Bírom Teca mamát.
Bár néha furák.

Ez valami nagyon durva A6-os.
De csúnya a felnije.
Ennyiért már tehettek volna rá valami szebbet is.
Bár ennyiért leginkább nem is ilyet vennék...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Teca családdal meg azért nem árt megtartani a 3 lépés távolságot, de Tomi mindig elcseszi, amikor piás.
A fiával is hogy bratyizott Kispálon.
Gyõztem menekülni.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
nekem van tesóm. Kettõ is. És mint a kettõ ingyen vihetõ!
De A6-osra bármikor elcserélném õket...
(Mielõtt Márinnyó rárabolna a kissebbikre, csak párban szabadulok meg tõlük, különben az egyiket sosem viszik el!)
A_Fucker: nekem van tesóm. Kettõ is. És mint a kettõ ingyen vihetõ!
De A6-osra bármikor elcserélném õket...
(Mielõtt Márinnyó rárabolna a kissebbikre, csak párban szabadulok meg tõlük, különben az egyiket sosem viszik el!)
Aktuális civil
Szerdán Tecának kell segíteni rendberakni a gépét, mert idõnként elmegy a net nekije. Most nem vállaltam, de majd akkor megszakértjük
Azt mondtam, hogy az Ákos az ért hozzá
Mondjuk itt azért látszik, hogy ez kitermelésre telepített erdõ, mert nagyon szabályosan vannak a fák. De azért nem gyenge ahogy leszedi a kérget, gallyaz, és darabol. Bár a múltkori összeállításban ott is volt gallyazó, daraboló gép, de ez se gyenge...
Ez meg a múltkori hatékony erdõírtáshoz:
A6, L' sofõr, egykelét... értve!
Egy tesó azért nagy kincs! Akinek van tudja ezt jól!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Hát ez kész.
A Fordot most kéne elvinnem Atushoz.
Erre Muterom elvitte a kulcsot és valami nem tudom milye van, ahol oda sem tudja adni.
És Atus sem veszi föl a telefont.
Ajjjajjj...
Shoshi: lehet, hogy gebasz lesz.
Mert 1 évebn kb 2 hét van, amikor nem kell mennem, de lehet, hogy ez a hét pont olyan lesz.
Még nem 100.
De menjetek, nézzétek meg, válasszátok ki, aztán írjátok föl a nevét, színét, méretét, árát, mittudom én mit, és leszállítom!
Ha ez a hét kimarad, akkor jövõ hét eleje tuti!
De infózom, amint lesz konkrétum!
Márinnyó meg úgy pimpeli muter kocsiját, hogy muter vette, de neki nincs jogsija, így Márinnyónak lett egy A6-osa.
Hogyan csináljuk jól egykén címû rovatunkat látták!:D:D
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!