Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2009. február 11. - 14:33
Aktuális civil
Írta 2009. február 11. - 14:16
Óóóóó, menni kell megint
Komlónál
Szerpentínen
Árpád tetõ - Lapis közti út eleje
Árpád tetõ - Lapis közti út vége
Lapis elõtt kicsivel majdnem elakadtam, mert most nem túl magas a hó és lehetett végig rángatni a kéziféket!
Mennék már most is, csak itt kell ülnöm skype hívást várni...
Mondjuk az is igaz, hogy pénteken kicsúszkálhatom magam a Bükkben. Ott valószínûleg kicsit nagyobb is lesz a hó
Kéne vennem 2.35ös gumit hátra, mert ami most van, azzal kicsit nehezebb a hóban, sárban irányítani a bringát. Nincs valakinek eladó?
Írta 2009. február 11. - 14:05
de elvileg lesz fehérben is az a kerék amit még Zap mutatott it réges régen
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. február 11. - 14:04
Project meg lassan tényleg olyan érthetetlenül ír, mint Márinnyó!
Lámpák lehozatalát intzem, hogy Hozé találkozhasson hugommal.
PG tõlem csak bort visz, radlert nem hoz.
Mit kell ahhoz tenni, hogy ilyen történjen???
Nagyon sok mindent intéztem ma, fül-örr-gégészet, jövés-menés, bor hordás, költöztettem, csak a fejegység maradt délutánra.
Voltam Komlón, rra van hó!
Komlónál
Szerpentínen
Árpád tetõ - Lapis közti út eleje
Árpád tetõ - Lapis közti út vége
Lapis elõtt kicsivel majdnem elakadtam, mert most nem túl magas a hó és lehetett végig rángatni a kéziféket!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. február 11. - 13:59
menyire önteném le benzinnel és égetném el aki ellpota aaz én kis városi szaladósom..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2009. február 11. - 13:59
Egyébként meg mekkora durva emlékeket hozott ez az egész oldal elõ:
davethebike.com
Aktuális civil
Írta 2009. február 11. - 13:48
Írta 2009. február 11. - 13:40
Magoo, Brácsa, Kokkk:
Lehet jelentkezni a lámpákért
hejj király
6oson a hullám elõtt trafi, piros lacetti. ésszel
apámmal elkezdtünk autókat nézni, focus lesz talán a befutó. de nem értem miért nincsenek normális teljesítményû benzinessel. igazából 1.8 vagy 2.0 lenne a legjobb, de csak 1.6-ot találtam, az meg százpár lovas. elvétve találni csak az erõsebb 1.6ból, az talán jobb:
http://www.hasznalta...ford_focus_2005
nem értem ezt az alulmotorizáltságot.
Írta 2009. február 11. - 13:27
Magoo, Brácsa, Kokkk:
faszomat az milyen már ha az nem emgy el az állásinterjúra aki fel akar venni?!!?vagy ez is egy teszt?
jól nézenek ki ezek a spinergy kerekek,de szerintem nevetségesen drágáék és ahoz képest egyáltalán nem könnyûek..
Írta 2009. február 11. - 12:56
Írta 2009. február 11. - 12:45
PGnek köszönhetõen befutott négy Radler, és már az erkélyen gondoskodik a termikus kölcsönhatásról. Csak így tovább.
Feldobtam a bébikádat is a helyére. Zsír.
Valaki koradélután hosszút futni?
bár most intéztem el magam durván, de azé benne vagyok.. mikó hol?
sms
Írta 2009. február 11. - 12:08
Feldobtam a bébikádat is a helyére. Zsír.
Valaki koradélután hosszút futni?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. február 11. - 11:52
Érdekes, ha Répáshutára Butapesten keresztül autópályán megyek, akkor 10km-rel hosszabb, de 40 perccel rövidebb az út, mintha át az Alföldön...
Írta 2009. február 11. - 11:47
hát igen, és úgy néz ki otp-tõl is azért rúgtak ki, mert a fõnök jóbarátjának kellett a helyem...
apám elég sok mindenkit ismer, ahova tutira fölvennének ott most létszámstop van a válság miatt...de még a héten lesz találkozóm állás ügyben egy ismerõssel
http://totalcar.hu/m...y/kreszsiralom/
hát ez kurvajó
Írta 2009. február 11. - 11:32
Magoo:
Ejj bazz, azért ez gáz. Van munkatapasztalatod, végzettséged a dologhoz, és mégis a fõnök jóbarátjának a fia kapja az állást. Hiába ez van itten...
hát igen, és úgy néz ki otp-tõl is azért rúgtak ki, mert a fõnök jóbarátjának kellett a helyem...
apám elég sok mindenkit ismer, ahova tutira fölvennének ott most létszámstop van a válság miatt...de még a héten lesz találkozóm állás ügyben egy ismerõssel
Írta 2009. február 11. - 11:10
Közben el kéne ugrani majd légszûrõért a kocsiba. Meg valami aláöltözet is kéne lehet a hétvégére. Bár -5 fokig most is jó vagyok, de fasz tudja mi lesz a Bükkben.
És még a Bükk térképeimet is vízmentesíteni fogom. Jó lesz
Magoo:
Ejj bazz, azért ez gáz. Van munkatapasztalatod, végzettséged a dologhoz, és mégis a fõnök jóbarátjának a fia kapja az állást. Hiába ez van itten...
Írta 2009. február 11. - 10:54
nekem a zene maradt meg
de mondjuk jó lenne ha levetkõzne
amúgy a klip több mint 2000 fotóból van összerakva
mi van a melóval? fejlemény?
jah, én meg hang nélkül néztem, mer már hallgattam vmit
melóval még semmi, tartok tõle, hogy nem is lesz. pedig biztos voltam benne, hogy legalább másodszorra visszahívnak.
Írta 2009. február 11. - 10:43
ezt a szar idõt bázzz..hogy az ördög fasza kúrná hólyagosra
ebbe nemtom mit kell nézni. de a csaj nagyon szép, kár, hogy hamar felöltözik ahelyett, hogy vetkõzne. viszont jó kis onkyo cucc figyel a szobájában.
nekem a zene maradt meg
az idõ meg monnyon le

mi van a melóval? fejlemény?
Írta 2009. február 11. - 10:31
ebbe nemtom mit kell nézni. de a csaj nagyon szép, kár, hogy hamar felöltözik ahelyett, hogy vetkõzne. viszont jó kis onkyo cucc figyel a szobájában.
Írta 2009. február 11. - 09:51
A Sámuel meg nagy ász! (viszont kár hogy õ is követi az egybe-gáz-ruha trendet.. )
Eged részemrõl lefujva, merevvázas dh nem meni.
idõjárást leszarnám.
Hell and Back:D

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére