4 körül elvágtam az ujjamat egy cseréppel, meg sem éreztem annyira minimálisan, és még mindig vérzik...
Tomi, igen hosszabbítós volt, de a ház hátuljába, ahova a hosszabító ment, az sem usbs végû volt.
Aktuális civil
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
én mán haza is értem.. mentem kettõt
fék nyikorog
hajtrokarom hosszu
pedál vastag
swinger fos
láncfeszitõ dobálja a lácot
swalbe space magas kemény
mit mondjak még..
ja .. béna vagyok.
good day
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Már miért ne lenne USB-s a gép? Csak rá kellett volna dugni, és pár másodperc múlva fel is ismerte volna, és lehetett volna használni. Mondjuk ha a kábel nem volt elég hosszú, az megint más kérdés, mert ha jól emlékszem ott volt hosszabbító a billentyûzethez, és az viszont csak PS/2-es...új billencs usb, számítógép nem. de átalakítóval jó.
he
ma egy éccakai rájd? Tomi, Ákos, Tibi? többiek?
Kuszi megkínálta fehérborral a billentyûzetet, ami jól behalt. úgyhogy reggel mehettem újat venni. aztán mikor hazaértem akkor derült ki, h nem kompatibilis a csatija, úgyhogy vissza átalakítóér. a fasznak kell mindig vmit változtatni.
Magoo-USB mindenhova jó, nem?
Hali Pécsi népek!
Kis idõre hazajöttem, csatlakozom egyszer valami DH-féleséghez de elõtte valaki segítsen abban hogy kinyomtassam az adóbevallásomat mert beszáradt és tönkrement a nyomtatóm. Laptrottyal odamennék és kinyomnánk az infót papírra hogy be tudjam adni ezeknek meg maradjon egy lepecsételt példányom nekem is arról, hogy mit adtam le. Segítségeteket elõre is köszönöm!