Elléptem tekerni!
akkor téged láttalak piros bringával/szürkés bukóban az alagútnál.
lassú voltam
Elléptem tekerni!
ha bemész tankolni mindig, akkor az plusz 200m! Az elindulás, leállítás is többet fogyaszt! Hány literes a tankja a fabia-dnak? Mert a benzin az még könnyebb, mint a dízel (0.83 vs 0.7g/cm3). Mennyi az önsúlya kocsidnak? Nekem 1045kg, a 60kg-nyi dízel (65l) az kb. 5% az egészhez képest
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Ha bemész tankolni mindig, akkor az plusz 200m! Az elindulás, leállítás is többet fogyaszt! Hány literes a tankja a Fabia-dnak? Mert a benzin az még könnyebb, mint a dízel (0.83 vs 0.7g/cm3). Mennyi az önsúlya kocsidnak? Nekem 1045kg, a 60kg-nyi dízel (65l) az kb. 5% az egészhez képestDe én nem járok külön csak tankolni, hanem mindig útbaesik--na erre varjál gombot havver:-)
Különben vannak erre statisztikák--de ha ép ésszel is belegondolsz akkor egy plusz 50-60kg-ot gyorsítasz fel, amit fékezéskor meg elfûtesz! És sok kicsi sokra megy--éves szinten kell gondolkozni. Mondjuk ez városban ütközik ki a legjobban--gáz fék gáz fék.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Jah, tele tankkal kevesebbet eszik, mint az alatt, hogy folyamatosan jársz a kútra 2000-ért rakni bele.
Ez nem csak ilyen zörgés elleni bizbasz? A Sram/Grimeca fékemen volt valami hasonló, ami ugyan nem nyomta vissza a fékpofákat, de ért annyira hozzá a pofa a tárcsához.
Ez nem csak ilyen zörgés elleni bizbasz? A Sram/Grimeca fékemen volt valami hasonló, ami ugyan nem nyomta vissza a fékpofákat, de ért annyira hozzá a pofa a tárcsához.elhagytam azt krómszínû bizbaszt a fékembõl, ami a lenti képen a fékbetéteknél van:
http://www.bikerbob.... Juicy Five.jpg
nem tudtam rájönni milyen célt szolgál és a fék is ugyanúgy mûködik...