Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2008. szeptember 16. - 19:57
Írta 2008. szeptember 16. - 19:52
Boldogot a boldogoknak
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. szeptember 16. - 19:51
na már fehér bringám van, csak bovden meg pár dolog hiányzik. a régirõl meg az istennek nem bírom leszedni a láncot, pedig patentos...de remélem +adja magát, mer utálom a láncbontót.
fasza! ilyen kéne bazinagy átmérõvel és lengõkaros kivitellel (mint a fifi) és mehetne bele letörés lépcsõ meg minden
persze kívülrõl szivacsgödörrel 5m-es körzetben
Jah, és a 2 évvel fiatalabb piros biciklis bácsinak is boldogat!
fasza! ilyen kéne bazinagy átmérõvel és lengõkaros kivitellel (mint a fifi) és mehetne bele letörés lépcsõ meg minden
Írta 2008. szeptember 16. - 19:31
Szóval akkor egészségetekre faszfejek bazdmeg:D:D:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2008. szeptember 16. - 17:33
Írta 2008. szeptember 16. - 16:50
Most nyúltam le egy 17"-os monitort ide magamnak másodiknak. Érdekes módon majdhogynem csak nekem nem volt, mindenki másnak igen. Pedig én elméletileg térképekkel foglalkozok vagymiafasz. Minden adatbázisbuzinak volt már...
Azért elég érdekes, hogy két kb. tökugyanolyan monitor képe mennyire más... Legalábis típusszám szerint. Persze az egyik DVI kábellel kapja a képet, a másik meg sima VGA-n. A DVI-snek világosabb, élenkebbek a színei. Butíthattam le
Azért elég érdekes, hogy két kb. tökugyanolyan monitor képe mennyire más... Legalábis típusszám szerint. Persze az egyik DVI kábellel kapja a képet, a másik meg sima VGA-n. A DVI-snek világosabb, élenkebbek a színei. Butíthattam le
Írta 2008. szeptember 16. - 12:56
Írta 2008. szeptember 16. - 11:05
Mi néz ki szarul? Hogy mi érettebb felnõttek vagyunk mi te??? Nem pisilünk be örömünkben az albánoktól. Mondjuk én az albán fügelekvárért vagyok oda, de azt meg nem lehet kapni...
Itt bennt is mindenkinek kiadták utasításba, hogy köszöntsön fennhangon, hogy jól érezem magam.
Itt bennt is mindenkinek kiadták utasításba, hogy köszöntsön fennhangon, hogy jól érezem magam.
Írta 2008. szeptember 16. - 08:49
tomidny (36), FAHELY (34)
Bazz ez de szarul néz ki.
A számok alapján nem így képzelnélek titeket, hihihi.
Szóval Happy tomidny++ && FAHELY++
Bazz ez de szarul néz ki.
Szóval Happy tomidny++ && FAHELY++
Aktuális civil
Írta 2008. szeptember 16. - 08:41
Tommmmy, Tibi aztkúúúrva! hát akkor boldogat! csöcsöt, söröt, pinátot, kerékpártot, tudjátok na.
Hát akkor részemrõl köszönöm szépen.
Írta 2008. szeptember 16. - 00:38
Tommmmy, Tibi aztkúúúrva! hát akkor boldogat! csöcsöt, söröt, pinátot, kerékpártot, tudjátok na.
Belga pedig megaredundanciális volt és kész!
reggel volt a pólómba 1 geci darázs és 2szer is +csípett, hogy szakadjon meg. de utána +öltem és lehugyoztam. na én is így fogok kinézni fél8kor az irodában.
úgy volt, h elhagytam a bankátrtyámat és a bérletemet. ma este a kártyát le is tiltattam erre 10 perc múvla csörög anyám, hogy Kuszi +találta. ez van.
Belga pedig megaredundanciális volt és kész!
reggel volt a pólómba 1 geci darázs és 2szer is +csípett, hogy szakadjon meg. de utána +öltem és lehugyoztam. na én is így fogok kinézni fél8kor az irodában.
úgy volt, h elhagytam a bankátrtyámat és a bérletemet. ma este a kártyát le is tiltattam erre 10 perc múvla csörög anyám, hogy Kuszi +találta. ez van.
Írta 2008. szeptember 16. - 00:08
Írta 2008. szeptember 15. - 23:30
Írta 2008. szeptember 15. - 18:45
majd fölébredsz ha iszunk pár sört vaze, nehogymár munkára pazarold az energiát
Írta 2008. szeptember 15. - 18:43
Áh, olyan punnyadt lettem, hogy örülök, ha dolgozni bírok majd.
Írta 2008. szeptember 15. - 18:17
azért ez tök gáz, hogy neten semmi nincs a belgáról, de plakáton igen úgyhogy mi m1ünk, Tomy gyere kislány gyere 
ma kaptam céges kocsit meg vázat, szal jó napom van
ma kaptam céges kocsit meg vázat, szal jó napom van
Írta 2008. szeptember 15. - 16:25
Ezt még én is tudom, pedig itt élek a mediterrán hangulatok városában. ZP
Basszameg. Errõl lemaradtam. Bár a ZP-t gyûlölöm, úgyhogy annyira nem is bánom...
Írta 2008. szeptember 15. - 15:30
Ezt még én is tudom, pedig itt élek a mediterrán hangulatok városában. ZPHol volt Kispál?!
Írta 2008. szeptember 15. - 15:28
Na, én is haza kerültem.
Wuff, nincs mit!![]()
És az Elixír tényleg nem az a pocskolós. De forraltbornak jó!
Rettenet punnyadás van.
Pedig jó lenne csapatni egyet a sárban.
Ja és Kispál GECCCCCCCCCI JÓÓÓÓÓ VOLT!
Hol volt Kispál?!
Amúgy körbekóstoltál máshol is? Találtam egy-két említésre méltót, pl. Balassa Bor, illetve Jackfall, Kisjakabfalváról...
Írta 2008. szeptember 15. - 15:17
Kokk: telefon, msn?
Bár, lehet hogy le is tiltottál, mert amióta mobilról megy az msn-em, és a lefedettség miatt 5 percenként háromszor ki-be jelentkezek, páran már elküldtek a picsbe: )
és igazuk van, de továbbitanám a pics-t a vodafone lefedettségkezelõinek..
Bár, lehet hogy le is tiltottál, mert amióta mobilról megy az msn-em, és a lefedettség miatt 5 percenként háromszor ki-be jelentkezek, páran már elküldtek a picsbe: )
és igazuk van, de továbbitanám a pics-t a vodafone lefedettségkezelõinek..

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére