project 2501:
Akkor mostantól semmi kiszállítás, csak a sajtot szórod, meg számolod a pénzt?
Az ETA-t se nagyon használom, csak elõször abban gondolkodtam, hogy az ilyenén Komlót repedt vázzal nem erõltetem. ha meg Tomytól elboltolom addig az övét, akkor se vszínû, h össze birom rakni addig. meg hát új vázat szokni kell.
Tomy azért gondold meg ezt a teló állítgatós dolgot, én tutira nem vennék telót blokkolás és útállítás nélkül.
na +van a rúúter.
Hehehe, akkor majd jól mesélünk olyan vicceket, amin sokat lehet röhögnikkkurva nagyot baszodtam a Bab merev cowanjával. 10 percig földközelbe voltam mer másképpnnem kaptam levegõt (most se nagyon) Eltört a bordáim. Verseny cancel.
Soha többet (neva eva) nem ülök oylan bicajra amelyiken bal oldalt van az elsõfék:)
kUUrrvák faszát hehehe (auuu)
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Legyen hát! Csináljunk versenyt!
Megnéztük a komló dh-t! A változás a pályán annyi, hogy fent a sulit megkerülve fordulsz a lépcsõsorra! Tekerõsebb. Hillside halad!
Megnéztük a komló dh-t! A változás a pályán annyi, hogy fent a sulit megkerülve fordulsz a lépcsõsorra! Tekerõsebb.
]
Aktuális civil