Ennyire azért nem lehet komoly a probléma veled sem. Országútit ilyen idõben???túl komoly vagy:-)
én lehet hogy megyek 1 outit valamerre
Teljesen száraz részeken lehet ma, meg holnap bringázni! Utána megint jön a dzsuva.
Ennyire azért nem lehet komoly a probléma veled sem. Országútit ilyen idõben???túl komoly vagy:-)
én lehet hogy megyek 1 outit valamerre
Látszik, hogy otthon vagy az ilyesmiben, de azért elárulom, hogy nem horgászásról szól a dolog
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Aktuális civil
a ladások ellopták a mentõautót, mire a mentõsök a ladával eredtek utánuk.ezt meglátta egy rendõr aki a ladás után hajtott, mivel tilos megkülönböztetõ jelzést használó jármûvet követni, de mivel a lada nem állt meg, erõsítést kértek. a tûzoltók meg azért jöttek, mer a mentõsöknek égett a pofájuk, hogy ladával kell üldözniük a mentõautót.
na megmásztuk jakabhegyet. találkoztunk 2 kerékpárossal is, akik mérhetetlen természetkárosítást végeztek, mer bütykös gumival közlekedtek és biztos elfojt a fék meg a teleszkópos villa olajuk is. de majd adok én nekik szlikk gumit meg tanyabájkot e!
na jóccakát.
holnap jakabhegy vki? 2-3 órától.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Valami akció van valahol a közelünkben, mert jött egy mentõ, aztán két rendõr, de õk úgy tûntek egy Ladást üldöznek, aztán 2 tûzoltó...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.