De PÉNTEK van, és holnap kollektív szabadság

Szóval akár lehet szombati bringázás is, bár felmerült valami kutyás sütögetõs megmozdulás ötlete is, de ez nem 100%
Részemrõl mais holnap is meg azután is: IGEN (de semmi light)
...
"mivan fiam rendbejött az egészségügy? lófasztanyám " modná gyurcs és igaza volt..
2 hete nem tudják kideriteni mi a fasz bajom van a hasammal.. egyik szakorvos zavaar a másikhoz, modnván hogy ez nem xy-gyogyászati probléma, nem az ö területe. akkor kié?
mindnél voltam már.. dr háuszt akarok!
az a marsos téma meg oylan mint a russel crowe ujságmegfejtései a beautiful mind-ban
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Aktuális civil
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Hát nekem mindig szarul van beállítva, szóval nem olyan nagy öröm mindig. Ja meg én azért nehéz is vagyok, szóval jó kemény a rugó hátulBaszki lehet, hogy bringás szomszédom lesz?
Te úgy is sokáig dolgozol így majd 7közbe választhatok, hogy a te gépeddel vagy az enyémmel megyek a hegyre!!!:D
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Nedivel egy fedél alatt? Jajjj
Aktuális civil
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!