A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Mennyire az:)?
Hát ma nem kerestem nyilvános wifi helyet (elvileg van itt egy, csak szar a vétel, és meg kéne keresni, hogy hol jó), de mondom, hogy csatlakozni azt tud, csak valamiért nem stabil a vétel. Szerintem ez hardveres gond lehet. A sima hálókábeles net megy rendesen, szóval valószínûleg nem szoftveres gond.
Tomi, sikerült valamit buzerálni azon a szaron?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Aktuális civil
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Nem baszott valaki orrba, amíg aludtál? Vagy csak simán lefejelted az asztalt. Billentyûzet minta nincs a fejeden?+tegnap orrom is vérzett picit az irodában, lehet magas a vérnyomás??
Nnna, Vöröshegy full felszáradt, minden csupa hóvirág és madárcsicsergés és ismételten kurvajó egy gatyában, szárazon tekerni!!!!
Mert megtehetem.
Aktuális civil
Aktuális civil