Megyünk Mohácsra 4D -re.Baba mozi lesz!

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Ma estig még várunk aztán lecsapunk! Szóljatok! Ide!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Tomi áll még a dolog? Marci nem jelentkezik, egyedül meg nem buli.
Csütörtök 20:15 Hobbitkázás! Aki akar jönni szóljon, mert foglalunk! Sietés legyen, mert fogynak a helyek!!!!!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Jó, akkor majd igyekszünk mi is, ti meg ne rohanjatok annyira, és akkor 10-11 között ott lesz mindenki
Hát az nekem biztos, hogy nagyon korai lesz. Mi olyan 10-11-et lőttünk be.
Holnap délelőtt egy laza pump? Mondjuk 9:00-9:30 körüli kezdéssel.
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Baszki Chicken az a tuborg hányás! Én fél korty után öntöttem ki! Decathlonban nem is voltak sokan! Kellet polárpulcsi melózni!
jah, mézes argus fincsa!
tekercs jó volt, nem fáztam, és az erdőben a szél sem fúj. viszont téren forraltborral ácsorogva már fáznék, akkor már inkább iszok egy sört a melegbe
jó ár-érték arányú gatyák nomádban vannak még!
Magoo módosította - 2013. december 07. - 15:38
Ja, kicsit lónyál íze van, de még a fogyasztható kategória. Meg aztán most akciós volt, szóval olcsó húsnak híg a leve
Még jó hogy kimentem a pincét megnézni. A szél az egyik bádogot felszedte, és meghajlította. Mondjuk tudtam, hogy össze kéne őket csúsztatni, de a tetőn ezt nehéz volt kivitelezni, így elmaradt. Most leszedtem őket, összeraktam a földön, és a kb. 3 méteres bádogot a szélben egyensúlyozva visszatettem. Hát bazmegoltam egy keveset
Amúgy én legutóbb a Decathlonban vettem nadrágot, jó vastag farmerszerű anyagút. 10e volt, de ha megyek, akkor majd nézek még valami hasonlót, mert elég jó eddig.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Vettem mézes sört, mert az jó a toroknak is, nem?
Húú basszus, olyat vettem múltkor én is. Sört még soha nem öntöttem ki egy korty után (még a "tequilásat" sem), de ettől a (mű)mézestől majdnem hánytam. Ment a lefolyóba.
Kíváncsi vagyok, te mit mondasz majd rá.
Nekem ezek is bejönnek, pedig sokan utálják:
Chicken módosította - 2013. december 07. - 14:17
http://dylanreeve.co...he-mac-pro.html imádom amikor megmagyarázzák hogy miért szar az adott csúcs mac gép.. https://www.apple.co.../mac-pro/specs/
Havat vártam..bár este ingbe-zakóba meg fogok fagyni...
árkád vásárcsarnok halál.....árkádba mintha az életük múlna azon hogy ott legyenek e v sem...
albertfish módosította - 2013. december 07. - 14:12
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Áh, nincs is hideg! Vettem mézes sört, mert az jó a toroknak is, nem?
A Passat vicces, elindultam ment az ablaktörlő, ventillátor. A Lidlből hazafelé már nem. Eh. De imádom ezt az autót, olyan jót kanyarodtam vele most is a hajtűben, csak úgy csúszkált hátul minden szar