Senki se élte túl Maribort?
De.
Csak tényleg sok így az egy nap, meg igazán semmire sem volt idõ, de mindenesetre nagyon jó volt. Ezek teljesen eszementek... Amikor régebben járogattam ilyen versenyekre, esést nagyon nem is láttam, de most tényleg az volt, mint az Earthed filmekben. 3 akkora pusztulást láttunk, hogy azt hittük nem állnak fel, + 2 másikat hallottunk. Kéész. Olyan helyekre rakják be úgy, hogy megállt bennem az ütõ minden elhaladónál. Totál bolondok...
Sziklakert után kb. 50m egyenes sprintelõs, kb. 40es tempó, majd a dózerútról egy nagy fa gyökerén keresztül be jobbra a 3mrrel lejjebb lévõ folytatásra. Nem látnak semmit, döntenek és a fa egyik 20 centis gyökerén fogják meg a csúszást és úgy repülnek le a letörésen. Na, akiknek ez nem sikerült, azoknak a bringa megakadt a gyökérben, õk meg hassal le a letörésen.
Meg volt egy csóka, aki egy az egyben elkapott fejjel egy fát, úgy tolta neki elõtte.

Techonológiailag semmi érdekes nem volt, meg az expo is fura volt nekem, a rendezés viszont jó volt, úgy eléggé kinõtte magát ez a Maribor is...