ilyen hogy ebike rendelés játszik még? vagy azóta van másik ahonnan rendeltek? nem crc-re gondolok, csak egy hollóteh 2 bb szerszám kéne a monoblokkhoz, meg pár apróság.
ilyen hogy ebike rendelés játszik még? vagy azóta van másik ahonnan rendeltek? nem crc-re gondolok, csak egy hollóteh 2 bb szerszám kéne a monoblokkhoz, meg pár apróság.
meg ha mondjuk kifejezetten olyan sérülésekről beszélnénk, amik bringázásnál nagyobb eséllyel előfordulhat (kulccsont, fejsérülések, stb.), az jó lehetne
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Cedric eséséhez:
régóta gondolkodunk rajta, hogy kellene egy minimál elsősegély-tanfolyamot tartani nekünk bringásoknak, hogy az ilyen esetekben tudjuk, hogy mi a teendő. keresnénk valami balesetis orvost, és megkérnénk, hogy tartsa meg.
lenne rá Pécsen igény?
De mi a devla bökte meg ennyire? Fékkar?
a csontja törött úgy hogy szétszakította az artériát, asszem medencecsont..
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Dus! van borderlands2, amivel lehet steam-en csapatni! összes dlc, összes beteg karakter. köll a link torrenthez?
azt hogyan? törött szerver vagy mi?
persze köll, bár nem bl2 ztem már jóideje:)
viszont ezen megakadt a szemem:
http://apro.bikemag....tt-l206455.html
Dus! van borderlands2, amivel lehet steam-en csapatni! összes dlc, összes beteg karakter. köll a link torrenthez?
de. és megint. de most át is vágott egy artériát, az meg spriccelt mindenki arcába. mondom, nekünk annyi lett volna.
jesszus...ez horror baszki. de hát nem rég volt eltörve a medencéje, nem? vagy ez ugyan az?
Magoo módosította - 2014. január 02. - 21:33
milyen esés? muta!
http://www.youtube.c...h?v=-kv1eWZqrls brutál. mindenki meghalna, csak ez az őrült nem.. és tényleg baszki.
Gabival megnéztük Cedric véres esését.. hát.. asztakurva.
milyen esés? muta!
amúgy meg helósziasztok, egy darabig megint rontom a levegőt Pécsütt.
aztat kérdezném, hogy van e valaki aki kimondottan bringát fényez / fest ?
kb másfél éve, amióta disszidens vagyok, fingom nincs még arról sem hogy hova jártam anno homokfúvatni a vázakat.
szóval minden infó jól jönne.
odu caféban töltődött az újévvárás, ős arcokkal, furcsa volt de porrá röhögtük magunkat Eszterrel néhány barac után.
barcka, van egy autós a budaivam után talán a 3. ház a komlói úton..nekem eléggé szépet csinált..
ma meg rámegyek már tényleg a fal utcai farkasra..beszarás hogy egy hete nietzsche rá jegy..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
amúgy meg helósziasztok, egy darabig megint rontom a levegőt Pécsütt.
aztat kérdezném, hogy van e valaki aki kimondottan bringát fényez / fest ?
kb másfél éve, amióta disszidens vagyok, fingom nincs még arról sem hogy hova jártam anno homokfúvatni a vázakat.
szóval minden infó jól jönne.
odu caféban töltődött az újévvárás, ős arcokkal, furcsa volt de porrá röhögtük magunkat Eszterrel néhány barac után.
Akkor meghalsz! Mint mindenki! Jó hangulatom van!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Gabival megnéztük Cedric véres esését.. hát.. asztakurva.
Eszembe jutott ha velem ilyen egyedül történik....