Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. szeptember 04. - 22:48
Írta 2008. szeptember 04. - 22:25
Írta 2008. szeptember 04. - 21:51
rámentem és reflexbül bal oldalon húztam a bajszát. bucska, repülés, hátra érkezés , tompítás kiálló kõ segítségével, lentmaradás, jajveszékelés, lakók halálra rémisztése 10 percen át,. : )
csaj már hozta a pokrócot, hogy rámteríti, gondolom a legyek miatt
már köröztek a fejem feleltt.) az elsõ, ami a nagy filmpergés után jött, kirajzolódott, az egy gerincprotektor volt.. nálam ez így megy. elbaszódok és ahol sérülök, oda veszek védõfelszerelést.
most úgy járok, mint a dzsoni depp a félelem és reszketésben, amikor televágják magukat és mennek a cirkuszba.
na jó éjt:.:
Írta 2008. szeptember 04. - 20:06
Project gratula! meg ne fázz, mer beszarsz, ha tüsszentésrohamot kapsz
Írta 2008. szeptember 04. - 19:35
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. szeptember 04. - 18:57
Az ETA-t se nagyon használom, csak elõször abban gondolkodtam, hogy az ilyenén Komlót repedt vázzal nem erõltetem. ha meg Tomytól elboltolom addig az övét, akkor se vszínû, h össze birom rakni addig. meg hát új vázat szokni kell.
Tomy azért gondold meg ezt a teló állítgatós dolgot, én tutira nem vennék telót blokkolás és útállítás nélkül.
na +van a rúúter.
állítgatás az jó dolog. De gyakorlatilag nem lehet kapni olyat, ami jó lenne. Csomó helyen olvastam, hogy azért ezek a Lyrik-ek jók, meg sokat tudnak, de abszolút lutri az egész, mert pl. a 2006-os vagy melyik széria fos volt.
A 36 Van R-rõl meg csak pozitívan írnak. Könnyû, erõs, jól mozog. Pont mint én
A rútert meg beállítottam bazz...
Hehehe, akkor majd jól mesélünk olyan vicceket, amin sokat lehet röhögnikkkurva nagyot baszodtam a Bab merev cowanjával. 10 percig földközelbe voltam mer másképpnnem kaptam levegõt (most se nagyon) Eltört a bordáim. Verseny cancel.
Soha többet (neva eva) nem ülök oylan bicajra amelyiken bal oldalt van az elsõfék:)
kUUrrvák faszát hehehe (auuu)
Szerencsére nekem a bal oldalon van az elsõ fékem, így nem fogsz azzal is esni
Írta 2008. szeptember 04. - 18:34
Soha többet (neva eva) nem ülök oylan bicajra amelyiken bal oldalt van az elsõfék:)
kUUrrvák faszát hehehe (auuu)
Írta 2008. szeptember 04. - 17:52
Tomy azért gondold meg ezt a teló állítgatós dolgot, én tutira nem vennék telót blokkolás és útállítás nélkül.
na +van a rúúter.
Írta 2008. szeptember 04. - 17:27
Na még az is lehet, hogy a héten hazaérek!
Ez a hét kikészít teljesen! Még van egy nap.
Ki nevez Komlón?
Az az ugró meg nagyon szem elõtt van, de úgy lenne jó ha magasra dobna és messze
Megint van egy kocsi a házunk elõtt és eladó!
Írta 2008. szeptember 04. - 16:26
Kölcsönt meg a bankok adnak, meg a fukszos cigányok
Bazz, most nézem, hogy az egyik srác, akit kirúgtam, 278 órát számolt el hibajavításra. És ezt a hibát nekem tegnap idedobták, hogy nem ment neki túl jól, szóval csináljam meg. Kb. 4 órámba telt eddig, és már most jobban mûködik, pedig el kellett dobnom amit eddig csinált. Mondjuk lesz még pár apróság, de semmiképpen sem fog tartani 35 napig...
Írta 2008. szeptember 04. - 16:14
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. szeptember 04. - 15:32
Írta 2008. szeptember 04. - 14:23
Rájöttem, hogy sose állítgatom a villámat, viszont erre a Van R-re mindenhol azt olvastam, hogy úgy jó ahogy van és kész.
Szülinapomra talán meg is lesz...
Írta 2008. szeptember 04. - 12:19
Attus,köszi,8as bömbi?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. szeptember 04. - 10:15
Ma van pályabejárás?
Nem holnap?
Ma csomóan nem tudnak menni, nem?!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. szeptember 03. - 23:44
Legyen hát! Csináljunk versenyt!
Megnéztük a komló dh-t! A változás a pályán annyi, hogy fent a sulit megkerülve fordulsz a lépcsõsorra! Tekerõsebb. Hillside halad!
naaa
kb. fele annyit kell tekerni azon a részen, mint tavaly. és azt is lendületbõl. vmit nagyon benéztél...
Írta 2008. szeptember 03. - 23:15
kisvasutnál fentvoltam 3 körül, ugró szétbaszva, valakinek a kurvaannjjáth.
pedig ugy rákészültem.
elkezdtem visszaépiteni de nem tom milyen volt ugyhogy csak lightosan ugrottam (sinekre:DD) szerintem az ív nem lett u.a.
na mindegy
Írta 2008. szeptember 03. - 22:56
Megnéztük a komló dh-t! A változás a pályán annyi, hogy fent a sulit megkerülve fordulsz a lépcsõsorra! Tekerõsebb.
]
Nem hinném, hogy tekerõsebb, a suli elõtt kell most elhajtani, eddig meg a kavicsos parkolóján kellett. Kb ugyanannyi, sõt idén a ráforulás is egyenesebb, gyorsabb lett.
Üdv:
Csabi
Írta 2008. szeptember 03. - 22:44
A bringatartót meg ne hajtsd, jön az majd ha akar, meg tudjuk oldani a hétvégét annélkül is.
Mindenesetre köszi!
Aktuális civil
Írta 2008. szeptember 03. - 21:42
Megnéztük a komló dh-t! A változás a pályán annyi, hogy fent a sulit megkerülve fordulsz a lépcsõsorra! Tekerõsebb. Hillside halad!
Márinyó, Evo-t kérdezem!
Zap: megcsináltam az ablakemelõt. Bringatartót hajtom egy másik vonalon, mert itt egyelõre nincs,holnap többet tudok! Pavlik szindróma!
Árpádtetõn Passat Tdi külsõ íven a nagy balosban!?
Így e:

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére