Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Okkés Niggerem, nincs mit, bekaphatod!

Még nem tudom, hogy országút, vagy mtb. Vonz mind a kettõ, és király ez a ködös idõ baszottul.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

:D

Ki az a béna dagadék az elején???--nagyon idegesítõ...

A jó idõre való tekintettel ma valami Jakab-

Bababörze, vásár, parkettalerakás, téligumi felrakás, ebéd, utána döglés, közbe elszórva gyereksírás, és akkor talán egy lámpás estit tudok menni a -10 fokban:-))))

Szép napot!

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Szép jó napot Mindenkinek!!!

A jó idõre való tekintettel ma valami Jakab-hegyes verzió???!!!:chomik:

Vagy tudom is én mi!!!:outofhere

Soshi köszi a tudod mit!!Király!!:prosze:

Szép napot !:nice:

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
:D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hozé lámp, mi?! Meg Kira, mi?! Meg tánckirálynõség, miugyabbúl?! Meg bákkárdi?! Meg miegymás?! Meg Ben?! Meg buli?! De legfõképpen nem csöngetés befelé?! Há' mi ez, mi?!

aluvás, az jön. _Most. Tessék. Es egykettõhááárom. Fujj. CaptainMorgannek a kurva anyját, fejfájós piát csinálni, az megy?!+

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mi meg geci jót buliztunk, bár csak Ben volt aktív, nem csöngettünk sehova random mód, ellenben sokat beletöltöttünk a pofánkba mindenfélét. Például kiittuk a bákkárdi készletet! Meg a dzsint is! Meg faszom±
@ se tudja mit. Meg ott volt csomó olyan, aki régóta sehol. De most alvás, mert különben kéne mennki föl kajáért de azt tuti nem. Kíra meg tánckirálynõ! Nem nagyon, annál sokkal jobban. Holnap meg bringáznék ,mert most nem fáj az elvágott ujjam, de holnapra kimegy a pia és fájni fog és nem tudni fogok! Pedig ha lenne hozé lámp, akkor most csöngetnék random mindenkinek és mehetnénk! Na bye!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hát, amennyiben olyan durván pumpálsz, hogy két, akár három darabot is elhasználsz egy szezonban, akkor valóban átmeneti. És a legtisztább, ahogy mondod..

Bazz. Olyan szép idõ volt a jánoshegyen, hogy egybõl mentem négyet is. De ez a fogasos dolog elkényelmesíti az embert... :D és emelték a pizzaszelet árát.. 320/db?! Fujj..

Xenium, lehet olyat kérni, h leméred a rugó hosszát? Mert ha pont jó, akkor e'küdöm a Dani haveromat a portékáért, meg találhatsz ki rá egy kellemes baráti árat is ;)

konásTomi

konásTomi

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
kössz mindent, de megoldottam voltam tesco-ba azt vettem 400 ft-ért egy pumpát,.. ez a legtisztább átmeneti megoldás,nem?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Indulj el, vagy hívj oda valakit!
De ha már csinálsz valamit, csináld rendesen! :D

Lassan mi is indulunk...

Most kötöttem át az ujjam.
Hát tuti hogy holnap sem megyek bringázni. :(
Meg jövõ héten még jó darabig.
Piccs.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
jakabhegyen a legjobb ebédelni és kész! még mindig tele vagyok.

lefele is tök jó volt, durván sok meglepetés volt a levelek alatt, de ebben pont ez a jó.

most meg pont annyit ittam, hogy inni lenne kedvem. de nem fogok, mer otthon egyedül nem.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
gyere be pizzába 10töl itt vagyunk, de a benxinkút télleg kényelmesebb

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
nincs felétek benzinkút?:wtf:
Sei, soku Si.

konásTomi

konásTomi

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
valaki tudna nekem holnap kölcsönbe adni egy pumpát??
minnél korábban annál jobb..

konásTomi

konásTomi

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
szevassztok
fasza volt a pálya, kössz az útbaigazításokat

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A mikor még lehet képlékeny, de TK-n kössetek ki! ;)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Jó volt a fönti rész is egész száraz volt szerintem! A kispálya meg nagyon bejön, a végén az ugrót kell begyakorolni...:)

majd csörgök még mert nem tudom mikor érek hova :)
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Te Gabesz, ezek a zöldek, sárgák, ... elolvashatatlanok! :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Fél 9 TK! ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Elfáradtam. Tüzelés, kispicsák, hülyeség, falevelek alatt megbúvó kövek, minden volt, mint a búcsúban..
Shoshit, meg kb. 2 perccel késtük le. Így csak én értem utol. Pedig futott elõlem...
Na, most fürdés, aztán headbang, meg ilyenek.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
.-..akkor az volt az a sátáni kacaj,,
télleg fasza volt ma a pálya, még kicsit száradhatna, de így is jó..
holnap re