van valakinek eladó duplavállas villája ? irjon nekem
Szia!
Rocsinak van.
Az adapter árát küldd el privátban.
Cs.
van valakinek eladó duplavállas villája ? irjon nekem
Ez gyönyörûJa, amúgy ma átköltöztem a kis börtönbõl a nagy börtönbe. Itt már vannak megint cellatársak is, és idõnként a nap is besüt. Sõt van egy teljes méretû ablak is! Meg közel a kávéfõzõ
Egy sima "közepes" fekete fólia minden autónak jól áll, szerintem.
Sötétítés meg szerintem nem megy ehhez a barnához...
És az eleje még tényleg sajnos nincs kész, de talán a hét végére meglesz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Aktuális civil
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Elvileg 9re már tényleg bent kéne lenni, mert Csikós szerint 10kor kezdõdik a koncert, szóval nem tudom elõtte legyen-e valami. Mondjuk 8kor egy gyors Csalogány akár jó is lehetne, és onnan 1, max. 2 kör után tovább. Vagy 1 kör a Csalogányban, és 1 másik a Corner-benhe
este mi lesz?
van valami "terv" ?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!