Kissé szomorú vagyok, hogy egy "havert" Salát fel kellet jelentenem a rendőrségen. "Ezer éve" küldtem el neki egy rugóstagot, azzal hogy esztergáltat bele szelepet. Nem írtunk semmilyen papírt róla, megbíztam benne, utólag mondom kár volt. Több mint egy éve hiteget azzal, hogy épp az esztergályosnál van, most épp ő nincs otthon, én rendre ráírtam mindig hogy ha épp Bpesten járok, hogy találkozzunk oldjuk meg. Még Pécsen is volt lent velünk bringázni, akkor sem ástam el az erdőben, vagy vertem addig amíg azt a k.rva tagot elő nem szedi,vagy fizeti ki. Mindig volt egy remek válasz hogy épp most miért nem. Jegyzem meg nem egy bos vagy valami horror tagról van szó, egy szaros Manitou levegős S-type tag, ami kb ér vagy 4Oe forintot..pár hónapja beszéltünk erről,hogy nyilván átbaszott, nem gáz, fizesse ki és rendben vagyunk. Semmi válasz természetesen, múlthéten írtam hogy megteszem a feljelentést, ha ennyi esze van és elmegyünk idáig. Letelt az egy hét türelmi idő, most várom a papírokat, járkálhatunk mindketten bíróságra..imádom az ilyen "okos" "korrekt" "HAVEROKAT".. érdemes szívatni egymást? Beszéljek még a NAV-al hogy adsz-e számlát a szervízekről? Éljünk vissza azzal hogy ki hol dolgozik!? Sala eskü nem hiszlek el... .( -facebookról
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!