Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2009. február 23. - 18:37

Írta 2009. február 23. - 18:32

brigna nekem nem emrt még nem raktam össze,meg mert frasonagol etse
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. február 23. - 17:54

De majd úgy alakítok mindent, hogy jó legyen a holnap. Ha megjön a felmelegedés, akkor megint pár napig csak sár lesz. Fõleg ha esõvel jön a meleg...
De azért jó hülye vagyok. Össze-vissza baszogatom a változókat, aztán meg csodálkozok, ha megborul az egész.
Csak nem értem miért nem lehet normális hibaüzenetet dobni??? Faszom a hülye programozókba!

Írta 2009. február 23. - 17:51

Atus:
Márinnyó, a pezsgõ színû kombi A6 kemény, mi?
Azt hogy lezúztad volna már?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. február 23. - 17:50

Írta 2009. február 23. - 17:45

A végén az lesz, hogy betolok még 2 kávét, és addig nem megyek haza amíg meg nincs. De az meg hülyeség.
Mondjuk, hogy megyek.
Írta 2009. február 23. - 17:32

Írta 2009. február 23. - 17:31

Eddig:
Tibur
Zapat
Ribacz Peti
Kokkk
Többiek?

Soósok, Alex, Márinnyó, Tomi, Magoo, Proj,...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. február 23. - 17:12

Írta 2009. február 23. - 16:52

Thx, lemegyek!

Holnapi ride?

Lámpások, túrások, dh-sok, mindenki!
Írta 2009. február 23. - 16:47

A Ferencesek utcájában van ez az órás, kb. a lapátos fagyizóval szemben. Itt vettem ezt az órát, aztán ide is hordom. De órás az van majdnem minden sarkonTomi, hol voltál órásnál?
Kéne nekem egy.
vagy egy hely, ahol lehet óraelemeket kapni és realtív közel van hozzám.

Írta 2009. február 23. - 16:40

Jókaitérrõl mész a posta fele, jobboldalt még a mátyás király utca elött
Tomi, hol voltál órásnál?
Kéne nekem egy.
Ha megyek Pestre, akkor a hét második felében.
Nincs még fix idõpont, majd megdumálásos.
Amúgy, ha olvasol is, akkor részletek a www.polgarpince.hu oldalon, meg amit már be is másoltam.
Vagy mi érdekel még?
De gyertek, fasza!
Írta 2009. február 23. - 16:36

Holnap este havas-csúszkás-lámpás ride TV-toronytól!
Esetleg Dömörkapuig duplázás, de a helyszínen mindent kitalálunk!
Az idõpont még alakulhat, gondolom igazodunk a legtovább dolgozó emberhez.
De lehet 7-8-9 óra, nekem tökmindegy!
Jöjjön mindenki!

Írta 2009. február 23. - 16:28

Kéne nekem egy.
Ha megyek Pestre, akkor a hét második felében.

Nincs még fix idõpont, majd megdumálásos.
Amúgy, ha olvasol is, akkor részletek a www.polgarpince.hu oldalon, meg amit már be is másoltam.
Vagy mi érdekel még?
De gyertek, fasza!
Írta 2009. február 23. - 16:15

Írta 2009. február 23. - 16:05

Tomi van egy fél doboz amstel a hûtõnkben, ez nem rád vall, te üres dobozokat hagysz magad után

apámmal meg lezsíroztam, hogy itthon hagyja ma az autót, mer el kell mennem pár helyre. itthon is hagyta, de a kulcsot azt elvitte magával. bazz.
http://www.napiszar.com/?p=3383
ez meg no comment:
http://tablajatekos....118r/kaka0.html
Írta 2009. február 23. - 15:51

A HS7 21:00-ra van kiírva. Ami azért elég korainak tûnik, de én megint odamegyek akkorra. Addig legalább be bírok tolni pár kisüvegest

Írta 2009. február 23. - 15:47

és 450es a rugó : )
..
így van, a real graffiti nem a tag-rõl szól.. aki csak tagelni tud, rajzolni nem, az nem mûvész
disrespect
..
viszont akik pl filatorigátnál 4x2 ben oylat rajzolnak, mint más photoshoppal 2 nap alatt, na azonkak full respect:D
Fugh, te hany éves vagy?
Írta 2009. február 23. - 15:16

Tomi,nem gáz..én rendre elestem\kiestem pl bázisból..ott is van egy sunyi alattomos kis egyfoku lépcsõ...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. február 23. - 15:11

Rendeltem egy elõlapot a 6310i-hez is mert azt is leamortizáltam a szombati pofáraeséskor.
Elmentem a Color elé is megnézni, hol eshettem, de bazz ott már nincs jég. De ugye volt szombaton? Különben nem nagyon értem, hogy miért nem lettem geci sáros, és miért estem el?

Legközelebb nem bringával megyek bebaszni. Vagy mittomén.
Pénteken úgyis lesz HS7. Remélem nem csak kisüveges sör lesz...