek 1 outit valamerre
Teljesen száraz részeken lehet ma, meg holnap bringázni! Utána megint jön a dzsuva.
Írta 2008. március 31. - 14:25
Látszik, hogy otthon vagy az ilyesmiben, de azért elárulom, hogy nem horgászásról szól a dolog
túl komoly vagy:-)
én lehet hogy megyek 1 outit valamerre
Írta 2008. március 31. - 13:55
szerintem éger tetõ fele jövünk zöld körön tegnap arra jöttünk le gyalog. volt fröcsögõs sár ja, de én kedet kaptam. meg már felgyorskötözõztem a sárvédõmet a múlt heti után:D
majd csörgök ha indulunk fenntrõl, oszt ütközünk éger tetõn.
Írta 2008. március 31. - 13:39
Mondjuk én 5-6 fele fogom feltolni a képen Éger-tetõre. Szóval esélyes, hogy valahol találkozunk.
Amúgy ha Éger tetõ fele jöttök le (zöld kör), akkor a sáncnál van kis sár, de sok levéllel. Aztán utána pár helyen folyik a víz, és az fröcsög.
A másik úton, amerre az elsõ Rajzás ment, ott az S kanyarig tiszta minden, csak a falevelek sokan vannak. Utána meg Éger tetõig sár, fröcsögõs, mély, meg buzi.
Írta 2008. március 31. - 13:16
postán bejött egy öreg faszkópé és odament egy a sorban álló nõhöz és elkezdett vele veszekedni, hogy nem tud kiállni a kocsijától. a nõ mondta, hogy 1 perc és megy. faszi meg at mondta, hogy nincs rá 1 perce. erre mikor a nõ ment ki, a faszi elgáncsolta. hihetetlen milyen emberek vannak. ráadásul a nõ kb 2 percig volt csak bennt. szivesen ráhugyoznék az ilyen ember fejére.
Írta 2008. március 31. - 13:03
Inni, ordítani, ritmusra vonaglani. Azt hiszem kb. ez a lényeg.
Írta 2008. március 31. - 12:40
Írta 2008. március 31. - 12:34
Írta 2008. március 31. - 12:26
Írta 2008. március 31. - 12:26
mitõ lehet hogy az xp nem ismeri fel a sony pen driveot?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. március 31. - 11:37
Írta 2008. március 31. - 10:43
Írta 2008. március 31. - 10:39
Este alig bírtam elaludni annyira bizsergett a lábam. Ma szerintem csak óvatos Éger-tetõ lesz a dologból. Azon gondolkodom, hogy körbejárom ott a tornapályát. Tudom, hogy nagy lófazs az egész, de most ehhez van kedvem.
Írta 2008. március 31. - 10:04
Ezek szerint jó volt a Szársomlyó. Hát, kár, hogy nem tudtunk menni... Képek?
Mera balatoni szarvaspörit is nagy kár lett volna kihagyni. Mer olyan jó volt, hogy húú.
Menni kell tekerni, mer szerdától megint hokit mond.
Ja, mégvalami. SOHA többet nem akarok vonatra ülni. Valami iszony durva volt, csak morék voltak, meg nyugdíjasok...Mint valami rossz zombifilm
Aktuális civil
Írta 2008. március 31. - 09:15
a ladások ellopták a mentõautót, mire a mentõsök a ladával eredtek utánuk.ezt meglátta egy rendõr aki a ladás után hajtott, mivel tilos megkülönböztetõ jelzést használó jármûvet követni, de mivel a lada nem állt meg, erõsítést kértek. a tûzoltók meg azért jöttek, mer a mentõsöknek égett a pofájuk, hogy ladával kell üldözniük a mentõautót.
na megmásztuk jakabhegyet. találkoztunk 2 kerékpárossal is, akik mérhetetlen természetkárosítást végeztek, mer bütykös gumival közlekedtek és biztos elfojt a fék meg a teleszkópos villa olajuk is. de majd adok én nekik szlikk gumit meg tanyabájkot e!
na jóccakát.
holnap jakabhegy vki? 2-3 órától.
Magoo,bazz fejlõdsz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. március 30. - 23:40
Valami akció van valahol a közelünkben, mert jött egy mentõ, aztán két rendõr, de õk úgy tûntek egy Ladást üldöznek, aztán 2 tûzoltó...
a ladások ellopták a mentõautót, mire a mentõsök a ladával eredtek utánuk.ezt meglátta egy rendõr aki a ladás után hajtott, mivel tilos megkülönböztetõ jelzést használó jármûvet követni, de mivel a lada nem állt meg, erõsítést kértek. a tûzoltók meg azért jöttek, mer a mentõsöknek égett a pofájuk, hogy ladával kell üldözniük a mentõautót.
na megmásztuk jakabhegyet. találkoztunk 2 kerékpárossal is, akik mérhetetlen természetkárosítást végeztek, mer bütykös gumival közlekedtek és biztos elfojt a fék meg a teleszkópos villa olajuk is. de majd adok én nekik szlikk gumit meg tanyabájkot e!
na jóccakát.
holnap jakabhegy vki? 2-3 órától.
Írta 2008. március 30. - 18:44
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. március 30. - 18:19
Meg a mentõ ment legelöl...
Írta 2008. március 30. - 18:02
Csak nem túl szolídan.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére