Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Persze, gyertek sokan a maratonra!
A lassabbak elindulnak a kiskörön, és mire a nagykörösök visszaérnek, pont tudtok segíteni a frissítõállomáson egy sörrel a kézben:D:D:D!

Ez a paypal meg egy nagyon szemét dolog. Túl könnyen lehet vele fizetni:D.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
maaratonra én is mennék a gepivel..
és mehet a bloody style is .. ugyse csináltam még ilyent:)
I don't care how it pedals

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Tomi: egy biztos Gulyástól ne vegyél csövet, Pupák tudna mesélni! Ha féket akarsz; Bikemarket! (de tudom nem akarsz)

Na végre valami értelmes szöveg!
A héten még nem volt fõnök, nem tudom mi van a pénzzel. Ez akár jót is jelenthet, vagy semmi jót. Eh. De munka az van annyi, mint kullancs.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Tibur: van olajam Honda,ha kell, azt hiszem 10-es! Gabesztól vettem sokért,mert muszály volt,de most már úgysem kell! Induljatok a maratonon, majd adom én a banánt, a seggetekbe!!:)

Tomi: egy biztos Gulyástól ne vegyél csövet, Pupák tudna mesélni! Ha féket akarsz; Bikemarket! (de tudom nem akarsz)
Nekem is kellene rendelnem ezt-azt, de nekem sem megy! Pl. kéne ilyen: http://bikemarket.hu...eszlet&tid=1753.
meg ilyen:http://bikemarket.hu...eszlet&tid=1753
és még egy ilyen is: alacsony profilú CNCExtrém alacsony profilú 4X, dirt pedál,
siklócsapágyakkal, cserélhetõ szegecsekkel.

Feltöltött kép

Elég jól állunk a mûhelyben, tiszta Unios lett minden,jövõ héttõl remélhetõleg teljes termelésen üzemelünk! Királyság van!

Na császtok

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Engem érdekel, csak nem tom, mikor megyek arrafelé tekerni, vagy tekerni egyáltalán. De ha megyek, akkor metszhetünk is! Már hónapok óta érik az Éger-tetõs underground kupa is.

Vegyetek meg mindent! Féket, meg minden szart! Én is kicsit túlköltekeztem egy kicsit asszem... hihihi.

Most vissza a mangalicakóbászhoz meg a kornspitzhez. Tolok egy jéghideg radlert, benyomok egy wiskey kólát, meg három ablakot.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Pfff, szegény kutyámnak megint bedagadt a mancsa. Ha holnaping nem lesz jobb, akkor vihetem dokihoz. Most még este kap egy jegelést, csak lassan fagy meg a viz...

Az elõbb voltam Éger-völgyben kicsit gurulgatni. Megnéztem hogyan lehet legjobban rámenni az alsó pályára. És van pár lehetõség, de egyik se nagyon egyértelmû. Majd ha van rá igény megmutatom...
De kell majd pucolni kicsit, itt-ott.

Ja, és persze 1 sör Tecánál :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát bazmeg vért fosok ettõl a szar programtól. 6an vagyunk az irodában, én kínlódok ezzel a fossal, a többiek meg azon izgulnak milyen lapok jutnak nekik pókerben...
Hát bazmeg kedvem fejükbe húzni a monitort és tápkábellel véresre korbácsolni õket.
Ejj, faszom kivan na.

Ha lesz pénz, lesz fehér Stroker is. Csak ez a buzi kék Goodridge csõ olyan faszán néz ki. :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tomikám, akkor szarjál gecit! :D:D:D

Azért ha épp arra költöd a pénzed, amire akarod, akkor szólj, mert azért nem kell mindent bolti áron venni... ;)

