Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2009. január 23. - 18:34
Írta 2009. január 23. - 18:24
"Atus sais:
8pm at Gabesz's house!"
Na de komolyan.
Van használható terv?
Csak mert senkit sem tudok hívni, technikai problémák miatt...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. január 23. - 18:22
nem tudom..nekem 7-8 már jó
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. január 23. - 18:17
Fõleg ilyen pedofil tartalmút...
Ott nézi a gyerek!
Sima, csak legyen kicsit köd és nyálkamentes idõ!
Oks, akkor Atus üzeni, hogy este Gabesznál buli?
Hánytól?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. január 23. - 18:12
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. január 23. - 17:55
este.hm..Gabesznál kezdünk..Attust kell okolni õ hozta fel!!
jaja valamit majd ezközölünk
mielõtt megcsipelem
óóótejóég..
http://www.taratur.c...gDongSilver.jpg
http://erotika.indav...f6dc66c0f018021
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2009. január 23. - 17:46
Még úgyis jönnöd kell egy körre!
Estét találjuk ki, mert ha nincs idõben terv, ami tetszik is, akkor bepunnyadok.
Írta 2009. január 23. - 17:44
6-7 körül elmegyek gyúrni,aztán este meg részemrõl valami lehet!
eccer nyomathatnák valami gyorsulós versenyt autóval is
Írta 2009. január 23. - 17:37
Apad a véralkohol szintem.
Vagy megint szervezzünk meglepibulit Atushoz?
Túl vagyok Komlón.
Köd volt. Nagy.
De visszafelé a dobozzal lealáztam az összes autót. Kb 30-at.
Gyíkok mind.
Aztán lefelés az egyenesbe persze tapadt rám a hülye mercis, meg passatos.
De akkor már ráértem.
A sor nekem is montis.
Csak a váltó nem.
Ha elõl nem 1 tányérod van, akkor középkanalas kell, aztán jóidõ.
Írta 2009. január 23. - 16:56
gmc yukon állt a sarkon,hát van vagy 10éves,de még inkább ez kéne mint egy x5/q7/tuareg
este valami? holnapi tekerecsbe beszállnék asszem..bár atto lfügg mi lesz este:D
Írta 2009. január 23. - 16:56
Vetíts magadnak bringautat!
A holnapi bringázást nagyon nem tudom. Szét kéne szednem a kocsi kormányát, és megbuherálni a spriccáló kapcsolóját, mert a relé csere nem oldotta meg a gondot. Jövõ héten úgyis fogok menni sokat. Mert hát az új telóval majd kell rendesen rakni az ívet...
én szívesen kimértem volna a relédet .........jópénzért:-))))
jajja montis fogsor rulez, az outis olyan buzisan néz ki
Írta 2009. január 23. - 16:52
A holnapi bringázást nagyon nem tudom. Szét kéne szednem a kocsi kormányát, és megbuherálni a spriccáló kapcsolóját, mert a relé csere nem oldotta meg a gondot. Jövõ héten úgyis fogok menni sokat. Mert hát az új telóval majd kell rendesen rakni az ívet...
Írta 2009. január 23. - 16:09
Valaki Répáshutára nem akar menni, ilyen bringázós hétvégére? Arrafele még talán hó is van
Írta 2009. január 23. - 15:13
az imént majdnem elzakkantam az újh1i dombon a kanyarba. slikk gumi nem szereti a vizet.
Írta 2009. január 23. - 13:55
Még jó, hogy bejön...
Még le kéne ugranom Komlóra, de kurvára nincs kedvem.
Pedig muszáj lesz.
Bazzzz...
Írta 2009. január 23. - 13:52
biztos vagy te ebben? :-)
Igen, nincs visszaút! Aláírtam mindent! Papírom van róla:D!
Vettünk festéket is, glettelnem is kell, a Bernhard szerint meg vésnem is. De azt nem akarom:D.
Jó az a Tld bukó. A szín egy dolog, de ahogy a Dirtwurx-ösök mondták: "Olyan belül, mint egy Cadillac!" Pedig õk már használtak pár fajtát.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. január 23. - 13:37
egyékbént 8as dura ace fogsort vettem (bagóért), és jónak tûn.
Miért ne lenne jó? Csúcskategóriás országuti cucc, nem?
Írta 2009. január 23. - 12:38
kokk te meg háljál rókával:)
egyékbént 8as dura ace fogsort vettem (bagóért), és jónak tûn.
Írta 2009. január 23. - 12:17
http://index.hu/poli...lvar/vodka8835/
bezzeg nálunk lenne ilyen gond, hogy a sok a hamis szesz, duplájára emelnék az adót...
én kb 4-5 éve hajtok srammal. akkor döntöttem el, h lecserélem a shimanot, amikor kipróbáltam egy srammal szerelt bringát. egyszerûen sokkal pontosabb, és az 1:1 miatt sárban, hóban is mûködik, amikor a shimano már neccesen. ja, és utáltam a shimano h. váltóknál azt a nagy bowdeb kunkort, évente 2szer minimum leszakította vmi. a váltó oldalholtjátéka meg gyárilag nagyobb, mint a 2 éves x7-emé. és láncom sem fogy gyakrabban. de, hogy valami rosszat is írjak egy 9.0 h. váltót sikerült ketté törnöm, az még nem alu volt, hanem termoplastic..
kövezzetek meg, de nekem az a troy lee bukó iszonat bejön
Írta 2009. január 23. - 12:17

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére