Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2008. August 18. - 10:15
Aktuális civil
Posted 2008. August 18. - 10:05
+repedt a vázam basszameg :mad:
Hofekker --Kozármisleny--na rémlik v.mi? 5perc az egész.....
Ez a 2 napos Balatoni döglés nagyon jólesett--sör krumpligólyás döglés kutyásfürdés.
Tekernék én is valamikor--de csak világosban.
Posted 2008. August 18. - 09:59
A 4 kerekébõl simán kifizethetne...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. August 18. - 09:56
Most itt ülök a munkahelyen, és várom a fõnököt. De úgy néz ki nem indul az Infiniti FX35 vagy mi a fasszal jár mostanában titokban. Pedig hiába húzza, úgyis felmondok...
Posted 2008. August 17. - 22:54
Mókás ez a Ronin.
Menõ francia gonosz fickó táskával, fekete autós köcsögök, de 3 406-os Peugeot-val, meg egy régi Xantia-val...
Pancserek.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. August 17. - 22:29
Ideiglenesen (pár hónapra) esetleg oda tudom adni az Authort. Akkor legalább nem kell másik merev vázat venned.
Posted 2008. August 17. - 22:29
De ugye elõször a kocsi tûnt fel, aztán a sofõr is ismerõs volt, de addigra elment mellettem és csak a nyugtázó bringatartót láttam.
Legközelebb integetek minden Corollának!
20-a nem biztos, hogy játszik.
Lehet, hogy fölmegyek pár napra Pestre bringázni, mert kedden van egy kis dolgom, aztán akkor már maradok. Van pár fasza új pálya.
Nagyon tetszenek.
Torony-Tettye meg már baromi unalmas.
Posted 2008. August 17. - 22:19
Magoo: az imperátorban van egy össztelós tesztbike kis speci és pike van benne..kérd el kipróbálni
októberig vajon oda tudják adni?
amúgy meg ha eltörik a vázam, akkor alul még mindig tartja a hegesztés a láncvillánál nem? szal a seggembe csak nem áll bele. persze úgy már nyilván nem használnám, de addig is...leglább lenne anygában rugózó össztelós vázam, mint a litespeed
gyalogoltunk egyet mi meg, Mazsola nagyon örült, a kölkök miatt már majdnem 3 hónapja nem vittük el, persze nyakig sáros lett megint, kocsiba hazafele jó kis ázott kutya szag terjengett
nagyon fasza csirkemelles bacon-ös pizzát rendeltünk fagarastól. mellé sör, ez kell vasárnap estére.
csak ne kéne fél5kor kelnem bahh...
Posted 2008. August 17. - 22:05
Kokk toltad a gépet haza és nem láttál egy corollát?
Egy kicsit késõbb értem fel mint ti úgy látom.
Magoo: az imperátorban van egy össztelós tesztbike kis speci és pike van benne..kérd el kipróbálni
Napkin akkor holnap megy a gép neked....köszi már elõre is.
20-án menjük tekerni, hamár ünnep
Posted 2008. August 17. - 21:45
Gabesz kölcsönadta. Nem kell rajta sokat gondolkozni.
De jó.
Telefont felejtsd el!
Posted 2008. August 17. - 21:33
ne is mond...
undorító geny folyik a karaomból és a hátam ból meg a csípõmbõl..
bnna megnézema hitmant,atztán meg ronin a tv2én
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. August 17. - 21:29
Változó: van, ahol csak egy kattintás neten, valahol ahhoz kell a kattintás, hogy aztán bemehess aláfirkantani.
Posted 2008. August 17. - 21:25
sulis "beiratkozás" hoyg van,vagy aktiválá vagy mi a fasz..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2008. August 17. - 20:50
Elbaszódtál, vagy megbaszódtál?köszkösz,az a baj hogy zúg a fülem meg a nyakam/fejem fáj még most is...
ATTUSS KELL A BUKÓÓÓÓÓÓ
Ejj mink is mentünk egy trükkös Jakab-hegyet. Az elsõ fékem kezd bekopni, de a hátsó meg túl jó, és Vörös Feri pályáján kicsit csúszkáltam. Szar volt. De az erdõ fasza.
És bringázni is jó!
Posted 2008. August 17. - 20:44
Posted 2008. August 17. - 20:09
ATTUSS KELL A BUKÓÓÓÓÓÓ
Andi és valami gogotáncos volt régen,de tök normális!
Posted 2008. August 17. - 19:31
Csak egyszer beleáll a seggedbe...
Jót tekertünk!
Márinnyónak jobbulást!
Lefele ne a csajokon járjon az eszed!
Posted 2008. August 17. - 17:37
egyébként már recsegett pár hete és most elkezdtem átnézni azt észrevettem a repedést. az ülésvázcsõ és a támvilla csatlakozásánál van a hegesztés mellett közvetlenül:
http://img8.indafoto...4c1dc0c9a_m.jpg
ja, a képen ne keressétek, mert az új korában készült, csak szemléltetés miatt raktam be, de majd lehet lefotózom.
és ami elég gáz, hogy kivettem az üléscsövet és az ülésvázcsõ belsejében is ugyanúgy ott van.
szerintetek egy darabig még használhatom így? kb a feléig van elrepedve.
Posted 2008. August 17. - 17:00
Kis Speckók, vagy ilyesmi.
A Konák csak nõnek. Kihalófélben vannak.
Én meg a csaját nem.
Vagyis most nem ugrik be, hogy ki az.
Posted 2008. August 17. - 15:49
Janát nem csak a csaját ismerem

Sign In
Create Account

Back to top