Babitsból lopták el a bringádat bazz? pedig ott tényleg jó helyre lehet lerakni õket... én is odajártam 4 évig és sokat jártam bringával. rendõröket hívtál?van biztonsági kamera a portánál
Kamera megvolt, semmi. (Valszeg az udvar felöl jöttek-mentek) Rendörségen bejelentettem de nem hiszem h. jó lesz vmire... Asszem most lesz vmi egyszerû. Lehet h. fixi lesz. Lényeg h. olcsó legyen és ne lopják! Ráadásul a versenyrõl is lemaradok..:wallbange
Nem gondoltam volna. Azt hittem a lánc+Kamerák+Tanári elötti bike tároló elég biztonságot ad. Tévedtem.:cry:
Babitsból lopták el a bringádat bazz?
pedig ott tényleg jó helyre lehet lerakni õket... én is odajártam 4 évig és sokat jártam bringával.
rendõröket hívtál?van biztonsági kamera a portánál
BaBits gimi padjait koptatom én is,a bringám meg a BRINGATÁROLÓnak elkerített részt.... Ezekek után lehet,hogy inkább a 4-essel fogok járni.
Hát szerintem ez nagyon durva. A suliból, a tesi tanári összes ablaka ránéz+lánc?! Azt nem tudom felfogni hogy mivel vágták el a láncot.:mad: Nekem 2 busz miatt sokkal jobb (volt) bringával. Lehet vmi fixit be kéne ''újítani?"
Ma 9 és 13 óra között ellopták a kerékpáromat.:mad: Fekete Caprine Dual vázra épült. Bõvebb info itt. Tel.: 30/ 30 78 847 crazycuber@gmail.comhard_gm@msn.com Elõre is köszönök mindent!
215ös tagra kéne..most 150psi vel megyek és hát ez kicsit sok...
Alex,neked most mi van fent?
Valami kerékpár ma? nekem még nem 100%,csak kérdezem
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Ezek a rugók lelhetõk fel jelenleg nálam:
manitou 400x3.0
fox 350x2.8
és van egy 400x 2.75 manitou ami talán még jó lenne de az Alexnak van félretéve. Szerintem ekkora rugója senkinek nincs Komlón.
Na internet olvasó gyerekek, 3 dolgot szeretnék megosztani veletek: 1. Lóriék jól bebaszattak ma este. Hehehe... 2. Utána a Tescoban azon gondolkodtam, hogy a ketchupos sorba hogy a picsába kerül egy rózsaszín gyertya. Oké, hogy valaki lerakta, de miért pont oda?! Mi lehetett a fejében, hogy a ketchupnál eszébe jutott, hogy mégse kell a rózsaszín gyertya?!?!!? A téligumi hallotaknapjáskoszorúgertya kombós akciót meg se említem. 3. Legfaszább video EVER! Ha valaki csinálna nekem egyszer egy ilyen partyt, leszarom ha higyülizni kell érte, csak mixeljék már alá élõben is ezt a zenét! :D
háát ez nagyon jóó zene!!! mostmá értem, 3/4 4kor az iylen bulikon engem is a szentlélek jár át...
lesz ludmilla pénteken..25.én meg 15éves a rák... nekem is korainak tûnik a 9,de ha ez van,ez van..
ez sem mai-nálam idõsebb,de gyere be nagyon
Csikk,nézzetek szét lécci rugó ügyben!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Baszki pont tegnap néztem juhturón az AC/DC videókat!És dõljön meg mint a rohadtnád, aki felvásárolta és 100 ropiért árulja a márciusi koncertre a jegyet!
Hol ittatok te szelíd isten báránya?
Holnap reggel megint korán kell kelni, Butapestre buta emberektõl okosakat kérdezni, és utána hazajönni.
Csütörtökön meg versenyezek, vagy miazisten.
Na internet olvasó gyerekek, 3 dolgot szeretnék megosztani veletek: 1. Lóriék jól bebaszattak ma este. Hehehe... 2. Utána a Tescoban azon gondolkodtam, hogy a ketchupos sorba hogy a picsába kerül egy rózsaszín gyertya. Oké, hogy valaki lerakta, de miért pont oda?! Mi lehetett a fejében, hogy a ketchupnál eszébe jutott, hogy mégse kell a rózsaszín gyertya?!?!!? A téligumi hallotaknapjáskoszorúgertya kombós akciót meg se említem. 3. Legfaszább video EVER! Ha valaki csinálna nekem egyszer egy ilyen partyt, leszarom ha higyülizni kell érte, csak mixeljék már alá élõben is ezt a zenét! :D