Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mondjuk ezt osztom.

Bár inkább kint számít, nagyobb tempónál, nagyobb távon.
Szerintem.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Meg azt is írják, hogy 5 évnél öregebb abroncsot ne használjanak. ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szerintem ez így baromság.
De most nem fejtem ki, fáradt vagyok...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
na, itt is írja, hogy a jobbat kell hátra tenni 3.-4. bekezdés:

http://kilepo.iwiw.h...ese.html?pIdx=1

hóláncot pedig azért kell a hajtott kerékre tenni, mert azt akkor tesszük föl amikor elakadtunk, téli gumi meg inkább azért kell, hogy ne csússzunk ki.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Végülis, ha meg se tudsz mozdulni, akkor az a legbiztonságosabb ;)
Például itt nem mondja, hogy hátra kéne rakni
De itt, tényleg mond olyat, hogy picit kopottabat kell hátra rakni
De a kettõnek szerintem semmi köze sincs egymáshoz. A hóláncot se hátra kell rakni. Mondjuk nekem volt geciszar gumim hátul, és az tényleg meg-meg csúszott néha, de ebbe belejátszott az is, hogy akkor a hátsó fékek nem egyenletesen fogtak.
De az semmiképpen sem megoldás, hogy tökig kopott gumit rakunk elõre... :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
hétvégén muszáj fölmenni csapatni, jakabhegyen már múlt hétvégén volt 3-5cm hó, és gondolom ha itt is esett, akkor ott is :)

ezt gumikérdést meg asszem totalcaron olvastam, és az autóklub-os újságban is vmi szakértõ csóka írta ezt. azért jobb hátra rakni ha csak kettõ van, mert nem csúszik ki a segge, és így biztonságosabb mintha elõre tennéd. de ha megtalálom belinkelem.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Audi kérdés tisztázva.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hogy mi van?
Mit szedtek? :D

Dakesszal mikor csapatunk keresztbe?
Ma nagyon rám jött a csúszka!
Holnap este még simán lehet!!!
Menjünk valahova!

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Majd Márton elmondja,ha akarja! Negyed információkból nem csodálom,hogy nem tudtad kikövetkeztetni:) Kihagytál belõle baszjb! Hol voltál? Dákeszavató kell!

Szarfejüzombi-szigetek rulz(Fur-TV):D

Sárálló váltóbovdenvég hol?!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

Szerencsére nem megy át a mi csomagunk a posta kezén ;)
Azt most nem tudom, hogy itthon ki a Parcel Force partnere, de akik már kaptak csomagot onnan, azok igen :D

.. annyi hogy nem megy be a vámra.
és a shipping még lehet hgoy elhuzodik, mer nem szokták elkapkodni. 3-5 nap..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Milyen Audi?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bazz, nem merek sört inni, mert olyan kedvem van, hogy abból tuti nem egy lenne. :P

Holnap meg kelni kell!

Ja és megvolt a tecsó parkolóban az elsõ csúszka-játék az audival.
Lehet vele faszán! ;)
De azért valahogy Partnerrel jobban merek kéziféket rángatni...

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts

télibõl ha csak 2 van, hajtástól függetlenül a hátsó kerékre kell tenni ;)

nekünk meg van 4 kléber téligumink, amin kis jóinduattal 3mm-es minta van. ja és 11 évesek :ysz:

Most olvasom! Magoo! Mikor borulsz nagyobbat,ha pl.bringával mész? Ha elõre teszed a szögesgumit?!;) Szögesgumi rulz,de kishazánk területére 1napra?! Nokian Hakkapelitta szegezhetõ! http://www.pokrishki...rand-212239.jpg

Ettem pizzát,jó volt (Project: megkínáltak!) És 2jégert is, az még jobb volt! Most jön a sör, amit jól megérdemeltem!:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Atusnak thx, megfékesedtünk! ;)
Reméljük az olaj is marad most már a helyén!
Jóság van!

De mire haza értem, kicsit visszafagyott az utca és necces volt parkolászni, de azért összejött.

Lámpa project:

+40-ig volt osztás, a fölött senki nem kapott, csak ha mindenki átvette, aki alatta van, szal türelem, talán jut azért.
Miki, meg Magoo vasárnaptól jelentkezhet, mert szombat este ér haza hugom.

Lórinak boldogág!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Finneknél is standard a szögesgumi--tolják is neki mint a barmok:-)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Lehet, hogy nem vagyok egy szakértõ meg nem is okoskodni akarok, de elképzelni sem tudnám egy elsõ kerék hajtású kocsinál csak hátul a téli gumikat -ha csak egy garnitúra van-.
Igaz, h nem farol ki, de legalább nem meg fel sehol és fékezni se tudsz lefelé egy dombon... :(
Meg annyira alulkormányzott lesz..., hogy nem is kell kormányozni.

Én használtam csak elöl és kontrollálni lehetett a hátsó rész "kitörését". Minimális handbrake rásegítéssel 180 söt 360 fokra meg tök ideális!

Szöges gumi téma
Én a svédeknél jártam és kérdeztem hogy is van ez. Ott legtöbben 3 garn. gumit használnak. Nyári, átmeneti (ami nálunk a téli) és a szöges. Ha vigyázol rá (nem sokat driftelsz), akkor a szöges is simán elmegy két szezont (lehet, hogy kicsit hosszabb is a szezon Svédo-ban).
A út-sózás meg ugye nincs. :)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
tényleg, Happy Lóránd!

Brácsa figyeld a lámpás topikot, az ott leírtaknál többet mi sem fogunk tudni.

Brácsa

Brácsa

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Valaki nem megy véletlenül pestre hétfõn? Elkéne hozni nekem egy telót.
Megköszönném

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Boldog Lórándot!

Huang Xu Guang ezt küldte nekem Taiwan-ból:) : http://www.wiggle.co...ters 07 ind.jpg
Ezekel az Audikkal mindig csak a baj van,bezzeg az Opel:)

Brácsa

Brácsa

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Ha van valami fejlemény Hoze lámpa ügyben, hogy sikerült e szerezni a + osoknak is, kérlek szóljatok.
Köszönettel: Brácsa