Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Lol. :D Kemény ez a visszaírós sztori.

Hát nem fekete.
De nem iszok még a medve pöcsére!

Kisgépen gondolkoztam, de kb tökön szúrnám magam a kificcenõ fémmel.
Bár mindjuk Z3szöget beadhatnánk holnap!
Elsõre az is elég lenne szerintem.
Azért 20cm -› 0cm az nem mindegy. ;)

Holnap nem nagyon van dolgom.
Esetleg valaki napközben egy kis Szellem?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Lépcsõház,meg Nórika hazajövetel,meg felújított villa,meg Márinyó és az ortó csajok, szétcsapatott kutyaszar... zajlanak az események,csak én ülök egész nap és autó-motort olvasok! Küldjetek parasztokat,hadd dolgozzam nekik!!
Találkoztam Emillel,jött suliból!
Én meg elfáradtam a 3nap folyamat tekerésben, ma nem is mentem,de holnap mehetnénk már sokan!! Kokk; hozd a kisgépet;) Meg kéne kis trafik! Hétvégén fõzünk,jön haza Kataanya!

Az kedves nem,ha az ember emailt ír a boltnak,hogy ehhez az autóhoz kellene alkatrész. A bolt visszaír, hogy adja már meg az alvázszámot,mert így nehézkes, erre a paraszt válaszol," anyám nevét ne adjam meg?!" Hülye fasz! Visszaírtam volna,hogy azt már tudjuk, úgy hívják k.rv@!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
na ma is jót kerekeztünk ebben a szép idõben!

otthon meg fûnyírás közben átrongyoltam a fûnyíróval az összes kutyaszaron és kééész.

estére elsõ agy szerelést tervezek.

lépcsõház meg pénteken királyság!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Fehér? :D
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Alakul... :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ha szerzel fuvart, lesz nagybicajod ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Márinnyó, ez az ortóskodás a te szádból nem gyenge! :D

Lórinak kössza a segítséget!
Bár nagyon néztük és lehet, hogy mégsem szimmetrikus a két oldal.
Majd kiderül.

És nincs nagybringám.
Elvitték a Foxot. :(
Pedig jó volt és szerettem...

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

...mindig tele van puta/nem buta picsákkal akik kikerültek a szülõi szárnyak oltalma alól ...

Marinyóó--ha ezt nem használod ki akkor 1 lúzer vagy:-))) Ezek mindent 1 éjjszaka alatt akarnak kipróbálni!!!

Ha rendbepattintom a gyerekszobát akkor délelõtt tekerek 1-et. 1-re haza kell érnem--jön a Nórika.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Well I'm peepin, and I'm creepin, and I'm creep-in
But I damn near got caught, cause my beeper kept beepin

du megyünk le villáynba...egytemi piálás..háh..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ezek a hétköznapos egyetemi bulik veszélyesek...mindig tele van puta/nem buta picsákkal akik kikerültek a szülõi szárnyak oltalma alól és itt meg megy az ortóskodás...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hogy kerültél Te oda?! :D
És miért nem szóltál?
Milyen csaj?!

Ejjj...

Ma lesz pálinkás tárgyalás.

Vannak hétköznap sokan?
Miért nem csinász egy pumpálós kis pályát a kassza mellé?! :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Émmeg voltam valami egyetemi buliban a Lépcsõházban. Hát érdekes volt. Jánoskák és Marikák mindenhol, flegma pofával:D!

Ma nem tekerés, mert Komlón kell ülnöm a kasszában. De jó lesz.
Holnap viszont csakis csapatás!

Tiburon:
Nem tudom ki a csaj, de legközelebb megszerzem a számát:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, tegnap volt bnnem pár sör.
Szóval, elég messze van, olyan 550km kb, ott a szállás 20euro körül van, a felvonó azt hiszem 17 euro fél napra, csak arra érdemes venni.
Kaja, pia fakultatív.
;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mindig kevésre számoljuk, aztán sok lesz belõle, mert amikor ott vagy, akkor: "áááá, egyszer élünk..." :D
De a szép az benne, hogy megéri!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Jóvan' akkor...
Én szeretnék már a toronyhoz eljutni...talán holnap du...
Mondjuk ma jól berendeztem az új hálószobát...
ja és Schladmingba mennék, de mennyire jön ki egy ilyen mutatvány?
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
menyire jóóóóóóó

honlapmegyünk egyetemmel brozni...de persze valami szar helyre az tuti...na mindegy

nem lesz subaru...feltettük a szervizben és brutál...de mellet szól hogy minden baja volt de vezetés közben semmit sem érezni!! subi for life

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ééééééééés beadtuk!!!!!
Kis korom óta szerettem volna a Szársomlyó nagyon sziklás talaján csapatni egyet, és ma egy kb 10 éves álom valósult meg.
Mondjuk necces volt, mert még gyalog sem lehet nagyon fölmenni rá, de esküszöm, hogy nem károsítottuk a természetet, mert gyakorlatilag csak sziklákon mentünk.
És olyan 30m/lábletétel volt az átlag, de megérte! ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És ez mekkora gáz?!
Márinnyó éjjeli aktivizálódásának vége... :D

http://www.propeller...l-szolgaltatasa

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hehehe, holnap mentünk volna Butapestre, de nem megyünk, mert nincs pénz a céges kocsik tankolására. Ez mekkora gáz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Nem, megvagyok kössz Marci!
Van kedvem, de nem megyek Schladmingba! Itthon kellene kóborolni legalább valami hosszút ismeretlen helyeken!

Hát ezt magyarázóm már mióta:-)
Szabin vagyok hosszú-hosszú idelyig:-)
A képek ultrafaszák--ki az az iszony rózsaszín CC-s pina?

Kookk--télen csak beindulnak:-) hülyeséget beszélsz embeee