Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2008. augusztus 24. - 23:22
Hát asszem valami 550x2.35 (vagy 2.25?) van ráírva, de most nem megyek le megnézni...
Írta 2008. augusztus 24. - 23:16
Tomi, ez melyik Giant váz?
De keményen állta a sarat 5 évig ám! Respect szegénynek:-)
..meg lészen heggesztve+ erõsítõlemezke, mint anno a Magellánomnál(u.i. tört el de az 1 év után) aztán nem tudom--eladom
Tommy/LL--milyen erõsek a ti rugóitok? Gyengébbek kedvéért rá van írva:-)
Írta 2008. augusztus 24. - 23:04
az én px-em is így, a hegesztés mentén van elrepdve.
városi dh jól hangzik.
voltunk ma lapist. teca elõtt Tötti +burult, oszt összetörte a telefonját, de mûködik, csak a kijelzõ nem jó
na holnap pest má +int faszom és csak szerda este jövök haza.
városi dh jól hangzik.
voltunk ma lapist. teca elõtt Tötti +burult, oszt összetörte a telefonját, de mûködik, csak a kijelzõ nem jó
na holnap pest má +int faszom és csak szerda este jövök haza.
Írta 2008. augusztus 24. - 21:14
Köszi.
De gyertek ám 6-án hozzánk a Városi DH-ra! Tényleg számítok a pécsi csapatra! Versenyzõ, fotós, nézõ!! Mindenki!
Csabi
De gyertek ám 6-án hozzánk a Városi DH-ra! Tényleg számítok a pécsi csapatra! Versenyzõ, fotós, nézõ!! Mindenki!
Csabi
Írta 2008. augusztus 24. - 20:58
Hát sajna Gyõr egy kicsit kiesik a gyakori útvonalak közül... Pedig egy idõben sokat jártam arra. És nem csak gimi alatt
Itten van Tibi Giant-jának repedése
Kicsit meg lett feszítve a váz, a fotózás idejére, hogy jobban látszódjon...
ejj ez kicsit elfáradt..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. augusztus 24. - 20:56
Írta 2008. augusztus 24. - 20:16
Hát sajna Gyõr egy kicsit kiesik a gyakori útvonalak közül... Pedig egy idõben sokat jártam arra. És nem csak gimi alatt 
Írta 2008. augusztus 24. - 20:10
Sziasztok, ha Gyõrben jártok LÁTOGASSATOK MÁN MEG minket olyan rossz h nincs egy ismeõs arc sem. :-(
Írta 2008. augusztus 24. - 18:48
Ejj, ez a fél órás kör azért nem rossz dolog.
Csak hamar rá fogok unni, szóval majd kombinálni kell.
Odafelé láttam Magoo+Tötti bringáját Tecánál, de gondoltam nem állok meg, inkább gyorsan lenyomom a köröm. De aztán amire visszaértem elmentek. Na sebaj, legalább nem basztam be, és tudok dolgozni...
Csak hamar rá fogok unni, szóval majd kombinálni kell.
Odafelé láttam Magoo+Tötti bringáját Tecánál, de gondoltam nem állok meg, inkább gyorsan lenyomom a köröm. De aztán amire visszaértem elmentek. Na sebaj, legalább nem basztam be, és tudok dolgozni...
Írta 2008. augusztus 24. - 14:05
nekem meg a 6 van késõn...
újhegyrõl szoktak jönni velem többen is, de most pont nem újh1ivel m1ek, hanem azzal a sráccal aki még Csaszitól a piros teszt bighit-et vette meg.
újhegyrõl szoktak jönni velem többen is, de most pont nem újh1ivel m1ek, hanem azzal a sráccal aki még Csaszitól a piros teszt bighit-et vette meg.
Írta 2008. augusztus 24. - 13:43
Nekem a du 3 az nagyon korán van. Én kb. 6 körül terveztem, hogy megyek, ha ráérek.
Írta 2008. augusztus 24. - 13:19
Magoo, te kivel szoktál járni?
Mindig többesszámban beszélsz...
Mindig többesszámban beszélsz...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. augusztus 24. - 12:53
3kor ütközünk lónyál. Tomy gyere vagy csörögj és csatlakozz, meg többiek is. még nem tudjuk mit megyünk.
Írta 2008. augusztus 24. - 11:51
Nekem is tervben van egy rövid késõ délutáni kör. De erõsen attól függ, hogy mennyire tudok haladni a munkával, és mi lesz itt délután..
Írta 2008. augusztus 24. - 10:56
éés aranyérmesek a vizilabdás fiúk!
én délután m1ek 1et ha nem fog esni. vmi lájtot a vázam miatt.
én délután m1ek 1et ha nem fog esni. vmi lájtot a vázam miatt.
Írta 2008. augusztus 24. - 09:02
Tibi!és hogy más,mint a giant?
Mitttomén--az is lehet , hogy még finomhangolni kell, nem tudtam csak járdaszegélyrõl le-fel menni. Új a lánc is, a forgópontokat be kell járatni stb--majd utána--amúgy az a tipikus Konás érzés--meg az is, hogy 1"-al több a rugóút, és emiaaatt olyan DH-sabb érzést nyújt, nem az az idegesen pattogó mittoménmi.
Amúgy fasza túrázós idõ van, NEEEEM??????? Hogy ott ba&@@@#a MEEG!
Írta 2008. augusztus 23. - 21:49
Áhh én meg áruházban szívok(még 1 napot aztán viszlát
), viszont a Metro-ban láttam olyan karbon agyas elsõ tárcsafékes Active bringákat, hogy whuáh....
A DaBomb nem nagyon van jelen Magyarországon, talán ezért is nem tudunk róla túl sokat, mondjuk nekem tetszik a színe meg a geoja is..kisbringának jöhetne
Új bringáról képet hamar
Mariborba khmm, az is jó lenne
A DaBomb nem nagyon van jelen Magyarországon, talán ezért is nem tudunk róla túl sokat, mondjuk nekem tetszik a színe meg a geoja is..kisbringának jöhetne
Új bringáról képet hamar
Mariborba khmm, az is jó lenne
Sei, soku Si.
Írta 2008. augusztus 23. - 21:40
Mink meg lebringáztunk Villányba gulást enni a Zildikó munkatársaival. A csajok visszafelé már vonattal jöttek,de jól is tették,mert gecidurva volt a szembeszél és fullra kikészült a combom... Azé 70 km.
tök jó a sok radarkép. De igazándibólTubesrõl kéne fotózni...
tök jó a sok radarkép. De igazándibólTubesrõl kéne fotózni...
Aktuális civil
Írta 2008. augusztus 23. - 21:28
Na meggyött a vihar. Direg, dörög, meg csöpög is. A kocsimat most nem riasztottam be, ne rinyáljon szegény...
Elég vicces volt ma Orfûn strandolni. Rohadt kevesen voltak, pedig nem volt vészes az idõ. A víz is nagyon fasza melegnek érzõdött...
Elég vicces volt ma Orfûn strandolni. Rohadt kevesen voltak, pedig nem volt vészes az idõ. A víz is nagyon fasza melegnek érzõdött...

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére