Ha esik holnap, akkor én dobom a takarítást...
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. november 07. - 22:24
Ha esik holnap, akkor én dobom a takarítást...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. november 07. - 22:23
Mé, mi kõne, hogy jó legyen?ááhhh az nem jó, akkkor hagyjuk, majd elintézem okosban
A 12:32-kor indulnak neki a Bakonya-Nyárásvölgy gyorsaságinak másodszor. Ez kb. fix. Ehhez próbálok alkalmazkodni.
Most azt nézem, hogyha ott lemegy a futam, akkor esetleg mennyi idõ alatt tudnék átmenni Orfûre. De elég necces a dolog, mert nem hiszem, hogy nagyon betonon kéne menni.
Visszamászni meg nem akarok. Max picit.
Végülis van rá kb. 30 percem. Beleférhet.
Írta 2008. november 07. - 22:07
Írta 2008. november 07. - 21:57
Hát odaérni kb. másfél óra (kevesebb, de sok tökölést számoltam) Tecától.
Szóval legkésõbb 11kor el kell indulni ehhez.
ááhhh az nem jó, akkkor hagyjuk, majd elintézem okosban
Írta 2008. november 07. - 21:39
ellenben nicns semmi kerti szerszámunk,sõt -nem nevet- seprûnk sem...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. november 07. - 21:35
Szóval legkésõbb 11kor el kell indulni ehhez.
Írta 2008. november 07. - 21:23
Fél1 körül mennek a Jakab-hegy nyugati lábánál a repedtfazék hangú autósok. Én azt tervezem, hogy oda kigurulok. Megnézem hogyan égetik el a drága benzint, aztán visszamászok.
Este meg bebaszok.
Ezzel kapcsolatban konntaktoljunk.
Levélszedõknek meg kitartást!
Írta 2008. november 07. - 20:49
Fél1 körül mennek a Jakab-hegy nyugati lábánál a repedtfazék hangú autósok. Én azt tervezem, hogy oda kigurulok. Megnézem hogyan égetik el a drága benzint, aztán visszamászok.holnapra vmi jakabhegyet tervezek, remélem jó idõ lesz, mert a 7en még nem tudtam csapatni.
Este meg bebaszok.
Írta 2008. november 07. - 19:40
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. november 07. - 19:39
Írta 2008. november 07. - 19:32
Esetleg Seprû metszõolló, sima gereblye, ...
Semmi sincs?
Tisztogatát megbeszéljük, gondolom a tv toronynál tuti, az a legfrekventáltabban használt rész és full levél.
De bármerre.
Gyere 10-re hozzám!
Aztán közbe megdumálhatjuk, hogy hogy legyen a tekerés!
Írta 2008. november 07. - 19:12
Holnap délelõtt 10-kor indul a tisztító bringád tõlem.
Gyertek minél többen!
Szabolcshoz befér még 3 ember, hozzám már nem, vagy ha többen leszünk, akkor valakit beszervezünk még autóval.
Bringákat nem viszünk, tisztogatunk egy kicsit, haza megyünk ebédelni és utána tekerés!
Gyertek minél többen és hozzatok avargereblyét!
A kis Sam is elég komolyan pirít!
Szerszám a' nincs, de én is tervezek hegyre menetelt. Hol akartok takarítani?
Meg utána merre lenne a tekerés? Sztem csatlakoznék..! NemTagok is mehetnek?
Ez a Samu gyerek se szarral gurigázik..
Írta 2008. november 07. - 19:01
Ez mekkora esés?!?!?!
Írta 2008. november 07. - 18:40
voltam ma állás interjún, remélem jól sikerült, vagy a többinek szarul
holnapra vmi jakabhegyet tervezek, remélem jó idõ lesz, mert a 7en még nem tudtam csapatni.
necces e:
http://www.pinkbike.com/photo/2665601/
Írta 2008. november 07. - 17:53
Támogatom az elõttem felszólalót és én is kérek mindenkit ,akinek van egy kis indíttatása,jöjjön és segítsen!Szerszámot,gereblye/avar/ seprû mindenki magának hozzon!:mmraise:
Köszönjük elõre is!!!
Ja!!!!
Minden Bogaras,aki még nem adott tagdíjat,kérem a hét végéig tegye meg,mert a könyvelõnek már rég el kellett volna számolnunk!!!!!!!!!!!:no_tak:
Köszi!!!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2008. november 07. - 17:02
Pont erre a részre akartam kitérni...sajnos nincs nagyon olyan ami értékes, és nem az enyém.
Kompenzálhattad volna a sok lóvé elmaradást!
Jót csapattunk!
Holnap délelõtt 10-kor indul a tisztító bringád tõlem.
Gyertek minél többen!
Szabolcshoz befér még 3 ember, hozzám már nem, vagy ha többen leszünk, akkor valakit beszervezünk még autóval.
Bringákat nem viszünk, tisztogatunk egy kicsit, haza megyünk ebédelni és utána tekerés!
Gyertek minél többen és hozzatok avargereblyét!
A kis Sam is elég komolyan pirít!
Írta 2008. november 07. - 16:55
hehe.
Eddig 3 szatyor cuccot hoztam el. De mind saját, sajnos nincs nagyon olyan ami értékes, és nem az enyém.
Írta 2008. november 07. - 14:30
Bazz, eddig ûber rohanás volt, de most talán tudok kis idõt szakítani, viszont késõbb nem jó, úgyhogy öltözöm és megyek egy gyorsat.
Ha valaki, akkor kb negyed óra múlva itt.
Írta 2008. november 07. - 10:41
Kokk/Márió/Xen: a Bennek tudtok valami elérhetõségét?
Aktuális civil
Írta 2008. november 07. - 10:06
Ma bemegyek a "régi" munkahelyemre, kicsit összeszedek pár dolgot. Nehogy lenyúlják már a cuccaimat...
Igaz, még van 1 hetem, de nem akarom a végére hagyni az egészet. Így is kurvasok mindenem van ott.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére