Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2009. február 25. - 15:25

Kb. 3 nap kínlódás után végre sikerült beüzemelni az egyik butapesti programot. Csak registry-t kellett hekkelni hozzá (meg kierõszakolni, hogy legyen a programban hibakezelés, installálni egy másik programot is, stb.).
Éljen, éljen!
Most már végre tudok a saját feladatommal is haladni...
Írta 2009. február 25. - 15:21

akkor számíts rám! Ott ahol a múltkor? fél5?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. február 25. - 15:17

Itt van, és itt leszek 6ig tutira.Tomi: ha ma ugranék el a pakkomér?
Benn leszel fél5-háromnegyed5kor még? Na meg persze kérdés, hogy van-e miért jönni
köszi
Hát jóvan. Adok neki majd rendesen
Tomi, akkor adj neki légyszi 1500 pénzt!
Kössz!
Én meg bedobom valamikor neked.
Tomi jó puffernek. :afro:

Írta 2009. február 25. - 15:13

Tomi, akkor adj neki légyszi 1500 pénzt!

Kössz!
Én meg bedobom valamikor neked.
Tomi jó puffernek. :afro:
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. február 25. - 15:09

Benn leszel fél5-háromnegyed5kor még? Na meg persze kérdés, hogy van-e miért jönni

köszi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. február 25. - 15:08

Szal ha már kis eséllyel indulok valahol, akkor az legyen minimális!
5-ös lotto rulz!

De fönt annyi még van, hogy egy olvadós nap után is legyen, meg ugye ott késõbb kezd olvadni és elõbb hagyja abba, ergo estére faszán ne lesz vizes.

Picsába, menni kéne!
Mertóba meg gecire nincs hangulatom.
Buzi egy hely az.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. február 25. - 15:07

sorsjegyezni mi is szoktunk, volt hogy 3-4hétig nem kellett venni, mert mindig nyertünk annyit

el akartam vinni mazsolát kutyakozmetikushoz, mert az üszögpusztai gyaloglás óta még mindig tiszta kosz és lószarszagú. erre csak jövõ keddre kaptam idõpontot.

Írta 2009. február 25. - 15:04

Ha már fönnt is olvad, akkor már annyira nem jó móka...
Amúgy a Skandináv lottón van a legnagyobb elméleti esély a nyerésre. De azon is meglehetõsen sovány a dolog

Írta 2009. február 25. - 15:00

Túl vagyok sokmindenen, de a szakács beszopta, mert jött egy váratlan csoport és ma délutánra hagyta a hétvége elõtti metrós nagybevásárlást, amibõl egyenesen következik, hogy most én is beszoptam, mert mehetek helyette...
Igyekszem én is lerendezni ezt a lottós kérdést, bár bevillantak a matekos órák, amikor a valószínûségét számoltuk...
És hát kicsit elkedvtelenített, de sebaj!

Valaki jöjjön este csapatni! :afro:
Nagyon rákattantam.
Mennék is, meg nem is, de azért fasza lenne.
Idén több úgysem lesz, jön a meleg...
Írta 2009. február 25. - 14:18

Ezért küldök energy pack-kot

Írta 2009. február 25. - 14:16

vettem három sorsjegyet 200 forint \db mert megjött a kedvem Tõletek,aztán nyert mind a három,750 ft ot,abbol meg a három homleszt megkajáltattam az utcánk sarkán..

have a nice day!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. február 25. - 14:12

Amúgy jó ez a sisak, mert a orrot is védi...
Vettem lottót, szóval az én részem megvan

A holnapi ebédem meg kocsonya lesz.
Azt el se merem árulni, hogy mi lesz a Csillagban a vacsoraesten...
Írta 2009. február 25. - 13:49

Írta 2009. február 25. - 12:57

Az mikor is lesz? Március 14? Mert elõzõ napon a Gödörben lesz Vad Fruttik, meg Péterfy Bori, aztán arra is érdemes lenne elmenni
Igen, március 14. A38

PéterfyBorit nem szeretem. Belehajolhatna a saját hajába, h végre ne halljam

Írta 2009. február 25. - 12:55

olvad rendesen. kár érte. egyszer más eshetne úgy hó, hogy megmarad 2 hétig...
próbáltatok már szja bevallást letölteni az apehtól? mer vmi iszonyat körülményes, szopás
Márió mélt megkaptad? mert már a 3. cím amivel próbálkoztam.
vmelyik macska megint ráfosott a zuhanytálcára. ki van velük a faszom. nem is fogom feltakarítani, ráraktam egy vödröt, így a szag nem jön ki. bazz
kicsit bosszantó, veszel egy új lakókocsit és elhagyja magát a kereke:
http://www.langlovag...eria/2959.shtml
biztos elõzõ nap céges buli volt és a még metamfetamin hatása alatt lévõ munkásoktól ennyire tellett.
Írta 2009. február 25. - 12:51

Írta 2009. február 25. - 12:49

Kiscsillagra gyertek

Írta 2009. február 25. - 12:05

Eesti fürdõ brékin nyúz..a hét elején betelt az egész mindenség..szal ha akrtatok volna jönni,akkor bocs de én nem voltam eléggé naprakész,hogy menyire van a jelentkezések tele..
gmc nagyon bejön..csak ezt céges autónak ..hm...necces lenne:D
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. február 25. - 11:56

De tartsd a szavad!

Remélem nyer valamelyikünk.

Az U-s rendszám nem a motoroké? :wtf:
De jó gép.
Kéne ma is menni éjszakai havas csapatásra!
Edit: anyum most hívott, hogy már ki is engedik.
Lépek érte.

Írta 2009. február 25. - 11:51

Azokból kijöhet

Meg veszek mellé még egy ilyet is...
Csak úgy.