Nem mellesleg elég nehéz 2 fuvar mellett megszervezni a hétvégi 3 fesztivált. Kéne egy csomó jó csaj, aki valahol van tartalékban és ha csettintek, akkor a rendelkezésemre állnak. :) Néha borfesztivál miatt, néha nem... :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Megnéztem az xfactort és nem fostam össze magam tõle. Van 22-ért Stroke Trail, tárcsa és adapter nélkül. Jelenleg 203-as Shimano és Grimeca tárcsa van fennt (kb. ugyanaz a kettõ). Ha ezzel megy a Hayes, akkor jó, de ha nem akkor még plusz 6-9e Ft adódik a tárcsák miatt. Plusz elõre kell új adapter.
De úgyse veszek semmit, mert nincs pénz.
És különben is, ha van pénzem, arra fogom költeni amire én akarom, nem pedig a borkultúra õre fogja nekem megmondani, hogy mire ;)

És mindjárt felrobban az agyam ettõl a buzi javascript-tõl!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tomi, arra a fékre egyetlen forintit se költs!
De komolyan!

Nézd meg az XFaktor árait. Már olcsón vannak fasza Hayes fékek. És szerzek kedvezményt, ha kell...
De azok a fékek ócskák! Ennyi tunningot meg egy fasza fékre sem biztos, hogy költenék, amikor elkéne az a lóvé a bringán máshova is... ;)

Amúgy meg bolondok háza van. És lassan semmi mást nem csinálok, csak vezetek, telefonálok, vezetek, telefonálok és persze a végén mindent nekem kell kitalálnom/megoldanom. Pfff...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nekem bejön

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
2,5 v 2,35.. mindegyaz

arra gondoltam leginkább ezzel hogy valami szervezett keretek közt,pl heti 3x tekerni legalább rendset kéne készülni,hogy ne túlélõ túra legyen :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én azon gondolkoztam, hogyha megyek, akkor felrakom a maraton gyilkos gumijaimat. 350g-os semislick-kek ;) Száraz idõben faszák, de kicsit csúszóson elég parák...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Tibi én benne vagyok,de csak úgy ha tényleg komoylan toljuk!

Abba viszont én nem vagyok benne, meg szerintem Zap sem a 2.5-ével....

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nagytányért rakjál, ha keményen akarod nyomni. Nem holmi "kipörgetem a láncból az olajat" menet lesz az, hanem nagytányér kónusszal fel Zobákra ;)

Ja tegnap furcsán viselkedett a kisbringám hajtáslánca. Idõnként ledobta a láncot belülre, és alig akarta felkapni. Aztán az újhegyi dombon felfelé észrevettem, hogy az egyik csavar ki akar esni a hajtókarból.
Szerszám az nem volt nálam, szóval csajomig azért eltekertem így is. Ott Magootól kunyiztam szerszámot, és meghúztam az összes csavart a hajtókarban, mert mindegyik ki volt teljesen lazulva...

Most olvastam a DH versenyes topikban, hogy Ulmer Ákos fog majd jövõre, vagy mikor versenyt szervezni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Tibi én benne vagyok,de csak úgy ha tényleg komoylan toljuk!
Kistányért teszek és mehetünk!

Ma valami kerékpár,holnapig szabin vagyok :D De a bringán is jó lenne

ja hogy ujra nem jó a gépem,azt nem is mondam..

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Én ma mentem 36km-t. Össze-vissza a városban...
De a június 22-vel az a bajom, hogy elõtte nap még Orfûn részegedek... Eléggé kétséges így, hogy el tudok menni. Pedig én is szeretnék...
Bár, ha délután indul a maraton, akkor még beleférhet :D

Akkor majd te adod nekünk a frissítõt:-))) (sör--banán--csoki)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én ma mentem 36km-t. Össze-vissza a városban...
De a június 22-vel az a bajom, hogy elõtte nap még Orfûn részegedek... Eléggé kétséges így, hogy el tudok menni. Pedig én is szeretnék...
Bár, ha délután indul a maraton, akkor még beleférhet :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

De 2.5 marad.

...akkor tuti a 30Km..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kénekéne. Maratont úgysem jó fotózni.
Mostmár csak szarrá kell edzeni magunkat. :)
De 2.5 marad.

Aktuális civil