Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jah, az amúgy is téglafal szintû elejét kicsit nagyobbra vették, hogy még több levegõt toljon maga elõtt. Aztán amikor maga alá gyûri az elsõ kispolszkit, akkor le is törik a picsába. A lambo ajtó meg csak a lambonak áll jól.
Bármilyen nagy motorú kombi autó jobban kéne, mint egy ilyen betonkocka.

Tibi nem megy senkivel, mert antiszociális. Velünk se akar ezek szerint jönni, pedig mi is olyan rehab módon tudjuk tolni felfelé, hogy beszarás.
Gabesz meg még sose ment lassan ;)

Nah, jövõ héten majd én is elzarándokolok Napkinhoz felrakatni a BMW lemezfelniket ;)
Meg a buzi izzító baszást is meg kell nézegetni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sztem SUVnak nagyon ocsmány, ha így nyílik az ajtaja. Meg ezek az otromba mûanyag földigérõ gecik sem kénének rá...
Amúgy egy ilyen autó, simán, 22"-os krómfelnivel... Jöhetne! :D

Gumit meg miért nem Napkinnal rendezed?! Legalább bringás körökben marad a dolog. Nekem is õ rakta ma...

Tibur: :D Ezek szerint holnap jössz és tolod velünk?! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Nekem ma jött meg a gumi. Toyo lett végülis, mert jó olcsó volt meg legalább japán. :)
Voltam gumiséknál is a Mohácsi úton, aztán azt mondja jövõ hét csütörtökön van idõpontja, mondom az jó :) :wtf:

ez meg jöhetne bár nem vagyok egy nagy autó fan, de így kéne :D
Posted Image

edit: lehet széthúztam egy kicsit...
Sei, soku Si.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Bár Tibur pont tudna mellettünk. :)is.

Szerinted fél év kihagyás után tekerni fogok???????? Gyalog remeterét azt kifújt:-) Szársomlyó után is 2 napig rogyadoztam.... Fitt vagyok , mi!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na, Gabesz azt mondta, hogy 7 - fél 8!

És azt is mondta, hogy holnap menjünk Jakabhegyre csapatni. Olyan Lapis- Remete- Vöröshegy- ... De beszélgetõs-nemsietõs fajta, mert fölfele nincs tekerés! Bár Tibur pont tudna mellettünk. :)

Atusnak kössz a pimpesítést! Ilyenkor mindig nagyon örülök, hogy jól néz ki az alufelni. Még ha nem 20"-os is.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
holnapi meg hogyan lenne pontosan és mikor? meddig maradnátok orfûn? mert részemrõl pár óra elég lenne. hagymát meg nem csíepm, de biztos lesz ott sör is :)

ja és felnézhetnék vasárnap zengõre, mer rég voltam ott e

napot

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ah, azt legalább nem szeretem annyira. Bár most az is jól esne...
Na, majd elugrok ide-oda kicsit csavarogni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
toronyra módosult

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Rohadt ingyenélõ brigád! És a munkásosztállyal mi lesz???
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
végül jakabhegyest megyünk 3körül

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Indító állomás kezdõknek: http://www.matchvide...t-mavicdrop.jpg

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Dusán, nagyon jók a kis rajz-videók! Ja és van egy eladó manitou black comp-om. Nagyon keveset használtam, nagyon jó állapotban van és olcsó...

Márinnyó, üdv az iwiw-en! De mi az hogy Kászonyi?!

Ma délután valami? Most elugrom Atushoz pimpesedni, fölrakjuk a nyárigummákat az alufelnikkel, aztán utána tekerés...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Megy a diszkó már megint a PMFC pályán.

Szombaton hány órakor indulnánk?
Délelõtt, vagy ebéd után?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kellemes Felszabadulást minden kedves ismerõsömnek!

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
MEDVEHAGYMA fesztiválos Jóreggelt!!!

Ha jó az idõ csapjunk ott egy kerékpáros "Pécsiek IDE" találkozót--he? Kihevervén az elnökös másnaposságot

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Jó reggelt,

Süt a nap, pici szellõ...király! :)

Arra linkre nekem a yahoo.com jön be...:confused:

Irkászolnom kell egy csomó dolgot, megyek is.
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
újra iwiwen :)

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
http://www.bozzetto....sh/fem_male.htm
http://www.bozzetto.com/Flash/Life.htm
I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
én is :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

iparin má megint van félpályás útlezárás. és az egyikba majdnem belerongyoltam, mer nem láttam az A oszloptól a kanyarba. vissza kellett tolatnom. rakhatnának rá vmi sárga villogó pilácsot

én szerencsére nappal szembesültem vele :)
Sei, soku Si.