Pihi, light fröccs!

Holnap megint...
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Mettyú ugyan elment valami LAN partyba, de szerintem nyugodtan mondhatom, hogy nagyjából 10-11 között ott leszünk
Csak nekem tetszenek a skinwall gumik? Most ilyenen kombón gondolkozok az endurora
én meg egy jó karácsonyi gyorshajtással vagyok gazdagabb azt hiszem..........
össznépi punna konci?
akkor hogy lesz így marzód?
mof módosította - 2013. december 26. - 15:59
össznépi punna konci?
Kell neked sietned. Bár tegnap is mindenki betojt a rendőautók látványától, és 60ról lassultak 30ra. Aztán lakott területen kívül se mertek 60nál gyorsabban menni.
Punnany-t nem tudom, mert van jegyem Kiscsillagra, és utána már nem hiszem, hogy átmegyek...
Ja tényleg, kicseréltem 3 kilincset a kocsin, a negyediket azért hagytam hátra, hogy azzal van a legkesebb baj, és ott majd ki kell cserélnem a zár belsejét is, hogy azt az ajtót még lehessen az eredeti kulccsal nyitni. A másikon is cserélhettem volna, de ott már annyira szét van belül kopva, hogy csak magamat szopatnám vele.
össznépi punna konci?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Igen, mert ez a faszán megújított fórumnak fogalma sincs az óraátállításról
vicces hogy azt irja nekem hogy ezt 1O.32kor írtad és 9.56 van nálam
De akkor egyenlőre maradok a seggemen
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Hát nem elkezdett szemerkélni az eső??? Az nem igazán jó a pumptrack-re. A végén még elmegyek az erdőbe tekerni
nekik is allergiájuk van?
Feltéve, ha a röhögőgörcs egy tünet.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
lánc nélkül amikor mentem az volt a fura hogy nem igazán tudsz lábbal semmit csinálni, húzni vagy ilyesmi..
https://www.facebook...&type=1 csak úgy
Vasárnap alap! Holnap nem lesz jó. Ma voltunk kint egy órát Esztivel. Kipróbáltam a streetet és egész jó. Mondjuk egyszer sikerült felnyalni a negyedcsövet, de csak mert nedves volt és a gumi is tele volt sárral.