Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2008. április 09. - 11:16

Akkorákat ásítok, mintha muszály lenne. Pedig zöld tea, fekete tea, lelkesítõ zene, és eleget is aludtam. A fene ebbe nyomi idõbe.
Ráadásul találtam egy jó kis RTS-t, de nem akar elindulni itt benn. És nem is ír ki semmi hibát...
Írta 2008. április 09. - 09:13

rábasztam mer a vistám amirõl aszittem hogy meg van crackelve aktiválva stb.. hát nincs mert ggyengéden figyelmeztetettt bootolásnál hogy ez bizony nem genuine.. rakhatom újra..
a sok ápdét között megbujt egy eredetiségellenõrzõ fos..
Ezt a poént az XPs brigád is ellõtte a Explorer7 frissítésekor. De nagyon egyszerû volt orvosolni, ki kellett szedni az automatikus inditásokból a kis vizsgálóprogit és letiltani azt a frissitést.
Vistát meg még soha nem láttam.
Aktuális civil
Írta 2008. április 09. - 09:02

Ma sok lesz a dolog, de sajnos csak késõbb tudok indulni, mert várni kell 11-ig valamire. Fasza. Így csak nagyon sokára fogok végezni. Bööö...
Kéne reggleizni, de mostanában húzom, mert nem jó kikecmeregni az ágyból. Csak ha meg közben túlságosan is jó csinálom, akkor elmarad a dolog, mert kicsúszok az idõbõl.

Márinnyó, mi lett a vizsgán? Megvan?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. április 09. - 00:46

http://www.mommo.hu/.../Vida_Guerra_30
sikeresen elkerülik hogy az ember leiratkozzon. )
Írta 2008. április 09. - 00:43

...De egyetemire. Ott meg csak nagyon kommersz piák vannak. Az meg nem pálya...
...
ez ott van

igazából gépen nem játszom, csak konzolon, be kellene kötni a netbe és úgy játszani, de akkor rákattannék

Írta 2008. április 09. - 00:37

Akkor legyen ma a névnapod! Így könnyen megjegyzem.

Jajjj, nagyon rühellem az összevonást. Nekem sokszor a húsvéttal jön össze.
Nyáron szintén semmi. :eek:
Nekem is kellett volna mennem buliba. De egyetemire. Ott meg csak nagyon kommersz piák vannak. Az meg nem pálya...
Játszani meg már régóta nem szoktam, mert ha elkezdem, nem tudom abbahagyni. Az meg szintén nem pálya.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. április 09. - 00:37

de az igazság az én nem tudom mikor van névnapom, mert kb egy-két éve van benn a magyar naptárban, és a mi családunkban nem szokás névnapozni.
születésnapom meg dec 22.. szerinted nem szívtam meg mindig az "összevont" ajándékozást? rohadék öcsémnek meg júniusban van..
...
rábasztam mer a vistám amirõl aszittem hogy meg van crackelve aktiválva stb.. hát nincs mert ggyengéden figyelmeztetettt bootolásnál hogy ez bizony nem genuine.. rakhatom újra..
a sok ápdét között megbujt egy eredetiségellenõrzõ fos..
xen, játszd az crysyst, vagy airborne-t hardon, biztos nem lesz uncsi : D
Írta 2008. április 09. - 00:32

újra játszom a Halo-t, de unalmas még Legendary-n is
Írta 2008. április 09. - 00:19

Nem lesz ez így jó, hogy hetente beficcen egy...
Mikor tartod?
Csak egyet mondhatsz!!!

Nem bírok elaludni.
Írta 2008. április 08. - 23:26

Meg mégegyszer mindenkinek!
Defekt meg szar, hogy volt, de végülis még jó, hogy a legelején... Csak 10 métert kellett visszamászni. Csak hát na. Sosem jó, de miért pont ma?!
Ráadásul egy intense gumival?!

Tényleg Márinnyó, szemet húnytak a csoportos gázolás fölött?

Akkor mostantól majd tudsz kocsival menni buliba, hogy ne legyen muszáj innod.
Ha meg törlöd magad, kinyírlak!
Írta 2008. április 08. - 22:10

és legfõképp kevesebb defektet

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. április 08. - 22:01

Írta 2008. április 08. - 21:51

108000.- Ft :wtf:
ezek a mac gépek olyan 70 körül lehetnek, talán? De nem tudom, szóval csak tippeltem...
tényleg érdekelne mostmár
Írta 2008. április 08. - 21:43

koknkrétan erre gondoltam
Mac G4 Quicksilver
Macintosh PC
Leírás:
* 800MHz processzor
* 512 RAM
* 40 HDD
ebbe beletenném a ramot ami itthon van meg egy plusz hdd-t,meg a videó kártyát...
végy egy darab tp-comp árlistát.
találd ki mennyid van a cél érdekében.
menj el valakihez, aki ért hozzá.
kézenfogva menjetek el a cél-shopba.
megveszED, összerakJA, örülSZ.
Írta 2008. április 08. - 21:24

Írta 2008. április 08. - 20:37

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. április 08. - 20:20

Erre én nem vennék mérget, hogy menni fogebbe beletenném a ramot ami itthon van meg egy plusz hdd-t,meg a videó kártyát...

De bazz, még meg sincs de már nem jó úgy ahogy van? Errõl beszéltem...
Írta 2008. április 08. - 20:14

Mac G4 Quicksilver
Macintosh PC
Leírás:
* 800MHz processzor
* 512 RAM
* 40 HDD
ebbe beletenném a ramot ami itthon van meg egy plusz hdd-t,meg a videó kártyát...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. április 08. - 17:15

szerezni nem, de csinálni tudunk
Jaja, azt még meg lehetne próbálni. Nem is értem miért nem csinálnak a Clio-val egyet. Hiszen az amúgy is játszós autó...
Kimenni hátra a Petõc akna felé, aztán ledarálni a futófelületet
Azért az nem ugyanaz...

(amúgy a clio-t a héten megveszi egy pesti csóka, ha mindenigaz..)
délelött megtalálsz a vásártéren, délután, meg ahol mondod..vasárnap akkor kivel randizhatok LENT Pécsen?

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. április 08. - 17:06

megcsinálta Miki fékem. levegõ volt a fékkarnál, vszínû olajcserénél maradhatott ott. úgyhogy légtelenítette meg töltött rá1 kevés olajat és most jó. sokkal jobban is fog. úghogy még is csak jó ez a gold fren betét is.